Νίπλης
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2013
- Like
- 75.556
- Πόντοι
- 12.756
παίξε τίποτα άλλο μαν να περάσει η ωρα
θα φωναξω τιποτα μουνετα σπιτι , να δουνε ντανσιγκ "και καλα"
παίξε τίποτα άλλο μαν να περάσει η ωρα
πως θα αντέξεις την παρλα τους;θα φωναξω τιποτα μουνετα σπιτι , να δουνε ντανσιγκ "και καλα"
εγώ μόνο τοστ καφέ τσιγάρο.... Ούτε ένα γλυκό για δειγμαπως πήγαν οι μάσες αυτές τις μέρες?
ξεφύγατε καθόλου??
Πες τους ότι σου χάρισαν κάτι καλλυντικά της ντιορ Κ Σανέλ και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις νιπλ
Πες τους ότι σου χάρισαν κάτι καλλυντικά της ντιορ Κ Σανέλ και δεν ξέρεις τι να τα κάνεις νιπλ
πως θα αντέξεις την παρλα τους;
Εγώ έφαγα το σύμπαν
γιατί δεν κάνεις παραθέσεις θέλεις να κρατάς τις αποστάσεις σου απ'τον κόσμο ακόμα και μέσα στο νετ κλασικό σύμπτωμα κατάθλιψης με έντονα στοιχεία ψυχαναγκασμού είναι ζωτικής σημασίας στο στάδιο αυτό να απομακρύνεις άμεσα από το σπιτι σου τα μεταλικά μαχαιροπίρουνα, ξυραφάκια, νυχοκόπτες κλπ :S
οι γκομενες του κυκλου μου εχουν ολη την γκαμα απο αυτα , και τσαντικα και παπουτσια , τους ξεζουμιζουν καλα τους γαμιαδες τους , μην κρινεις απο εσενα που βάφεσαι με τις σταχτες απο το τζακι , και μαρκαδορους απο τα jumbo
Κουμπί -μουνι χαχαχαχα
μας έχουν γαμησει αυτά τα ταμπλετςΚουμπί -μουνι χαχαχαχα
Νιπλ γκομενα που αρμεγει για γαμησι και πουλά το κουμπί της ενώ παράλληλα θα έρθει και σπίτι σου να τοΝ φάει κ απο εσένα είναι ολίγον φτηνή..επομένως μόνο με χρήμα θα την ρίξεις.εγώ δουλευω και παίρνω ότι θέλω μόνη μου. Τις φτηνιαρες σου κ περιπατει
μας έχουν γαμησει αυτά τα ταμπλετς