blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
Μιλάς για τη νέα μου υπογραφή?
Πούτσα, ξύλο, στοργή και προδέρμ και αφοσίωση
Μιλάς για τη νέα μου υπογραφή?
Όχι! Στατιστικά δε νομίζω ότι είναι μοναδικό.
Ευχαριστώ για τη διευκρίνηση. Πίστευα το αντίθετο. Ότι δηλ. θα είχαμε ευλογήσει τα γένια μας. Αλλά ούτε γι΄ αυτό είμαστε ικανοί!
Άρα ψυχή έχουν τα παιδιά - νικς της κας. Εριναλ και του κ. brabus!
Επιστρέφω σε λίγο.
ο λαδάκης ; αχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχα αν ο λαδακης ειναι συναδελφος εγω ειμαι αστροναυτης
θα ρθω να μου το υπογραψεις αυτοπροσωπως να φας και χαστουκιΘα στο στείλω, με αφιέρωση κι υπογεγραμμένο![]()
Ποιά αναμονή μωρε; ακους τις κοτσάνες που λεει ο μπραμπ και μασσουλας το χόρτο σαν γκομενακι αβγαλτο;![]()
Μια χαρά είναι όπως είναι, ΧΩΡΙΣ την αφοσίωση ;)Πούτσα, ξύλο, στοργή και προδέρμ και αφοσίωση
Μια χαρά είναι όπως είναι, ΧΩΡΙΣ την αφοσίωση ;)
Ε όχι και την μισή ειναι επιλεκτικός![]()
Αλλού αυτά τα γούστα , δεν είναι στα παρεχόμενα servicesθα ρθω να μου το υπογραψεις αυτοπροσωπως να φας και χαστουκι![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
χαχαχαχαχαχαχαΕγω διαβαζω το μαμα και νεοι γωνεις για να εχω θεματα να ανοιξω με τα μιλφακια που κυνηγαω![]()
![]()
ο λαδάκης ; αχαχαχαχχααχχαχαχαχαχαχαχα αν ο λαδακης ειναι συναδελφος εγω ειμαι αστροναυτηςΕίσθε συνάδελφος;
Ποιά αναμονή μωρε; ακους τις κοτσάνες που λεει ο μπραμπ και μασσουλας το χόρτο σαν γκομενακι αβγαλτο;Πιθανώς να έχετε δίκιο, κυρία.
Μήπως όμως και εσείς τον πρήξατε στην < αναμονή >;
Οχι. πιστεύω ότι ειναι πιο ξεκάθαρος απο όλους![]()
Κάτσε σε λίγοι θα μπει να πει οτι ειμαι γκει και μετα θα μας βγαλει σε φωτο την πουτσα τουΕυχαριστώ για την πληροφορία!
Ε όχι και την μισή ειναι επιλεκτικόςΕίμαι καλόπιστος και ευαίσθητος και λυπάμαι όταν γκρινιάζει.
Γιατί να μην τον πιστέψω;
Λέτε να έχει πηδήξει την μισή Αθήνα;![]()
![]()
![]()
Oτι απο την αρχή της παρουσίας του στο θρέντ, ήταν ειλικρινής και ξεκάθαρος λέγοντας ότι πιστεύει για τον καθένα και κυρίως για εμένα. Ούτε πίσω απο αυτόν, ούτε σε πμ, ούτε με υπονοούμενα. Ξεκάθαρος, ειλικρινής σαφής ε και φυσικά με το χαρακτηριστικό του χιούμορ που τον κάνει αξιολάτρευτο![]()