brabus67
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2010
- Like
- 14.196
- Πόντοι
- 2.606
ο ΠΑΟΚ γκαμησε σήμερα γκαμησεΠάει να με πιάσει γρίπη , γύρισα 3 περίπτερα και δε βρήκα πουθενά χαρτομάντιλα .
Ξέρει κανεις αν έπαιζε ο Πάοκ σήμερα ;
ο ΠΑΟΚ γκαμησε σήμερα γκαμησεΠάει να με πιάσει γρίπη , γύρισα 3 περίπτερα και δε βρήκα πουθενά χαρτομάντιλα .
Πήγα και σε 3 κάβες και δεν βρήκα μαλαματίναΠάει να με πιάσει γρίπη , γύρισα 3 περίπτερα και δε βρήκα πουθενά χαρτομάντιλα .
Πήγα και σε 3 κάβες και δεν βρήκα μαλαματίνα
Ύποπτα πράγματα.
Στον επομενο που θα μου πει την ιδια μαλακια, που αρμοζει σε διανοητικα καθυστερημένους, θα φτιαξω έναν κλωνο και θα τον απειλω ώστε να δω αν θα σκεφτει "ιντερνετ είναι".
Ας μας πουν καποιοι γιατι δεν ξαναμπηκε εδώ μεσα ο Ισιος, που εμπλεξε με το παρεακι της απειλούσης.
Επιβεβαιώνεται ότι θρεντ στο οποιο δεν γραφει ο αλεξ71 δεν εχει καμια τύχη...
Ας προσεχατε...
καλημέρα κύριοι Μπλιζ και Κθουλού.
Καλημέρα σε όλους!
δέχτηκα προσωπική επίθεση σε άλλα νήματα, χωρίς ποτέ να έχω επιτεθεί προσωπικά, με μόνο άλοθι τη σιωπή μου. Αλλά ενώ είχαν σιωπήσει πολλοί η επίθεση ήταν επιλεκτική, αυτό προσπάθησα να καταλάβω και μέχρι σήμερα σοβαρή απάντηση δεν πήρα, όχι ότι την έχω ανάγκη, έτσι για το γαμώτο.
Φίλε είμαι τόσο καλά στη ζωή μου που δεν έχω απωθημένα να βγάλω εδώ. Δεν θέλω όμως να ασχολούνται μαζί μου άνθρωποι με απωθημένα, δεν το αντέχω και δεν θα το αφήσω ποτέ ασχολίαστο. Θα το πάω μέχρι τέρμα, έτσι έχω μάθει να λειτουργώ και δεν θα το αλλάξω για κανένα.όπως το είπες, δεν την έχεις ανάγκη. οπότε μην χαλιέσαι, μην απαντάς και μην ασχολείσαι.
αν συνεχίζουν, είναι απλώς εμπαθείς. τζάμπα ενέργεια ξοδεύουμε σε αρνητικά πράγματα.