Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 916K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

maverick77

Μέλος
Εγγρ.
5 Δεκ 2013
Like
1
Πόντοι
6
blizardeye στο ρυζογαλο βαζεις και κανελα;

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Θα ήθελα να γυρίσω πίσω κ να δω τι είπατε αλλά βαριέμαι

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606
Θα ήθελα να γυρίσω πίσω κ να δω τι είπατε αλλά βαριέμαι
ελα μωρή θα στα πω περιληπτικά    :2funny:
Λοιπον, παιδια εχει κοψει το ματι μου το εξης σκηνικο!
Στην Βερανζερου, εκει κοντα στο αστυνομικο τμημα αλλα απτην απεναντι πλευρα εχει κατι παρακμιακα χοτελια, εχω δει κατι...Ινδες ν αραζουν απ εξω και να τα λενε.
Αυτο δεν λεει τιποτα, οκ....
Απ αυτες ομως, 2-3 εχει παρει το ματι μου ναναι λιγο πιο ξεπετιαρικα ντυμενες, και συναμα ωραιες!
Ειμουν με το καρο μου, και σκεφτομουν οτι εαν εκδιδοντουσαν τα Ινδοκοριτσα (πως λεμε ινδοκαρυδο δηλαδη) δεν θα ταν απτην δεξια πλευρα του δρομου? (αν και στην Ινδια οδηγανε αναποδα, λες να τους εμεινε κουσουρι?)

Γνωριζει κανενας συναγωνιστης τιποτα?   :2funny:
Η να παω εγω να κανω την καταδρομη?     :S  :S  :headbang:
Τι γράφει ο άνθρωπας

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.461
Πόντοι
2.356
ελα μωρή θα στα πω περιληπτικά   ;)
Λοιπον, παιδια εχει κοψει το ματι μου το εξης σκηνικο!
Στην Βερανζερου, εκει κοντα στο αστυνομικο τμημα αλλα απτην απεναντι πλευρα εχει κατι παρακμιακα χοτελια, εχω δει κατι...Ινδες ν αραζουν απ εξω και να τα λενε.
Αυτο δεν λεει τιποτα, οκ....
Απ αυτες ομως, 2-3 εχει παρει το ματι μου ναναι λιγο πιο ξεπετιαρικα ντυμενες, και συναμα ωραιες!
Ειμουν με το καρο μου, και σκεφτομουν οτι εαν εκδιδοντουσαν τα Ινδοκοριτσα (πως λεμε ινδοκαρυδο δηλαδη) δεν θα ταν απτην δεξια πλευρα του δρομου? (αν και στην Ινδια οδηγανε αναποδα, λες να τους εμεινε κουσουρι?)
Γνωριζει κανενας συναγωνιστης τιποτα?
Η να παω εγω να κανω την καταδρομη?     :S  :S
Πριν κάνεις καταδρομική πέρνα καμιά δυο φορές ακόμα.. εγω δεν έχω ακούσει εκεί να παίζει κάτι πάντως.

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.547
Πόντοι
26.096
Στα ελληνικα παρακαλω.

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.031
Πόντοι
2.606
Κρεσέντο .....
Εγω πάλι, την ΠΑρασκευη 16/5/2014 πηγα βραδυ στη Φυλης...ΟΛΑ εγιναν με προφυλακτικο (πιπα και κολπικος πηδος)...Επειδή ειχα πιει τις μπυρες μου και αργουσα να χυσω, τον εβγαλα από μεσα της και τον επαιξα φορωντας, όπως μου ζητησε η κοπελα το προφυλακτικο....εχυσα, το εβγαλα και το πεταξα και πλυθηκα αμεσως με σαπουνι (χερια και γυρω περιοχη από την...οικογενεια!). Παιζει να κινδυνευω από HIV/ ηπατιτιδα από τυχον υγρα της πανω στην καποτα;;;    :grin:
Ελπιζω αυτή η ερι να παίρνει το χάπι πριν γράψει στο θρεντ μην της κάνω καμια παράθεση και έχουμε ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες  :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom