Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
.....+ θα πρεπει να εισαι πανετοιμοs  να κοπιαρειs λινκ  επι λινκων (ο πληθυντικοs ετσι δεν ειναι??)
προκειμενου να αποδειξειs οτι αυτοs που θα ψηφισειs ειναι λιγοτερο καθηκι απ τον αλλο, επιστερατευονταs οσο βρισιδι δεν εχει γραφτει σε βιβλια .........και βεβαι να μην χαμπαριαζειs απο υβρεολογιο  :sunglasses:
ρε σου λεω κανονικα το θρεντ επρεπε να λεγεται "το σοι του πατερα μου".μου το θυμιζει παρα πολυ γιατι οταν βρισκονται αρχιζουν τα πολιτικ και στο τελος κανουν να μιλησουν κανα χρονο :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Χαχαχαχαχα χωρίς φανατισμό να το πούμε

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
ρε σου λεω κανονικα το θρεντ επρεπε να λεγεται "το σοι του πατερα μου".μου το θυμιζει παρα πολυ γιατι οταν βρισκονται αρχιζουν τα πολιτικ και στο τελος κανουν να μιλησουν κανα χρονο :2funny:
Ηθελα ναξερα....σε μια φειs του φειs κουβεντα που δεν θαχανε τα λαπτοπια και τα σμαρτφονια να κατεβασουν ολα αυτα.......θα τα λεγανε ολα αυτα  και κυριωs θα εβριζοσαντο ???....Στο ιδιο ζουμι βραζουμε ολοι
Ζε σουι Σαρλι  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Όταν λες σπθριτ εννοείς πουτο χουροι;   :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Λάιφ αν δεις τι θάψιμο κ τι κουτσομπολιό πέφτει στα πιμια θα πας κοσμοπολιταν για πάντα χαχαχαχα

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
Λάιφ αν δεις τι θάψιμο κ τι κουτσομπολιό πέφτει στα πιμια θα πας κοσμοπολιταν για πάντα χαχαχαχα
Ναι  ε????  φανταζομαι
Οσοι εστειλαν σε μενα ηταν προσγειωμενοι....Καφε  ποτο  κοψιδια στο λαδοχαρτο και εξοδοs μετα ...δημοσιων θεαματων

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
τώρα για να γράψω και κάτι σοβαρό, λέω να πάω να δω «Το παιχνίδι της μίμησης».
έχει κανείς άποψη? λένε πως είναι εξαιρετική ταινία.

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.006
Πόντοι
606
τώρα για να γράψω και κάτι σοβαρό, λέω να πάω να δω «Το παιχνίδι της μίμησης».
έχει κανείς άποψη? λένε πως είναι εξαιρετική ταινία.
δε μπορω να βοηθησω.αν εχω δει 10 ταινιες ειναι θεμα.δε μπορω να κατσω ησυχος 2 ωρες :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Δεν την έχω δει ερειζερ δεν έχω άποψη

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Ηθελα ναξερα....σε μια φειs του φειs κουβεντα που δεν θαχανε τα λαπτοπια και τα σμαρτφονια να κατεβασουν ολα αυτα.......θα τα λεγανε ολα αυτα  και κυριωs θα εβριζοσαντο ???....Στο ιδιο ζουμι βραζουμε ολοι
Ζε σουι Σαρλι  :grin:

Σωστα, ενώ εδώ επικρατει μια ποιοτητα ρε παιδι μου και σας χαλαει το Εκλογες 2015.

Είναι τεράστιων διαστάσεων πουτανι.έκανε τα ξεφτιλικια σε μένα που δεν την είχα ενοχλήσει,κάνει τα μούτρα ο καραγκιοζομαλακας της που την έβρισα και ότι δεν ξέρει και παρεξηγήθηκε γιατί βρισαμε τον άνθρωπο του ο ξεφτιλας την πέφτει σε όλο το θρεντ (γιατί άραγε) και μετά η κότα δασκαλεμενη έρχεται να το παίξει γκομενα εδώ για να βρει πούτσο να το παίξει ανώτερη και να πάει σε άλλα θρεντ να ρίχνει σπόντες το καριολοπαιδι :cheesy:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
καινούργια είναι, τέλος πάντων.
έχει ωραίο θέμα και μάλλον θα πάω.
είναι η ιστορία αυτού που έσπασε τον κωδικό Enigma των Γερμανών.

ο χόμπιτ 3 του χρόνου τέτοιο καιρό από τόρρεντ και σε extended μορφή! :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Α σήμερα έχουμε την ταινία ο Άλεξ είναι με ανάδρομο Ερμή και πανσέληνο ;) αν και την έχουμε ξαναδεί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom