blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 24.600
- Πόντοι
- 26.096
για εσενα γερομπισμπικι, κυρια και πολυ σου ειναι
Όπως επιθυμείτε, ζαργάνα μας!
για εσενα γερομπισμπικι, κυρια και πολυ σου ειναι
φαρδυ το μουνι μικρο το πουλι καταλαβαινετε..
Από κώλο δοκιμάσατε;
Ελατε, πειτε την αληθεια.
Δεν νιώθετε ένα μικρο αγκαθακι να γδερνει την καρδια σας?
Ο Μπλιζ φταίει για όλα, κατλεστρεψε το προφίλ του κακού που έχτιζα με κόπο.
Την επόμενη φορά που θα έρθει, θα τον πάρω από το αεροδρόμιο και θα κάνω μια στάση στα Σπάτα στο ζωολογικό κήπο.
Εκεί όλως τυχαίως θα τον σπρώξω στο κλουβί με τα λιοντάρια.
Προτρέχετε.
Θα μου έχει στήσει ενέδρα η μπαρμπούνα μας στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης για να μ΄ εξοντώσει!
δοκιμασα αλλα εκει ηταν πιο δυσκολα τα πραγματα χαθηκα το ενα αρχιδι μιλαγε με το αλλο μονο με ασυρματο πομποδεκτη πι εμ αρΑπό κώλο δοκιμάσατε;
ησουν τοσο πιωμενος που το εβαζες στο γουνινο παλτο μου και ρωτουσες ερι γιατι δεν ξυριζεστε εσεις οι αναρχοαπλυτες ;φαρδυ το μουνι μικρο το πουλι καταλαβαινετε..
τι ειναι ο κωλαρακος μου παιδι μου; το παλαι ντε σπορ; χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαδοκιμασα αλλα εκει ηταν πιο δυσκολα τα πραγματα χαθηκα το ενα αρχιδι μιλαγε με το αλλο μονο με ασυρματο πομποδεκτη πι εμ αρ
δοκιμασα αλλα εκει ηταν πιο δυσκολα τα πραγματα χαθηκα το ενα αρχιδι μιλαγε με το αλλο μονο με ασυρματο πομποδεκτη πι εμ αρ
η ποια?
θα μας λείψεις διαμαντοζαφειρορουμπινάκι μας :-* :-* :-*Υπάγω στην αντιπροσωπεία να αναλάβω το επιδιορθωμένο όχημά μου.
Σας αφήνω, ποντικομικρούληδες!
Υπάγω στην αντιπροσωπεία να αναλάβω το επιδιορθωμένο όχημά μου.
Σας αφήνω, ποντικομικρούληδες!
πάλι τα αυτιά? με τα αυτά μου δε θα ασχοληθείς ποτέ?θα σου φαω τα αυτια νικ ..
θα μας λείψεις διαμαντοζαφειρορουμπινάκι μας :-* :-* :-*
ελπιζω να μην εχυσα πανω στην βιζον βυζωνησουν τοσο πιωμενος που το εβαζες στο γουνινο παλτο μου και ρωτουσες ερι γιατι δεν ξυριζεστε εσεις οι αναρχοαπλυτες ;