eraserkalsp
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Νοε 2014
- Like
- 0
- Πόντοι
- 66
Ρε τον Αμαντεουs.......Βιτσιοζοs ητονε
επειδή ήταν ιδιοφυΐες δε σημαίνει ότι είναι και παναγίες.
Ρε τον Αμαντεουs.......Βιτσιοζοs ητονε
μαζεύεις ψήφους για του χρόνου από τώρα ;Επιβεβαιώνεται ότι θρεντ στο οποιο δεν γραφει ο αλεξ71 δεν εχει καμια τύχη...
Ας προσεχατε...
Κανεναs δεν ειναι....Απλα οταν εκτεθειs στον κοσμο, δεν γραφειs γλυφοκωλικα τραγουδια ....λεω εγω τωραεπειδή ήταν ιδιοφυΐες δε σημαίνει ότι είναι και παναγίες.
Ενώ εσεις που ανεχεστε καποια που βριζει και απειλεί απροκάλυπτα και μετα λεει ότι τρολαριζε για να γελασουμε, μαζευετε για του παραχρονου?μαζεύεις ψήφους για του χρόνου από τώρα ;
Κανεναs δεν ειναι....Απλα οταν εκτεθειs στον κοσμο, δεν γραφειs γλυφοκωλικα τραγουδια ....λεω εγω τωρα
απο τα κωλομαγουλα και τα μπινελικια,στον μοτσαρτ και τον αμαντεους
αμα διαβασει το θρεντ κανας λογικος,θα επεμβει η διωξη και θα μας κλεισουν στο ψυχιατρειο..
Απορω γιατι αργουναπο τα κωλομαγουλα και τα μπινελικια,στον μοτσαρτ και τον αμαντεους
αμα διαβασει το θρεντ κανας λογικος,θα επεμβει η διωξη και θα μας κλεισουν στο ψυχιατρειο..
Μωρε δικαιολογειται γιατι απλα οταν εναs επωνυμοs κανει μια μαλακια....τον βρισκειs χαριτωμενο(sic)έγραφαν, νομίζω, και πιο, ας πούμε, λαικές συνθέσεις που τις παρουσίαζαν στο απλό κοινό, κάτι ανάλογο με το να παίξει μια μπάντα σε μία παμπ ή κάτι τέτοιο.
ας πούμε λοιπόν ότι δικαιολογείται.
Αυτο που μαs ποσταρε πριν απο λιγο ο αγαπητοs κυριοs ΣβηστηsΛάιφ τι είναι το γλυφοκωλικο τραγούδι
.....+ θα πρεπει να εισαι πανετοιμοs να κοπιαρειs λινκ επι λινκων (ο πληθυντικοs ετσι δεν ειναι??)το "εκλογες 2015" δε,για να συμμετασχεις,πρεπει να χεις κανει το λιγοτερο 200 ωρες πιατσα στη πλατεια θεατρου και να αποκτησεις διαλεκτο..
πρέπει να λένε πολύ σημαντικά πράγματα σε αυτό το θρεντ χαχαχαχατο "εκλογες 2015" δε,για να συμμετασχεις,πρεπει να χεις κανει το λιγοτερο 200 ωρες πιατσα στη πλατεια θεατρου και να αποκτησεις διαλεκτο..
πρέπει να λένε πολύ σημαντικά πράγματα σε αυτό το θρεντ χαχαχαχα
Εδω δεν μπορειs να κατηγορησειs κανεναν...........Δημοτικη μουσικη και ποιησηκαι περνάμε στην λαϊκή μας παράδοση