gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
μηπως εχεις το τηλεφωνο του να τον παρουμε;μαλακιες ακουσες![]()
μηπως εχεις το τηλεφωνο του να τον παρουμε;μαλακιες ακουσες![]()
το εχω καταλαβει οτι εχεις καλη ψυχη εσυμηπως εχεις το τηλεφωνο του να τον παρουμε;
παιδια ακουσα οτι στο πλοιο επιβαινει και ο σαιντ......
Σε αυτή που αναφέρατε σιβηριαΒεβαια το ερωτημα ειναι αν το ηφαιστειο αυτο ενεργοποιηθκε ποτε...
Αλλα σε ποια αναφερεσθε;
Τη κα. Ροζυ η τη κα. Εριναλ;;;
ρε γλου που είναι το μέλι? Μου τελείωσε και βάζω μαρμελάδα.Και μέλι
Δε βαριεσαι .....Κι αυτη κανει δουλεια........ρε γλου που είναι το μέλι? Μου τελείωσε και βάζω μαρμελάδα.
εγώ είμαι το μέλι ρε τυπε....ακόμα δεν το καταλαβες;ρε γλου που είναι το μέλι? Μου τελείωσε και βάζω μαρμελάδα.
για χέσιμο τυπε συμφωνωΔε βαριεσαι .....Κι αυτη κανει δουλεια........![]()
έχουμε στηρίξει τις επλίδες μας πάνω σου για μίστερ μαλάκα. Από εδώ μέσα οι υπόλοιποι πλην Ερινάλ είμαστε γατάκιαεγώ είμαι το μέλι ρε τυπε....ακόμα δεν το καταλαβες;
έφυγα,γύρισα και ακόμα βλέπω τους παρακαλάτε...
μια χαρα!!
Μπλιζ το μπανάρισμα δεν το γλυτώνουμε βλέπω.Καλως τον και Χρονια Πολλα!
Τα παρακαλια που τα ειδατε.
Χιουμορ ειναι και τιποτε αλλο.
Ευχηθειτε μας και ψηφιστε!
Μπλιζ το μπανάρισμα δεν το γλυτώνουμε βλέπω.
ο κύριος γλου δίνει τον υπερ πάντων αγώνα για να μπει στην οχτάδα για μίστερ.Οι πληροφοριες που εχω λενε οτι θα γινει επιθεση εφεδρικων κλωνων του κ. gl για να ανασκολωπηθει ο νηματοθετης!
έχουμε σίγουρα Εριναλ και γλού στο δεύτερο γύρο. Το παλεύει και η Ρόζυ εκτός αν έθεσε τον εαυτό της εκτός νήματος, γιατί δεν διάβαζα τόσες μέρες και πολλά έχω χάσει.Στην αλλη ψηφοφορια πως παει το νημα μας.
Ειχαμε πολλους υποψηφιους.
Περνα καποιος στο 2ο γυρο;;;
ΜΠΑ....για αλλουνου γουνα μαζευω ραμματαΟι πληροφοριες που εχω λενε οτι θα γινει επιθεση εφεδρικων κλωνων του κ. gl για να ανασκολωπηθει ο νηματοθετης!