blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.175
- Πόντοι
- 26.316
Ακομη δεν εχει καταληξει, τωρα περασε απο τη Βαλέρια.
Προπέρσινα κουλούρια!
Ειναι μοναδικος !! πρεπει νατου το αναγνωρισουμε !Ακομη δεν εχει καταληξει, τωρα περασε απο τη Βαλέρια.
Δεν παυουν να ειναι κουλούρια και διαθεσιμα αγαπητε!!!Προπέρσινα κουλούρια!
Νομιζω οτι εχετε ετοιμη την κορασιδα κυριε Νικ .....εθεαθηκατε στο θρεντ της Αλικης !
Δεν παυουν να ειναι κουλούρια και διαθεσιμα αγαπητε!!!
quote author=astatos123 link=topic=208527.msg5829945#msg5829945 date=1414408779]
Νομιζω οτι εχετε ετοιμη την κορασιδα κυριε Νικ .....εθεαθηκατε στο θρεντ της Αλικης !
Σε αναζήτηση βρίσκομαι κύριε άστατε. Και να ξέρετε η παραπλάνηση είναι στοιχείο που μου δίδαξε ο Άγιος. Δεν θα με βρείτε ποτέ, εκεί που φαίνεται ότι είμαι. ;)
[
Ένα νεύμα σας μόνο φτάνει να ξεχάσω όλες τις άλλες και να χαθούμε μαζί.
quote author=astatos123 link=topic=208527.msg5829945#msg5829945 date=1414408779]
Σε αναζήτηση βρίσκομαι κύριε άστατε. Και να ξέρετε η παραπλάνηση είναι στοιχείο που μου δίδαξε ο Άγιος. Δεν θα με βρείτε ποτέ, εκεί που φαίνεται ότι είμαι. ;)
[
Ειστε ¨οργιο" κυριε Νικ !!
Μπορω και καλύτεραΔίκιο έχετε τα έκανα λίγο μπουρδέλο με τις παραθέσεις, αλλά το διόρθωσα.
Τέτοια μου κάνεις και δεν μπορώ να φύγω. Θα χάσω όλη μου την πελατεία για χάρη σας.
Είμαι σίγουρος ότι τα καλύτερα τα κρατάτε για το μέλλον.Μπορω και καλύτερα
Ενταξει συμμαζευομαι μη χασουμε κ την πελατεια!!!
Δεν το έχω κρατήσει μυστικό. Έχω αναφερθεί λεπτομερώς σε κριτική μου.Κατι θα ξερεις και γιαυτη για να την θεωρεις Λαχειο !?!
[move][size=10pt][size=10pt]ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΧΧΑΧΑΧΧΧΑ[/size][/size][/move]Δεν το έχω κρατήσει μυστικό. Έχω αναφερθεί λεπτομερώς σε κριτική μου.
Μόνο που γράφω πεζά λίγο και θα σας συνιστούσα να μην τις διαβάσετε.
Έχω σκεφτεί να γράφω τις συνευρέσεις μου σε βίντεο, να τις αποστέλλω στον κ. blizardeye και να τις γράφει με την απαραίτητη γαρνιτούρα.
Το νήμα δράττεται της ευκαιρίας να αποστείλει τα ειλικρινή συλληπητήριά του προς τον κ. The Saint, ο οποίος είναι οπαδός του ΠΑΟ, όπως πρώτο και μόνο το νήμα αυτό απέδειξε.
Καλούνται και τα υπόλοιπα μέλη να εκφράσουν τα ειλικρινή συλληπητήριά τους προς τον πάσχοντα, κ. The Saint.
Ευχαριστώ. Η στήριξη σας είναι συγκινητική.
Θα περιμένω εντυπώσεις ;)Είμαι σίγουρος ότι τα καλύτερα τα κρατάτε για το μέλλον.
Πέρασα μια βόλτα και από τη Dani. Μαζεύω κόσμο για το 4'αρι που λέγαμε.