alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.538
- Πόντοι
- 17.470
είδα γατα στον ονειρο μου και μαλιστα γρατζουναγεΣτον υπνο του
είδα γατα στον ονειρο μου και μαλιστα γρατζουναγεΣτον υπνο του
χρονια πολλα στους κοσμαδες.....λευτερια στον κοσνικ26καλό μήνα
τι εγινε με αυτον ?χρονια πολλα στους κοσμαδες.....λευτερια στον κοσνικ26
Είχα μια σκασίλαχρονια πολλα στους κοσμαδες.....λευτερια στον κοσνικ26
ελα μωρή που είσαι είχαμε εξελίξεις ο αλεξ ιδρύει απόψε το βραδυ τον χασοδικισμο μου είπε να σου μεταφέρω σε θέλει για αρχιιερειακαλό μήνα
ελα μωρή που είσαι είχαμε εξελίξεις ο αλεξ ιδρύει απόψε το βραδυ τον χασοδικισμο μου είπε να σου μεταφέρω σε θέλει για αρχιιερεια
διάβασε λιγο ιστορικό Τσάτ ρουμ Κατα τις 2.30Τι θα ιδρύσει; :o
ολα ξεκινησαν απο αυτο :Τι θα ιδρύσει; :o
Αλάνια μου θα μου επιτρεψετε να εκφρασω μια αναγκη μου.
Θελω δημοσια να ευχαριστησω τον alex71 που απο το καλοκαιρι και μετα,ολο αυτο το διαστημα με ΒΟΗΘΗΣΕ παρα παρα πολυ με τις νομικες του συμβουλες και καταφερα να βγαλω ακρη σε μια υποθεση που πολλοι δικηγοροι μου πουλαγαν φουμαρα πως ηταν χαμενη κ δεν θα επρεπε καν να προσπαθησω να τη λυσω..
Οταν συναδελφοι του μου ελεγαν ΜΑΛΑΚΙΕΣ πως δεν αξιζει καν να προσπαθησω,ο ιδιος μου ανοιξε τα ματια και με ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕ στο να βρω τον σωστο νομικο δρομο.
Υ.Γ. Για οσους βιασουν και επειδη σιγουρα καποιοι θα το πεταξουν:οχι δεν με γλιτωσε απο χρεη ή φυλακη ΑΛΛΑ εκανε κατι καλυτερο:μου εδειξε το νομικο τροπο να εξασφαλισω την ψυχικη μου ηρεμια και να μην αφησω την περιουσια μου στα χερια ψευτομαφιοζων αληταραδων.
μωρη παρε στροφές τι δικηγορικό γραφείο μιλάμε για ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ οργάνωσηΟπότε θα ιδρύσει ανοιξει δικηγορικό γραφείο στο μπου;
μωρη παρε στροφές τι δικηγορικό γραφείο μιλάμε για ΙΔΕΟΛΟΓΙΚΗ οργάνωση
Καλά παρε τον χρόνο σου ξεκουράσου τα λέμε
Νταξει μωρε.......αναμενομενοΚαι δεν ειχα συνηθίσει να σκέφτομαι
Νταξει μωρε.......αναμενομενο
ποια ειναι τα προσοντα του μπραμ???και τώρα ψάχνω και γραμματεα με τα προσόντα του μπραμ . Αστα
Θα δυσκολευτειs.....Φυγανε ολοι στο οξωτερικο....Κακουργα ξενητειακαι τώρα ψάχνω και γραμματεα με τα προσόντα του μπραμ . Αστα
ποια ειναι τα προσοντα του μπραμ???
και τώρα ψάχνω και γραμματεα με τα προσόντα του μπραμ . Αστα
Μην το συζητάς. Ακόμα και ο κόσνικ έμαθα ότι πήγε μαζί με τον βάρος στην σουηδία για να εργαστούν ως εκπαιδευτές σκυλιών ο βάρος και "πουλιών" ο κόσνικΘα δυσκολευτειs.....Φυγανε ολοι στο οξωτερικο....Κακουργα ξενητεια