Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 918K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.732
Πόντοι
26.096
Οι δήθεν νοήμονες άνθρωποι πρέπει να αιτιολογούν τις πράξεις τους. Δεν περιμένω τίποτε πια και δεν ασχολούμαι πλέον με τα νικ αυτά. Απλά σου απάντησα στην ερώτηση γιατί μπλέχτηκα σε όλο αυτό.

Ο κ. Eraser τα λεει σωστα.
Αργοτερα που θα επιχειρηθει η ανακυκλωση της ιδιας συζητησεως, δειξτε αυτο που νιωθετε ... Αδιαφορια ...

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Φίλε είμαι τόσο καλά στη ζωή μου που δεν έχω απωθημένα να βγάλω εδώ. Δεν θέλω όμως να ασχολούνται μαζί μου άνθρωποι με απωθημένα, δεν το αντέχω και δεν θα το αφήσω ποτέ ασχολίαστο. Θα το πάω μέχρι τέρμα, έτσι έχω μάθει να λειτουργώ και δεν θα το αλλάξω για κανένα.

Αυτό, το να πάει κάτι μέχρι το τέρμα κάποτε το ακολουθούσα κι' εγώ που ήθελα να πιάνω τα άκρα.
Μέχρι που κατάλαβα πως δεν άξιζε, κάποιες φορές κιόλας το πλήρωσα επειδή δεν άφηνα άλλες ανοιχτές επιλογές.
Να το πηγαίνεις μέχρι ένα σημείο μετά, πίστεψέ με, δεν αξίζει. Μπορεί να παγιδευτείς χωρίς να το καταλάβεις.

Τέλος πάντων, είναι Κυριακή πρωί και έχει πολύ όμορφη μέρα.
Λίγο AC/DC ακόμη και ξεκινάμε!!

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
πάει και ο κθούλου Υ!! :2funny:
περιμένουμε τον επόμενο! :grin:

NICK TRIVE

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Μαρ 2014
Κριτικές
53
Like
9.313
Πόντοι
25.786
Λοιπόν στο νήμα της ποιότητας να γράψω κριτική για 2 παραστάσεις που είδα αυτή την εβδομάδα χωρίς να ξεφύγω από το πνεύμα του σάιτ.

«Άντρες έτοιμοι για όλα»,  πολύ καλή παράσταση με άφθονο γέλιο, εξαιρετικοί όλοι τους αλλά αυτή η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πολύ μουνάρα  :2funny:

«Πράματα και θάματα», αρκετά καλή, όχι όμως όσο η πρώτη, με ένα κοινό στοιχείο, Ευαγγελία Συριοπούλου, τι μουνάρα και αυτή. :2funny:

Τι νομίζατε ότι θα ξέφευγαν τέτοια μουνιά από το NICK TRIVE?  :2funny:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Λοιπόν στο νήμα της ποιότητας να γράψω κριτική για 2 παραστάσεις που είδα αυτή την εβδομάδα χωρίς να ξεφύγω από το πνεύμα του σάιτ.

«Άντρες έτοιμοι για όλα»,  πολύ καλή παράσταση με άφθονο γέλιο, εξαιρετικοί όλοι τους αλλά αυτή η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πολύ μουνάρα  :2funny:

«Πράματα και θάματα», αρκετά καλή, όχι όμως όσο η πρώτη, με ένα κοινό στοιχείο, Ευαγγελία Συριοπούλου, τι μουνάρα και αυτή. :2funny:

Τι νομίζατε ότι θα ξέφευγαν τέτοια μουνιά από το NICK TRIVE?  :2funny:

CF8A265A3708978FDD4A57DC3A9A3C15.jpg

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καλημέρα Νικ.. Σαούλ είσαι καλά πουλί Μου;

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Σας ευχαρηστω πολυ για το ενδιαφερον, ναι αναρωσα καπως και ειμαι πισω στις υπηεσιες. Δυστιχως οι φαντασιωσεις για καυτες νυχτες με λοχαγινρς νοσοκομες εμειναν μονο φαντασιωσεις

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
Σας ευχαρηστω πολυ για το ενδιαφερον, ναι αναρωσα καπως και ειμαι πισω στις υπηεσιες. Δυστιχως οι φαντασιωσεις για καυτες νυχτες με λοχαγινρς νοσοκομες εμειναν μονο φαντασιωσεις

Περαστικά και προσοχή.
Πάντως αν θες να ξαναδείς τις νοσοκόμες, με τόσο κόσμο σε κοινούς χώρους είναι εύκολο... :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
τελικα δεν ειχε και πολλες, μια ηταν και αυτη ουτε 5 λεπτα δεν καθοταν εκει ολα ο φανταρος τα εκανε..

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Άμοιρο παιδί Σαούλ τι ζήτησες..;Μια νοσοκόμα να πηδήξει

Stories

Νέο!

Stories