Επισκέπτης
παντα αεριζω το ρετιρε μου![]()
γι'αυτό κρύωσες ρε μαλάκα έκανε ρεύμα
![Uglystupid :uglystupid: :uglystupid:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/uglystupid2.gif)
παντα αεριζω το ρετιρε μου![]()
τι εύστοχη ρε μαν λες να σε θυμούνται μετά απο 2000 χρόνια σαν τον θεμελιωτή του πορνηδονισμού ακόμα και το τελικό καρδιογράφημα στα σκουπίδια θα πάει ;)
γι'αυτό κρύωσες ρε μαλάκα έκανε ρεύμα![]()
να αερίζεις συχνά τους χώρους όχι με κλανιές κατάλαβες![]()
Μην το λες εδω ψάχνουν παλια ποστ του λάκη που έχει διαγραφεί ένα χρόνο τώρα αυτος θα μεινει στην αιωνιότητα ;)
τιγκα στα πακιαπως τα πας με τους γειτονες ? κανας μαλακας περιεργος εκτος απο εσενα ?
πως τα πας με τους γειτονες ? κανας μαλακας περιεργος εκτος απο εσενα ?
τι εύστοχη ρε μαν λες να σε θυμούνται μετά απο 2000 χρόνια σαν τον θεμελιωτή του πορνηδονισμού ακόμα και το τελικό καρδιογράφημα στα σκουπίδια θα πάει ;)
...ευστοχη με την έννοια ότι αν δεν είχε μείνει το έργο κάποιων μεγάλων (όπως αυτοί που ανέφερε ο άγιος)
εγώ προσωπικά δεν θα είχα κανένα πρόβλημα αν καιγόταν δια παντός το μπουρδέλο που λέγεται κοινωνία
δεν υπάρχει κάποιο εγγενές νόημα πέρα απο την επαναλαμβανόμενη ύπαρξη στην αγέλη απλά κρέατα που γεννιούνται
μεγαλώνουν και σαπίζουν-κενό νοήματος
να πας στο Όρος![]()
να πάω πρώτα να μαζέψω κανά μαυράκι στην πατησίων ?
φιλε μην του κολλας σημεραπερνα και απο το φτωχικο του να σε κερασει κανα τοστακι
να πάω πρώτα να μαζέψω κανά μαυράκι στην πατησίων ?
περνα και απο το φτωχικο του να σε κερασει κανα τοστακι
χοχοχοχο...
Αψουυυυυυ!
God was never on my side
Ας το αναρτησει καποιος.
ριγκομόρτη ποιά πιστεύεις είναι η έννοια του παλιανθρώπου, πες και θα σου πω μετά τι μου είχε πει πριν από χρόνια ένας γέροντας με την απλοϊκή του σκέψη και το φτωχό του μυαλό μου έκανε μεγάλη εντύπωση η ετυμολογική του ανάλυση ;)
αυτός μάλιστα ήταν τεράστια φυσιογνωμία με συγκλονιστική θητεία και σε άλλα φόρουμ απ'όσο γνωρίζω![]()
η έννοια του παλιανθρώπου ή κακού ανθρώπου είναι (κατ'εμέ) αυτός που έχει κάνει έγκλημα όχι εναντίον της κοινωνίας αλλά γενικότερα εναντίον
της ανθρωπότητας υπερασπιζόμενος μια κοντόφθαλμη ιδέα όπως ο κομουνισμός ή ναζισμός , ο Καλιγούλας και ο Νέρωνας ήταν φιλόσοφοι
ενώ ο Στάλιν και ο Χίτλερ κατέστρεψαν τόσο κόσμο για μια αυθαίρετη μαλακία...
Σαφώς.
Ήτο πασίγνωστος μαλάκας ο μακαρίτης η Μάρθα Βούρτση.![]()
εσυ φιλε ποτε θα φυγεις;θα μνημονεύουμε το νικ του στις προσευχές μας υπέρ αναπαύσεως![]()