Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 938K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 37 άτομα (0 μέλη και 37 επισκέπτες)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.984
Πόντοι
2.606
Πουτανακια ξαναηρθατε ε  :tooth: εδώ ειναι το μέλι

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.842
Πόντοι
12.756
καργα χιονι αδελφια ... για τζακι και  :zfuck: :zfuck: :zfuck:  ειναι στα βορεια ..

εκανα αμαν να γυρισω

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.842
Πόντοι
12.756
ο μηδας δεν έχει τέτοια προβλήματα στα πατησια φιλε  :grin:

ο μηδας εχει περασμενες στο αμαξι αλυσιδες φα κα ντορο μαν , δεν μασαει τιποτα , το μονο προβλημα ειναι οτι δεν θυμαται που εχει παρκαρει το αμαξι του , εχει να το κουνησει απο το τοτε που κατεβηκε απο πρεβεζα

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
ο μηδας εχει περασμενες στο αμαξι αλυσιδες φα κα ντορο μαν , δεν μασαει τιποτα , το μονο προβλημα ειναι οτι δεν θυμαται που εχει παρκαρει το αμαξι του , εχει να το κουνησει απο το τοτε που κατεβηκε απο πρεβεζα
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης

με 1,5 χρόνο κατοχή διπλώματος δεν έχω επιχειρήσει ακόμα τόσο μακρινό ταξίδι :huh:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.842
Πόντοι
12.756
με 1,5 χρόνο κατοχή διπλώματος δεν έχω επιχειρήσει ακόμα τόσο μακρινό ταξίδι :huh:

βαλε ζωνη , κρανος , κανε το σταυρο σου και φυγε οπως εισαι τωρα για να πας καζινο παρνηθα ..οχι απο το τελεφερικ , δρομο κανονικα  ;)

CCSS13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2009
Like
4
Πόντοι
166
πιστεύω θα κουραστώ γρήγορα και θα χάσω την συγκέντρωση επίσης δεν είμαι καθόλου καλός με τους δρόμους τζι πι ες και άγιος ο θεός όμως σε κρεμάει πολύ εύκολα αυτή η παπαριά :S
οντως ρε καλα κανεις μεχρι Αγ.Ελευθεριο να πηγαινεις για σιγουρια :grin:

wilde rose

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Μαρ 2014
Like
3
Πόντοι
166
πιστεύω θα κουραστώ γρήγορα και θα χάσω την συγκέντρωση επίσης δεν είμαι καθόλου καλός με τους δρόμους τζι πι ες και άγιος ο θεός όμως σε κρεμάει πολύ εύκολα αυτή η παπαριά :S
Να οδηγεις σε κοντινες εστω αποστάσεις οσο περισσότερο μπορείς, προτίμησε νεκρές ώρες και κάνε διαφορετικές διαδρομές.

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
78.842
Πόντοι
12.756

δεν εχει σημασια αν εισαι καλος με τους δρομους , δεν εχει σημασια που θα σκοτωθεις , θα σε βρει η τροχαια

Επισκέπτης
οντως ρε καλα κανεις μεχρι Αγ.Ελευθεριο να πηγαινεις για σιγουρια :grin:

έχω πάει μέχρι αεροδρόμιο η πιο μακρινή απόσταση μόνος μου, αν έχω κάποιον δίπλα μου να μου λέει πού στρίβω πάω μέχρι αγγλία δεν έχω θέμα είμαι χεράς ;) ;) ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom