blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
και καλη λευτερια ,με εναν πονοΤο ευχηθήκαμε στη προηγούμενη σελίδα!
Το νήμα έχει τις πληροφορίες του!
Ναι, και καλά θα παει η εριναλ στα βουνά για σκι. Σε καμιά θεια της στο αετοχώρι θα παει
και ο μηδας και καλα δεν θα ποσταρει το πρωι γιατι θα ειναι ξενυχτισμενος απο τα μπαρακιαΝαι, και καλά θα παει η εριναλ στα βουνά για σκι. Σε καμιά θεια της στο αετοχώρι θα παει
η ψυχη του νηματος ειναι ο αλεξ.....εσεις ολοι προβατα ειστε κι αυτος ο τσομπανος σαςΜα δεν είναι μόνο η κα. Εριναλ στο νήμα αυτό!!!
και ο μηδας και καλα δεν θα ποσταρει το πρωι γιατι θα ειναι ξενυχτισμενος απο τα μπαρακια
η ψυχη του νηματος ειναι ο αλεξ.....εσεις ολοι προβατα ειστε κι αυτος ο τσομπανος σας
και ο μηδας και καλα δεν θα ποσταρει το πρωι γιατι θα ειναι ξενυχτισμενος απο τα μπαρακια
που είν αυτή; βρήκε άντρα;Μπορει να μπει το βραδυ και να γραφει αλλ αντ αλλων και καλα μεθυσμενος οπως εκανε η λουκρητία
που είν αυτή; βρήκε άντρα;
ηταν καλο κοριτσι για σπιτι....εγω της ειχα κανει προταση να την παντρευτωΝαι. Και αυτή τη στιγμή που γράφουμε, μαρινάρει το χοιρινό και πλένει τα πράσσα και το σέλερυ για να του μαγειρέψει.![]()
ηταν καλο κοριτσι για σπιτι....εγω της ειχα κανει προταση να την παντρευτω
Και σ΄ αυτή;;;!!!![]()
![]()
![]()
![]()
Άσχετα με το τί δηλώνει εν δήμω, είναι κρυφοσχεσάκιας. ;)
κρυφοχεσακιας ειμαι....χεζω κρυφαΆσχετα με το τί δηλώνει εν δήμω, είναι κρυφοσχεσάκιας. ;)
κρυφοχεσακιας ειμαι....χεζω κρυφα
ο τσομπανης θα βρει γυναικα που θα την εχει γνωρισει στο μπουρανιΆσχετα με το τί δηλώνει εν δήμω, είναι κρυφοσχεσάκιας. ;)