brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 15.089
- Πόντοι
- 2.606
γιατι ρε της μιμης της αρεσεΑλλού αυτά τα γούστα , δεν είναι στα παρεχόμενα services![]()
γιατι ρε της μιμης της αρεσεΑλλού αυτά τα γούστα , δεν είναι στα παρεχόμενα services![]()
Οχι. πιστεύω ότι ειναι πιο ξεκάθαρος απο όλουςγιατί δεν γράφει κριτικές;
Σεις που τον ξέρετε καλύτερα [ πρώην γραμματέας σας ] πιστεύετε ότι είναι σιγανό ποταμάκι;
ισα μωρη λαιδαΑπό Τα ερωτήματα σου, το πρώτο το έβαλες σε ψηφοφορία αν θυμάμαι καλά, και το δεύτερο το βλέπεις καθημερινά με τα ματάκια σου οπότε και απαντήθηκαν. Δεν έχω να προσθέσω κάτι![]()
Θα σου δειξω εγω σαουλ αν ειναι για το καλό σου και την ορθή σου ανάπτυξηΔε φταιει η ηλικια μου φταιει που δεν εχω δει ποτε μου λαιβ μουνι![]()
Δεν έλεγε μη και μη η Μιμή?γιατι ρε της μιμης της αρεσε
Αρα:Από Τα ερωτήματα σου, το πρώτο το έβαλες σε ψηφοφορία αν θυμάμαι καλά, και το δεύτερο το βλέπεις καθημερινά με τα ματάκια σου οπότε και απαντήθηκαν. Δεν έχω να προσθέσω κάτι![]()
τι νεα απ τον σοφο σου κωλο?Καλώς το παιδι![]()
In girum imus nocte et consumimur igni ...
το κουιζ θα το λυσει κανενας?το ξερατε οτι μεγαλος συγγραφεας κατοχος νομπελ λογοτεχνιας εχει γραψει ενα εργο για μελος που συμμετεχει στο θρεντ? το κακο ειναι οτι θεωρειται το πρωτο μοντερνο γκει δραμα![]()
Oτι απο την αρχή της παρουσίας του στο θρέντ, ήταν ειλικρινής και ξεκάθαρος λέγοντας ότι πιστεύει για τον καθένα και κυρίως για εμένα. Ούτε πίσω απο αυτόν, ούτε σε πμ, ούτε με υπονοούμενα. Ξεκάθαρος, ειλικρινής σαφής ε και φυσικά με το χαρακτηριστικό του χιούμορ που τον κάνει αξιολάτρευτοΤι εννοείτε;
το κουιζ θα το λυσει κανενας?![]()
δεν ειπα οτι ειναι γκευ το νικ ρε μπλιζΟι γνωστοί γκέυ του ιστοτόπου είναι αυτοί που είναι στην ψηφοφορία μας.
Παραλείψαμε κάποιον;![]()
μονο της ροζυς ειναι τουρλοτοςπέφτει καθώς το γήρας αυξάνεται και κινείται![]()
δεν ειπα οτι ειναι γκευ το νικ ρε μπλιζ
ο σαουλ αντρε ζιντΑς το πάρει το ποτάμι τότε ...
Ουδείς αμφισβητεί ότι είναι συμπαθέστατος.
Τα ερωτήματα όμως είναι δύο:
α] γαμεί;
β] τι είπε ότι πιστεύει για εσάς;
γιατι?είσαι βλαξ![]()
Θέλει να μας αποδείξει ότι διαβάζει και ότι ξέρει τους νομπελίστες και να ανέβει στα ομορφα μας μάτια![]()