Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 918K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Πες τους ότι σου χάρισαν κάτι καλλυντικά της ντιορ Κ Σανέλ και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις νιπλ

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
πως πήγαν οι μάσες αυτές τις μέρες?
ξεφύγατε καθόλου??

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Εγώ έφαγα το σύμπαν :cheesy:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.556
Πόντοι
12.756
Πες τους ότι σου χάρισαν κάτι καλλυντικά της ντιορ Κ Σανέλ και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις νιπλ

οι γκομενες του κυκλου μου εχουν ολη την γκαμα απο αυτα , και τσαντικα και παπουτσια , τους ξεζουμιζουν καλα τους γαμιαδες τους , μην κρινεις απο εσενα που βάφεσαι με τις σταχτες απο το τζακι , και μαρκαδορους απο τα jumbo

Επισκέπτης

γιατί δεν κάνεις παραθέσεις θέλεις να κρατάς τις αποστάσεις σου απ'τον κόσμο ακόμα και μέσα στο νετ κλασικό σύμπτωμα κατάθλιψης με έντονα στοιχεία ψυχαναγκασμού είναι ζωτικής σημασίας στο στάδιο αυτό να απομακρύνεις άμεσα από το σπιτι σου τα μεταλικά μαχαιροπίρουνα, ξυραφάκια, νυχοκόπτες κλπ :S

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.556
Πόντοι
12.756
γιατί δεν κάνεις παραθέσεις θέλεις να κρατάς τις αποστάσεις σου απ'τον κόσμο ακόμα και μέσα στο νετ κλασικό σύμπτωμα κατάθλιψης με έντονα στοιχεία ψυχαναγκασμού είναι ζωτικής σημασίας στο στάδιο αυτό να απομακρύνεις άμεσα από το σπιτι σου τα μεταλικά μαχαιροπίρουνα, ξυραφάκια, νυχοκόπτες κλπ :S

οδηγησε την στην αυτοκτονια , ειναι κοντα , πολυ κοντα βατραχε  :)

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
οι γκομενες του κυκλου μου εχουν ολη την γκαμα απο αυτα , και τσαντικα και παπουτσια , τους ξεζουμιζουν καλα τους γαμιαδες τους , μην κρινεις απο εσενα που βάφεσαι με τις σταχτες απο το τζακι , και μαρκαδορους απο τα jumbo
:2funny:

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.204
Πόντοι
2.606
Δεν βλέπω προκοπή στο θρεντ θα γίνω νύφη του Παντελή Βούλγαρη θα μπω στο βαπόρι να πάω στο αμερικα να βρω ταίρι  :grin:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Νιπλ γκομενα που αρμεγει για γαμησι και πουλά το κουμπί της ενώ παράλληλα θα έρθει και σπίτι σου να τοΝ φάει κ απο εσένα είναι ολίγον φτηνή..επομένως μόνο με χρήμα θα την ρίξεις.εγώ δουλευω και παίρνω ότι θέλω μόνη μου. Τις φτηνιαρες σου κ περιπατει

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κουμπί -μουνι χαχαχαχα

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.556
Πόντοι
12.756
Νιπλ γκομενα που αρμεγει για γαμησι και πουλά το κουμπί της ενώ παράλληλα θα έρθει και σπίτι σου να τοΝ φάει κ απο εσένα είναι ολίγον φτηνή..επομένως μόνο με χρήμα θα την ρίξεις.εγώ δουλευω και παίρνω ότι θέλω μόνη μου. Τις φτηνιαρες σου κ περιπατει

:2funny: :2funny: :2funny:

κρατα τις αξιες σου και βαλτες στο πατο σου , γιατι μονο για εκει ειναι χρησιμες ...και μεινε με τα πατσαβουρια σου στο ημιυπόγειο στο κορδελιό.
Και δεν παιρνεις οτι θελεις , παιρνεις οτι ΜΠΟΡΕΙΣ να παρεις με τα ψιχουλα που βγαζεις..εχει μεγαλη διαφορα  ;) , εννοειτε σκουπιδια και στους 2 τομεις  ;)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Κοσνικ Ζω ένα δράμα :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories