blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
Καληνυχτα.
Υπερσιβηρικο ψυχος!!!
Καληνυχτα.
Έλα παιδιά τι έχουμε![]()
εγω αναμενω τον ανασκολοπισμο σας
θα σε παλουκωσω κατσε φρονιμαΗ χυλοπιττα της κας. Ροζυς θεωρω οτι σας εχει οδηγησει στη παρεκκλιση.
Μηπως πρεπει να το συζητησετε με τον κ. legolas???
θα σε παλουκωσω κατσε φρονιμα
καλημερα στα νιατα![]()
τι εννοεις;αν δεν με απαξιωνες θα το ειχες χασει;Δεν τα έχω χάσει ακόμα..
Μου ειπες να μην πω σε κανένα τιποτα Χί ΧίΝικ γιατί δεν λες την αλήθεια;χεχεχε
Κάπου στο βάθος κρύβει ένα ηφαίστειο.Σιβηρικο ψυχος!
Κάπου στο βάθος κρύβει ένα ηφαίστειο.
Ανενεργό βέβαια.![]()
γεια σου μπλιζ.Εφαγες απουσια![]()
ενημερωσε και οτι υπαρχει και ο ανασκολοπιστης σου εδωΚαλησπερα!
Ναι, το γνωριζω αλλα ειναι το πνευμα των ημερων...
Και για να σας ενημερωσω για το νημα ...
Οταν ο νηματοθετης απουσιαζει αναπληρωνεται απο τον α/α και δηλ. το κ. Nick Trive, που ομως ειναι εκτος εδρας επισης..
Στη συνεχεια υπαρχει η τριμελης επιτροπη των σοφων. Ο κ. HoF που ειναι επισης εκτος εδρας αυτες τις μερες, η κα. Εριναλ που τρωει παστες στην Αθηνα απο χθες και ο κ. brabus που εσχατως γραφει σε αλλα νηματα αφου του λειπουν ο Ακατανομαστος και η κα. Ροζυ.
ενημερωσε και οτι υπαρχει και ο ανασκολοπιστης σου εδω
παιδια ακουσα οτι στο πλοιο επιβαινει και ο σαιντ......Προς το παρον εισθε wannabe και αρα ακινδυνος, αναποτελεσματικος.
Σας εχουμε ομως στα υποψη αφου θεωρουμε οτι παρα την εχθροτητα που επιδεικνυετε, στην ουσια προστατευετε το νημα!
α οκΚαλησπερα!
Ναι, το γνωριζω αλλα ειναι το πνευμα των ημερων...
Και για να σας ενημερωσω για το νημα ...
Οταν ο νηματοθετης απουσιαζει αναπληρωνεται απο τον α/α και δηλ. το κ. Nick Trive, που ομως ειναι εκτος εδρας επισης..
Στη συνεχεια υπαρχει η τριμελης επιτροπη των σοφων. Ο κ. HoF που ειναι επισης εκτος εδρας αυτες τις μερες, η κα. Εριναλ που τρωει παστες στην Αθηνα απο χθες και ο κ. brabus που εσχατως γραφει σε αλλα νηματα αφου του λειπουν ο Ακατανομαστος και η κα. Ροζυ.
μαλακιες ακουσεςπαιδια ακουσα οτι στο πλοιο επιβαινει και ο σαιντ......