NICK TRIVE
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 53
- Like
- 9.319
- Πόντοι
- 25.786
Δικολάβε σκανάρισέτο με ένα καλό αντιβάιρους και αν δε βγάλει ιό πάρτο ακάποτο![]()
Δικολάβε σκανάρισέτο με ένα καλό αντιβάιρους και αν δε βγάλει ιό πάρτο ακάποτο![]()
και τωρα το κανει βαζει προβατοπροβιες και γινεται ενα με το κοπαδι του για να μην τον κλεψουνΟ κ. gl που στο στρατο εκτος απο γιατρος ητο και ελευθ. σκοπευτης θα σας πει οτι το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις για να κρυφτεις ειναι να ταιριαζεις με το περιβαλλον σου. Να γινεις ενα μ αυτο.
και τωρα το κανει βαζει προβατοπροβιες και γινεται ενα με το κοπαδι του για να μην τον κλεψουν![]()
Μου πονάει ο λαιμός και μου πιάνουν τα βυζα τζιελακι
μπλιζ πως παει η ιωση;
Ποια ειναι η εργαζομενη;
Υποκλινομεθα!!!!
πυρετο το βραδυ και πολυ βηχα.Τωρα επεσε ο πυρετος και μου εμεινε ο κωλοβηχαςΤο πρωι ημουν καλυτερα. Τωρα παλι ανεβασα..
Ας μη μιλαμε ομως γι αυτο. Μιλησαμε νωριτερα.
Σεις;
To ραντεβού, το πληρώνετε εσείς ή σας το πληρώνουν αυτοί;![]()
Adelina από το Athensxxx
αν πατήσετε πάνω στην παράθεση θα δείτε και άλλες
πυρετο το βραδυ και πολυ βηχα.Τωρα επεσε ο πυρετος και μου εμεινε ο κωλοβηχας
η υπεραιμάτωση του κάτω κεφαλιού θα βοηθήσει στην αποσυμφόρηση του πάνω ;)Αντε μετα να μου πεσει ο πυρετος ...
η κοταρα ηταν ο κλωνο-Λακης ;)
ενα τριπλο περδικακι θα πιω το βραδυ φιλε ;)ενα καλο μπραντυ θες και θα σου περασει ο βηχας ;)
αν θελει ας πει λεπτομερειες ο Αγιος. ;)Πειτε μας εφοσον γνωριζετε...
Το πρωι ο κ. Κθουλου μας ενημερωσε για ραντεβου θανατου αναμεσα σ εσας και τον κ. Λακη στη Πανορμου, που δεν εγινε.
Δυστυχως απεβληθη μετα
Το νημα ομως θα μαθει λεπτομερειες κ θα τα βγαλει ολα στη φορα.
Θα αποκαλυψουμε ποιος ηταν η κοτα.
αν θελει ας πει λεπτομερειες ο Αγιος. ;)
απαντησε ο Αγιος απο πανω. ;)καλά, απλά πείτε σε έμάς τους νέους που να ψάξουμε![]()