blizardeye
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 27 Δεκ 2013
- Κριτικές
- 40
- Like
- 26.529
- Πόντοι
- 26.316
[move]Παρακαλούνται τα μέλη, που παρακολουθούν την συζήτηση, να προσέρχονται στην κάλπη και να ψηφίζουν χωρίς φόβο και πάθος.[/move]
Λέτε αν τάξω τον ουρανό με τα άστρα στο άγριο ρόδο, να πέσει?Πηρα αστερακι....(3) εγινα Λοχαγος μαλλον?! ...ισως τωρα απαντανε στ πμ μου τα cg !!![]()
![]()
![]()
Κάτσε μην εμφανιστεί ο ενας κ εχουμε δραματαΔεν υπαρχουν αποστασεις........οταν 2 η 3 η 4 θελουν !
Δεν υπαρχουν αποστασεις........οταν 2 η 3 η 4 θελουν !
Λέτε αν τάξω τον ουρανό με τα άστρα στο άγριο ρόδο, να πέσει?
Αν πει ναι, δανείστε μου τα αστεράκια σας παρακαλώ.
Κ εδω νουνου εσυ!!!!![]()
Κάτσε μην εμφανιστεί ο ενας κ εχουμε δραματα![]()
![]()
Ορίστε σας τα έλεγα. Το σύμπαν να της προσφέρω εκείνη είναι ταγμένη στον πρίγκηπά της.Κάτσε μην εμφανιστεί ο ενας κ εχουμε δραματα![]()
![]()
Ε κ εγω αυτο ειπα χαρά μου ;)Wild rose my dear εγω ειπαμε ειμαι νουνου !!
Αλήθεια που είναι αυτός. Του κάηκε το εργαλείο από τη χρήση?Υπάρχουν, κύριε!
Μη του δίνετε θάρρος. Δεν ξέρετε για το τι είναι ικανός να κάνει. Αυτός και ο κ. heimweh [ το σιγανό ποταμάκι, που έχει συνευρεθεί με ελάχιστες εργαζόμενες ... κατά δήλωσή του ] !!!
Ορίστε σας τα έλεγα. Το σύμπαν να της προσφέρω εκείνη είναι ταγμένη στον πρίγκηπά της.
Οχι φοβο δε βλεπειςΩπα βλεπω "φοβο" ?!
Αλήθεια που είναι αυτός. Του κάηκε το εργαλείο από τη χρήση?
Το router εννοώ.
Αποχωρώ, πάω να μαζέψω τα συντρίμμια μου.Καιρός να γευθείτε και εσείς μία χυλόπιτα!
Το απολαύσαμε εδώ στα βόρεια ...![]()
![]()
![]()
Αποχωρώ, πάω να μαζέψω τα συντρίμμια μου.
Αλήθεια σε ποια κορασίδα να σβήσω τον πόνο μου?![]()
Ορίστε σας τα έλεγα. Το σύμπαν να της προσφέρω εκείνη είναι ταγμένη στον πρίγκηπά της.
Νομιζω οτι εχετε ετοιμη την κορασιδα κυριε Νικ .....εθεαθηκατε στο θρεντ της Αλικης !
Ακομη δεν εχει καταληξει, τωρα περασε απο τη Βαλέρια.Νομιζω οτι εχετε ετοιμη την κορασιδα κυριε Νικ .....εθεαθηκατε στο θρεντ της Αλικης !