Νέα

Ποιός είναι ο κ. Τhe Saint;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα blizardeye
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 67K
  • Εμφανίσεις 917K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
καλησπερα.
Ο μπλιζ κάνει σκι στα βουνα στην βασιλιτσα μαζι με την αγγλίδα κουβερναντα του και μας δειχνει τα τρια, ο χαιμ πινει γκλουβαιν στο σπιτακι του βλεποντας ταινιες, εγω πινω καφεδες στην νεα σμυρνη και στο διπλανο τραπεζι ειναι με καλη παρεα ο νικ που μου κανει κωλοδαχτυλο, παραλληλα ο μπραμπ πηδαει πουτανακια απο το μπαλκονι πινοντας λαγκαβουλιν. μποκας εξαφανισμενος.. σε μυστικη αποστολη εθεαθη στα εγκαινια της μπουτικ του παοκ, ο σαουλ παρεα με πορνοπεριοδικα στο καψιμι. ο χαουζ εγινε αγιος βασιλης για τις γιορτες και τα σαββατοκυριακα τραγουδαει σε λαιικο μαγαζι. Η ροζυ διαφημίζει τα γαμησια της με τον αλεξ για να μας πεισει οτι ειναι θεογκομενα ενω ειναι πορκυ και ο αλεξ   θελει να εξαφανιστει το θρεντ, εμεις και ο τσιπρας, αλλα την τρωει απο την ροζυ που γραφει εδω, ο αλπλουλα εχει δυο γκομενες μαζι  οι οποιες του φτιαχνουν μελομακαρονα και κουραμπιεδες και δεν σταματαει να τρωει, ο ερειζερ τρεχει για δουλεια στην επαρχια και σε λιγο θα γινει πορνορεπόρτερ εφοσον καθε βραδυ παει σε κωλομπαρα, ο σκορπιος λεγεται οτι βρισκεται στο οσλο, ο ραοπαο εχει μια γκομενα μουναρα  αλλα εξακολουθει να τον παιζει ολη την υπολοιπη μερα που δνε την γαμει, ο στιβεν ακομα ψαχνει να βρει αν ειναι γυναικα η ανδρας και με καλει σε συναντησεις μπουρδελοκατάστασης,ο τζι ελ ειναι με τα μουτρα στο μεΛΛΙ  .........ξεχασα κανενα;

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
Καλησπερα απο μακρια!
Σε μια κηλιδα πολιτισμου οπου ανιχνευθηκε διαδικτυο.
Επιγειος παραδεισος. Θερμοκρασια απο -12 εως -5.
FROSTY KISSES!
Keep the Faith!!!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
μπλιζ αλλαξα αβαταρ για σενανε  :2on1:

ng1964

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2011
Like
0
Πόντοι
16
καλησπερα.
Ο μπλιζ κάνει σκι στα βουνα στην βασιλιτσα μαζι με την αγγλίδα κουβερναντα του και μας δειχνει τα τρια, ο χαιμ πινει γκλουβαιν στο σπιτακι του βλεποντας ταινιες, εγω πινω καφεδες στην νεα σμυρνη και στο διπλανο τραπεζι ειναι με καλη παρεα ο νικ που μου κανει κωλοδαχτυλο, παραλληλα ο μπραμπ πηδαει πουτανακια απο το μπαλκονι πινοντας λαγκαβουλιν. μποκας εξαφανισμενος.. σε μυστικη αποστολη εθεαθη στα εγκαινια της μπουτικ του παοκ, ο σαουλ παρεα με πορνοπεριοδικα στο καψιμι. ο χαουζ εγινε αγιος βασιλης για τις γιορτες και τα σαββατοκυριακα τραγουδαει σε λαιικο μαγαζι. Η ροζυ διαφημίζει τα γαμησια της με τον αλεξ για να μας πεισει οτι ειναι θεογκομενα ενω ειναι πορκυ και ο αλεξ   θελει να εξαφανιστει το θρεντ, εμεις και ο τσιπρας, αλλα την τρωει απο την ροζυ που γραφει εδω, ο αλπλουλα εχει δυο γκομενες μαζι  οι οποιες του φτιαχνουν μελομακαρονα και κουραμπιεδες και δεν σταματαει να τρωει, ο ερειζερ τρεχει για δουλεια στην επαρχια και σε λιγο θα γινει πορνορεπόρτερ εφοσον καθε βραδυ παει σε κωλομπαρα, ο σκορπιος λεγεται οτι βρισκεται στο οσλο, ο ραοπαο εχει μια γκομενα μουναρα  αλλα εξακολουθει να τον παιζει ολη την υπολοιπη μερα που δνε την γαμει, ο στιβεν ακομα ψαχνει να βρει αν ειναι γυναικα η ανδρας και με καλει σε συναντησεις μπουρδελοκατάστασης,ο τζι ελ ειναι με τα μουτρα στο μεΛΛΙ  .........ξεχασα κανενα;
:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
αμαν γαβριηηλ.. ο γαβριλ κανει βολτες στην νυχτερινη αθηνα με την μηχανη χαζευοντας και αγοραζει δωρα στα ανήψια  :grin:

eraserkalsp

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2014
Like
0
Πόντοι
66
καλησπερα.
:2funny: :2funny: :2funny:
ο μπόκας και να εμφανιστεί θα εξαφανιστούν όλοι οι υπόλοιποι... :grin:

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Ωραιο το αβαταρ, κυρια αν και ψοφογατι.
Δεν ειμαι Βασιλιτσα. Ειμαι πολυ πιο μακρια.
Καπου οπου εχει πραγματικο κρυο!
Κάνε κάνα άλμα και για μας  που θα ξαναδούμε χιόνι του χρόνου  :grin:

OP
OP
blizardeye

blizardeye

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Δεκ 2013
Κριτικές
40
Like
24.696
Πόντοι
26.096
Ελπιζω να σας ξανασυναντησω συντομα.
Μερικες γουλιες Napoleon και εξω για παγωμενες πυγολαμπιδες κι αερικα του χιονιου ...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166

Συνημμένα

• αρχείο λήψης (14).jpg
    αρχείο λήψης (14).jpg
    6 KB · Εμφανίσεις: 12