gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
το κανα εγω στον λουστ οταν εσβηνε τα ποστ τουΚαινουριο κολπο ειναι αυτο που δεν κανεις παραθεσεις;
το κανα εγω στον λουστ οταν εσβηνε τα ποστ τουΚαινουριο κολπο ειναι αυτο που δεν κανεις παραθεσεις;
Εδω σκέφτομαι να του δοθω και εγώ αποκλειστικώςεγώ παντως είμαι δοσμένη στο μπραμπ.αποκλειστικώς
μια ερωτησης σου εκανα απαντα και μετα με γραφειςΕρειζερ.. Οι άντρες είναι χειροτερες κατινες.
οκ καλυπτομαι ;)Σου απάντησα δεν νομίζω ότι συμβαίνει αυτό που λες οι άντρες και βρίζουν και λένε πολλά για τις πουτανες που χωρίζουν και παρατάνε και τα παιδιά η τα εκδικούνται.Η αμορφωσιά πλήττε γυναίκες άντρες
δεν μιλάμε για τέτοιο χωρισμό,λέμε και για πιο απλα πραγματα κάτι γκομενες που όταν τις χωριζεις διαδίδουν οτι εχεις πρόβλημα στύσης και μεγεθουςΣου απάντησα δεν νομίζω ότι συμβαίνει αυτό που λες οι άντρες και βρίζουν και λένε πολλά για τις πουτανες που χωρίζουν και παρατάνε και τα παιδιά η τα εκδικούνται.Η αμορφωσιά πλήττε γυναίκες άντρες
ευτυχως δεν μου εχει τυχει ακομα αυτο ;)δεν μιλάμε για τέτοιο χωρισμό,λέμε και για πιο απλα πραγματα κάτι γκομενες που όταν τις χωριζεις διαδίδουν οτι εχεις πρόβλημα στύσης και μεγεθους
μπορεί να τύχει,να σαι προετοιμασμένος να απαντήσεις,κρατα κάνα βιντεακι να γαμας την πρωην απο κώλο....ευτυχως δεν μου εχει τυχει ακομα αυτο ;)
οποτε χωριζω ρε συ τα σβηνω ολα δεν κανω μαλακιες το θεωρω ατιμια.Αν τυχει οκ οποια θελει να δει αν ειμαι ετσι οπως θα λεει η πρωην μουμπορεί να τύχει,να σαι προετοιμασμένος να απαντήσεις,κρατα κάνα βιντεακι να γαμας την πρωην απο κώλο....
ποτε δεν το εχω κανει αυτο εγραψα.Την ιδια μερα που χωριζω τα σβηνω ολα ακομα και τις φωτο που ειμαστε πχ για καφε ;)δεν χαλαω το επιπεδο μου για καμμια που δεν αξιζειΕμ αν κρατάς βιντεάκι για να εκδικηθείς δεν απέχεις Απο αυτές που βρίζεις..
το θέμα είναι οτι δεν θα σου το δει καμια....θα φροντίσει γιαυτό η Καριόλα ελλεηνιδα με τις φήμες της για σεναοποτε χωριζω ρε συ τα σβηνω ολα δεν κανω μαλακιες το θεωρω ατιμια.Αν τυχει οκ οποια θελει να δει αν ειμαι ετσι οπως θα λεει η πρωην μου
εχεις δικιο αλλα δεν με ενδιαφερουν οι φιλες απο τις πρωην μου ρε συ ;)παω τελειως για καινουρια πραγματα παντα μετατο θέμα είναι οτι δεν θα σου το δει καμια....θα φροντίσει γιαυτό η Καριόλα ελλεηνιδα με τις φήμες της για σενα
Εμ αν κρατάς βιντεάκι για να εκδικηθείς δεν απέχεις Απο αυτές που βρίζεις..
ετσι ;)και όταν θες να εκδικηθείς φαίνεται και ποιος είναι και το λάθος.
όταν είναι να φύγεις, φεύγεις και τέλος...
παίξε τίποτα άλλο μαν να περάσει η ωρατο playstation γαμηθηκε .. δεν μπορουσε να χαλασει αυριο να παω να παρω το 4 γαμω την μανα του