Λιάρης5695236
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Ιαν 2014
- Like
- 200
- Πόντοι
- 166
''Do you think about me now and then...because I am coming home again...''
Εβαλα κομπρεσεs παγου στο πουλι γιατι ανεβασε θερμοκρασιαΓκαματε παιδιά γκαματε;![]()
Να σου πω μακαρι...........Αλλα να ειναι εκτοs απο οικουμενικη και......οικονομικηΟι μαλακες τελικά θα κάνουν οικουμενική κυβέρνηση ;![]()
Εβαλα κομπρεσεs στο πουλι γιατι ανεβασε θερμοκρασια![]()
![]()
για τα δικά μας λέω παιδιά του μπουΝα σου πω μακαρι...........Αλλα να ειναι εκτοs απο οικουμενικη και......οικονομικη
Να μη μαs στοιχισει πολυ
Α αυτοι τουλαχιστον να διοργανωσουν ελευθερα γαμησοσισιτια να πηδαμε χωριs χρεωση, αλλοιωτικα θα πεσουνγια τα δικά μας λέω παιδιά του μπου![]()
Εχω κλείσει πάτερ με τον Αγιοπου ειναι η αμαρτωλη αδελφη wilde να την εξομολογησω;![]()
μπορεις να κλεισεις και μαζι μου ή να κανεις διπλη εξομολογηση για καλυτερα αποτελέσματα....Εχω κλείσει πάτερ με τον Αγιο![]()
μπορεις να κλεισεις και μαζι μου ή να κανεις διπλη εξομολογηση για καλυτερα αποτελέσματα....
τεκνο μου δεν εχει καμια σχεση με την διπλη διεισδυση στην οποια πηγε το πονηρο και βλασφημο μυαλο σου
Παω γραμμη για καζανι, δεν το γλυτωνω απ' οτι φαινεται...τεκνο μου δεν εχει καμια σχεση με την διπλη διεισδυση στην οποια πηγε το πονηρο και βλασφημο μυαλο σου
εχεις αμαρτανει πολλακις αλλα η σωτηρια υπαρχει ακομα για σενα....Παω γραμμη για καζανι, δεν το γλυτωνω απ' οτι φαινεται...![]()
![]()
Ως γνωστον οι αμαρτιες συγχωρουνται, οχι οι μαλακιεςεχεις αμαρτανει πολλακις αλλα η σωτηρια υπαρχει ακομα για σενα....
γιαυτο εγκαταλειψτε τον παντρεμενο αλεξ και ενδωστε στον τζιελ που εχει και το μελιΩς γνωστον οι αμαρτιες συγχωρουνται, οχι οι μαλακιες![]()