The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 41.332
- Πόντοι
- 25.467
Μα δε νιώθετε ένα γδάρσιμο στη καρδιά σας;
Δε ζηλεύετε;
Καλημέρα ακριδούλα μου. :-* :-* :-*
Μα δε νιώθετε ένα γδάρσιμο στη καρδιά σας;
Δε ζηλεύετε;
Καλημέρα ακριδούλα μου. :-* :-* :-*
Οχι βεβαια αυτο το κανουν μονοι τους απο εδω αρκετοιθα στραποναρεις κιολας;![]()
Το καλό είναι ότι γελάς.
Το κακό είναι ότι πολλοι απο εσάς έχετε ανάγει το σαιτ σε ζωη και πραγματικότητα προσπαθώντας να με βάλετε στο τρυπακι με πολλαπλούς και αηδιαστικούς τρόπους. Το πιο καλό ειναι οτι δεν μασσάω![]()
![]()
Ο κ. NICK TRIVE γύρισε στο άβαταρ των επιτυχιών ...
![]()
![]()
![]()
Οχι βεβαια αυτο το κανουν μονοι τους απο εδω αρκετοι![]()
με παρακολουθείς βλέπω![]()
![]()
ναι ρε γαμώτο, ούτε το χέρι μου δε μου καθόταν με το άλλο, έτσι γύρισα σε αυτό που με ανέδειξε![]()
με παρακολουθείς βλέπω:2fu
nny:
ναι ρε γαμώτο, ούτε το χέρι μου δε μου καθόταν με το άλλο, έτσι γύρισα σε αυτό που με ανέδειξε![]()
νικ εσυ μανα μου εισαι τοσο καλο παιδιπάλι με κατεβάζεις από το συννεφάκι μου, νιώθω προδομένος όπως τότε που έμαθα ότι δεν υπάρχουν ροζ ρινόκεροι![]()
μιλα μου αγρια μιας και ειναι το μονο που μπορειςπαρτο βρωμα
![]()
αυτή την έχω σίγουρη με αυτό το άβαταρ, εδώ κόντευε να μου κάτσει και η Ροζαλία πριν την αλλαγήΚαι άρα ανανεώνετε τις ελπίδες σας για τη κα. Εριναλ!
εσενα τι σε νοιαζει μπλιζ ; σε πηρε ο πονος για τα γαμησια μου; η δεν σας φτανουν τα πμ ;Και άρα ανανεώνετε τις ελπίδες σας για τη κα. Εριναλ!
εσενα τι σε νοιαζει μπλιζ ; σε πηρε ο πονος για τα γαμησια μου; η δεν σας φτανουν τα πμ ;![]()
θα στραποναρεις κιολας;![]()
Ο μπραντ με ριχνει στανταρακιαυτή την έχω σίγουρη με αυτό το άβαταρ, εδώ κόντευε να μου κάτσει και η Ροζαλία πριν την αλλαγή![]()
νικ εσυ μανα μου εισαι τοσο καλο παιδικαβλιπου και τον διαβολο αγγελο θα εβλεπες... :-*![]()
Αγαπη μου, για ένα διαμαντι σαν εσενα μονο τετοια συμπεριφορα αρμοζει...
Καλησπέρα σκουλικαντερίτσο μου. :-* :-* :-*
Καρδιά μου :-* :-* :-*
μιλα μου αγρια μιας και ειναι το μονο που μπορεις![]()