erinal
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Δεκ 2008
- Like
- 91
- Πόντοι
- 866
αχαχαχαχαχαχχαχχααχχΝαι και τόσο καιρό υπομονή αλίμονο στην πρώτη που βρέθηκε στο δρόμο μου.
αχαχαχαχαχαχχαχχααχχΝαι και τόσο καιρό υπομονή αλίμονο στην πρώτη που βρέθηκε στο δρόμο μου.
ο λαιφ δεν τις γουσταρει τις εορτες κ γιατι η γκομενα του ζηταει ολη την ωρα λεφτα δωρα και εκδρομεςΣτη Μοσχα εισαι//?
Πεστο ψεμματα :Sο λαιφ δεν τις γουσταρει τις εορτες κ γιατι η γκομενα του ζηταει ολη την ωρα λεφτα δωρα και εκδρομες
εσυ φτιαχνεις μια εφαρμογη για να βρισκουμε γκομενα απο το σαιτΚι εγω θελω
Ποιο σαιτ??? Τουτουνα εδω ????εσυ φτιαχνεις μια εφαρμογη για να βρισκουμε γκομενα απο το σαιτ
εγω σας εχω γεννησειΠεστο ψεμματα :S
Μανα, μητερα , μαμαεγω σας εχω γεννησει
θα σου δωσω την ευκαιρια να μου την πειςΜανα, μητερα , μαμα
Φανταζομαι ομωs οτι θα ξερειs προκαταβολικα και την απαντηση που συνηθιζω να δινω σε τοιαυταs κρισιμουs στιγμαs
Σε πιανω αδιαβαστη.....θα σου δωσω την ευκαιρια να μου την πεις
ε εχω ματια και στην πλατηΈρη το βρήκες, έπινα καφέ και έκανα κολοδάχτυλα συνεχώς.
Ήμουν σίγουρος ότι θα τα έβλεπες
τι περιλαμβανε η παρέα μου?ε εχω ματια και στην πλατη
ε εχω ματια και στην πλατη
Θες ν ανοιξουμε καμερες να με δεις να ακουμπιέμαι;
που ξερω εγω ειχες και μια γκομενα που ξερει ο μπλιζ σωματικατι περιλαμβανε η παρέα μου?
"ακουμπιεμαι;" μα "ακουμπιεμαι" ρε λαιονακιΘες ν ανοιξουμε καμερες να με δεις να ακουμπιέμαι;
αν πω του yorkie ότι τον είπες γκόμενα, σε βλέπω πορνοστάρ σε μία ώραπου ξερω εγω ειχες και μια γκομενα που ξερει ο μπλιζ σωματικα
αχαχαχαχαχαχαχαχαα ποια την χαρη μουαν πω του yorkie ότι τον είπες γκόμενα, σε βλέπω πορνοστάρ σε μία ώρα