The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.452
- Πόντοι
- 25.467
ο σπιντ είναι ο κοτσίδας που παραλίγο να δείρει ο χάρος1982 όλα τα θυμάμαι
ο σπιντ είναι ο κοτσίδας που παραλίγο να δείρει ο χάρος1982 όλα τα θυμάμαι
καλησπερα.Που ειναι ο μπλιζ να με ενημερωσει;
Αυτό που όταν πω Κάτι εγώ μαλώνω καθ σεις λέτε ότι σας έρθει αλλά πάλι εγώ μαλώνω νομίζω σας κάνει κακό κόψτε το...
ετσι ειμαι και εγω :-Πνέει (επιτέλους) τα λοίσθια στο κρεβάτι του πόνου.
Χαλι μαυρο.
Ο Αγιος εδωσε μια κσλη περιγραφη...
με εχει τσακισει ο βηχας ουτε με σιροπια δεν περναει.Πυρετο τον αντεχω και μου πεφτει αλλα ο βηχας με εχει πεθανει :S
με εχει τσακισει ο βηχας ουτε με σιροπια δεν περναει.Πυρετο τον αντεχω και μου πεφτει αλλα ο βηχας με εχει πεθανει :S
ευχαριστωπεραστικά και στους δύο.
παιδιά μην βήχετε στο πληκτρολόγιο και μας κολλήσετε τίποταμε εχει τσακισει ο βηχας ουτε με σιροπια δεν περναει.Πυρετο τον αντεχω και μου πεφτει αλλα ο βηχας με εχει πεθανει :S
α σε πηρε αλλιως εσεναΙγμοριτιδα εδω. Ο πυρετος χτυπαει ψηλα μολις περασουν τα αντιπυρετικα.
σκασε καταραμενε σκασεΔε μας νοιζει φιλε αν εχει πυρετο το νικ CCSS13
παιδιά μην βήχετε στο πληκτρολόγιο και μας κολλήσετε τίποτα
παμντου βηχω εστια μικροβιων ολο το σπιτι ειναιπαιδιά μην βήχετε στο πληκτρολόγιο και μας κολλήσετε τίποτα
Έχω την εντύπωση πως οι Πλάτων, Αριστοτέλης, Ηράκλειτος, Δημόκριτος, Ισοκράτης, Πρωταγορας, Γοργίας και λοιποί, άφησαν ξωπίσω τους κάτι παραπάνω από μια γραμμή σε ένα κωλόχαρτο.
παμντου βηχω εστια μικροβιων ολο το σπιτι ειναι
Καλώς ήρθατε κ. Σπίντουλα.
παντα αεριζω το ρετιρε μουνα αερίζεις συχνά τους χώρους όχι με κλανιές κατάλαβες
ευστοχη απάντηση