blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.526
- Πόντοι
- 26.316
αν θελει ας πει λεπτομερειες ο Αγιος. ;)
Ο Αγιος σας δινει το ελευθερο.
Διηγηθειτε μας.
αν θελει ας πει λεπτομερειες ο Αγιος. ;)
απαντησε ο Αγιος απο πανω. ;)
πείτε τουλάχιστον το νήμαΛεπτομερειες... please
θα τα πει ο Αγιος με τον τροπο του ;)Λεπτομερειες... please
τα τελευταια ραντεβου θανατου σε διαστημα ενος χρονου και κατι ηταν το δικο μου με τον νικ7,κθουλου εγω με εναν απλυτο και Αγιος με κλωνο-λακη.Ολοι οι αλλοι κοκοκο ομως μονο εμεις κανονιζαμεπείτε τουλάχιστον το νήμα
αυτό που υπάρχει για τα ραντεβού θανάτου ή κάποιο άλλο?
τα τελευταια ραντεβου θανατου σε διαστημα ενος χρονου και κατι ηταν το δικο μου με τον νικ7,κθουλου εγω με εναν απλυτο και Αγιος με κλωνο-λακη.Ολοι οι αλλοι κοκοκο ομως μονο εμεις κανονιζαμε![]()
Λεπτομερειες... please
Απλώς, ο κ. Τσουλούφας είχε εκφράσει κάποιες λογικές αμφιβολίες, σχετικά με το αν τα όσα έγραφα στη μακαρίτισσα ήταν αληθή. Ούτως τον προσκάλεσα ομού με άλλους που εξέφρασαν τις ίδιες αμφιβολίες, να προβεί σε επιτόπια έρευνα προκειμένου να τα επαληθεύσει, και προς τιμήν του, ήτο ο μόνος που είχε τα κάκκαλα να το πράξει.
πηγαμε με κθουλου και ηταν φωλια απλυτων η καφετεριαΕγινε καποιο απο αυτα;
Και αν ναι, τι συνεβη;
τα αρχιδια μου ηταν ο λακηςΕν ολιγοις ο περιφημος Λακης ηταν μονο λογια.
Τον γνωρισε καποιος στη ζωη η ηταν πραγματικα κλωνος.
Ευγε, κυριε.Απλώς, ο κ. Τσουλούφας είχε εκφράσει κάποιες λογικές αμφιβολίες, σχετικά με το αν τα όσα έγραφα στη μακαρίτισσα ήταν αληθή. Ούτως τον προσκάλεσα ομού με άλλους που εξέφρασαν τις ίδιες αμφιβολίες, να προβεί σε επιτόπια έρευνα προκειμένου να τα επαληθεύσει, και προς τιμήν του, ήτο ο μόνος που είχε τα κάκκαλα να το πράξει.
Τον είχα ξεβρακωσει κι εγω όταν κοκορευοταν οτι είχε rs4
στην ύστατη του προσπάθεια να λακισει μου λέει ξέρεις εχω βγάλει τον κόφτη πάει 300 και μετά όταν είδε τα σκούρα έλεγε το εχω για τα ψώνια απ το σούπερ μάρκετΚαι ο κ. Νιόνιος σχετικά με το μπροστοκίνητο ντριφτάδικο γκολφ που έπιανε 320 τελική στην τρίπολη.![]()
στην ύστατη του προσπάθεια να λακισει μου λέει ξέρεις εχω βγάλει τον κόφτη πάει 300 και μετά όταν είδε τα σκούρα έλεγε το εχω για τα ψώνια απ το σούπερ μάρκετ