πηγασος
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
αν θελεις ειρηνη προετοιμασου για πολεμο ειναι το μοτο μου τυπε
θα ηπιε το χαμομηλο και το ταβορακι και κοιματαιΠου να ειναι αραγε σημερα το βραδυ ο κ. the Saint?
Λέτε να συμμετεχει στη συγκεντρωση στο Συνταγμα?Που να ειναι αραγε σημερα το βραδυ ο κ. the Saint?
Not at all. He lives in excellence.Λέτε να συμμετεχει στη συγκεντρωση στο Συνταγμα?
maverick77 2014
Καραγκιοζοτρομποκερατα, με το ένα πόδι στο τάφο πόσταρε μας βλαξ κανένα εισιτήριο μπας και μας πείσεις ότι ταξιδεύεις μπισνες. Φυσικά δίπλα στον υπολογιστή με τα windows 95.
Not at all. He lives in excellence.
Αλλωστε θεωρω οτι ειναι πολυ αριστοκρατης για ν αναμοιχθει με τις μαζες. Μηπως ομως σφαλλω;;; Ποιος τελικα ειναι;
Και καμμενων λαδιων θα προσεθετα στην ορθοτατη υποθεση σας!αριστοκρατης επιλεκτικά !!
οταν χρειαστει καβαλαει το μοτοσακο
και ξεχυνεται στα φαναρια διψασμενος για
οσμη καμενου ελαστικου!!
φιλε μηπως τον ξεσκονιζεις τον κουραμπιε λιγακι;
τυπε για τον νωντα εχουμε θρεντ να αποτιεται φορος τιμης;σε ολα τα απαξιωμενα αρρωστακια εχετε ανοιξει θρεντ εδω μεσα
διχρονο αρ ντι τριάμισι καβαλάει ?Και καμμενων λαδιων θα προσεθετα στην ορθοτατη υποθεση σας!
Λενε οτι την ωρα που οδηγει .. εστω το διχρονο .. πηδαει γκομενες. Ετσι ειναι;;;διχρονο αρ ντι τριάμισι καβαλάει
το σαϊτ ολοκληρο ειναι μια ωδη στο νωντα ;)τυπε για τον νωντα εχουμε θρεντ να αποτιεται φορος τιμης;