blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Αν βρω χρόνο θα το κάνω σε ξεχωριστό νήμα.
Ο.Κ.
Αν βρω χρόνο θα το κάνω σε ξεχωριστό νήμα.
Καλημέρα στα παιδιά.
Πέρασα να ανεβάσω λίγο το μέσο όρο.![]()
Ναι αλλά όπως κάθε τέλος Δεκέμβρη ασχολούμαι μόνο με τη μουσική και τις ταινίες της χρονιάς που φεύγει.
καλή και δημιουργική χρονιά να έχετε με υγεία πάνω απ'όλα
ευχαριστούμε φίλε, καλή χρονιά και σε σένα, υγεία και καλές δουλειές ;)καλή και δημιουργική χρονιά να έχετε με υγεία πάνω απ'όλα
εχω μπει στον πειρασμο![]()
Αυτό γιατί το θέλετε;
Για να κρατάτε την κα. Έριναλ μακριά σας;
Κόστος διατροφής του, συνθήκες διαμονής του, επικινδυνότητα προς τρίτους είναι θέματα που τα έχετε επιλύσει;;;
ναι δεν εχω κανενα θεμα μ αυτα ψαχνομαι και για εκτροφειο εξωτερικου ισως ιταλιας αλλα μετα απο αρκετο διαβασμα δεν εχω βρει καποιοΑυτό γιατί το θέλετε;
Για να κρατάτε την κα. Έριναλ μακριά σας;
Κόστος διατροφής του, συνθήκες διαμονής του, επικινδυνότητα προς τρίτους είναι θέματα που τα έχετε επιλύσει;;;
Για να φάει τα γατιά της διδος Ερινάλιας. Σατανικό!!!
ναι δεν εχω κανενα θεμα μ αυτα ψαχνομαι και για εκτροφειο εξωτερικου ισως ιταλιας αλλα μετα απο αρκετο διαβασμα δεν εχω βρει καποιο
ναι δεν εχω κανενα θεμα μ αυτα ψαχνομαι και για εκτροφειο εξωτερικου ισως ιταλιας αλλα μετα απο αρκετο διαβασμα δεν εχω βρει καποιο
οταν θελω κατι το ψαχνω αρκετα θα παρω μονο αν βρω κατι καλο πραγματικα ανεξαρτητου κοστουςΌπως είδατε το θέμα πήρε πλέον και άλλες διαστάσεις.
Αποκτήστε το και ανυπομονούμε να δούμε το σχετικό βίντεο ...![]()
οχι ψαχνω μονο ντοπΑπό Ιταλία Cane corso να πάρετε. Για Κ9 προτιμήστε Σερβία. ;)