Νέα

Ποιον θεωρείτε τον καλύτερο επιθετικό όλων των εποχών;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα bokolis$$
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 189
  • Εμφανίσεις 11K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
Παιδί λέει γκολτζη ο νήματοθετης, όχι χαφ. Μαραντονα, Ζινταν, Πελέ, Κρόιφ ήταν 10αρια. Εμείς ψάχνουμε 9αρια.

1) Από αυτούς που έχω δει νομίζω ξεχωρίζει ο Φαν Μπάστεν και ο Ρονάλντο το φαινόμενο.

2) Ο Κριστιάνο θα πρέπει να περάσουν κάποια χρόνια για να τον κρίνω, δεν μπορώ τώρα. Πιθανόν να είναι αυτός ο πρώτος.

3) Και ο Ρομάριο από άλλο πλανήτη αλλά λίγο κατώτερος των άλλων που ανέφερα.

4) Μπατιστούτα ούτε καν στους 8 πρώτους.

5) Προσωπικά μου άρεσε πολύ ο Σουκερ.

sotiriscob

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Κριτικές
3
Like
43
Πόντοι
0
μου αρεσε παρα πολυ ο Ετο, φοβερος επιθετικος αλλα καλυτερος ολων των εποχων αν και δεν ειναι η βασικη του θεση ειναι ο cristiano ronaldo. δεν μου πολυαρεσει αλλα ειναι μηχανη των goals τι να λεμε τωρα!

OP
OP
B

bokolis$$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2015
Κριτικές
8
Like
428
Πόντοι
296
Παιδί λέει γκολτζη ο νήματοθετης, όχι χαφ. Μαραντονα, Ζινταν, Πελέ, Κρόιφ ήταν 10αρια. Εμείς ψάχνουμε 9αρια.

1) Από αυτούς που έχω δει νομίζω ξεχωρίζει ο Φαν Μπάστεν και ο Ρονάλντο το φαινόμενο.

2) Ο Κριστιάνο θα πρέπει να περάσουν κάποια χρόνια για να τον κρίνω, δεν μπορώ τώρα. Πιθανόν να είναι αυτός ο πρώτος.

3) Και ο Ρομάριο από άλλο πλανήτη αλλά λίγο κατώτερος των άλλων που ανέφερα.

4) Μπατιστούτα ούτε καν στους 8 πρώτους.

5) Προσωπικά μου άρεσε πολύ ο Σουκερ.

Βασικά μίλησα για επιθετικούς. Ο μέσσι πχ ειναι false 9. Αν έβαζα τετοιους κανόνες τοτε ο μέσσι δεν θα έπρεπε να μπεί πουθενα. Ο μαραντόνα έπαιζε σαν βοηθητικός επιθετικος, εκτος απο 10ρι. Οπότε μην αγχώνεστε.

gbeyyt11

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2008
Like
143
Πόντοι
16
Απο αυτους που εχω προλαβει (βλεπω μπαλα συνειδητα περιπου απο το 2000), το καλυτερο 9αρι θα ελεγα Ροναλντο (φαινομενο).

Δ

Διαγραμμένο μέλος 136408

Επισκέπτης
Δυνητικά, θα μπορούσε να είναι ο "Βάσια" αν είχε άλλη πορεία και δεν εγκλωβιζόταν στο Ελλαδιστάν...
Δυστυχώς, η ιστορία δεν γράφεται με το "τι θα γινόταν αν"...
Οπότε, θα έλεγα Πελέ, Μαραντόνα, Κρόυφ και Μπέστ...

old boy

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
6 Αυγ 2010
Κριτικές
90
Like
13.557
Πόντοι
25.700
Αν η ερώτηση ήταν για τον καλύτερο παίκτη, θα έλεγα Μαραντόνα.
Αλλά επειδή η ερώτηση είναι για τον καλύτερο επιθετικό (που για εμένα σημαίνει 9-center φορ), η απάντηση είναι

Gabriel Omar Batistuta

diomides

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2009
Κριτικές
1
Like
155
Πόντοι
166
μιλαμε για τον καλυτερο παιχτη η τον καλυτερο επιθετικο;

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Marco van Basten τα γκολ του ήταν έργα τέχνης κρίμα που εγκατέλειψε νωρίς.                               

μπαρμπαγιαννης

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Αυγ 2016
Κριτικές
12
Like
7.221
Πόντοι
2.646
Αν ήταν ψηφοφορία στο σπορ φμ θα έλεγα Χρήστος Μπούρμπος . Αλλά επειδή το σάιτ είναι σοβαρό,θα πω Κριστιάνο,φαινόμενο και βαν Μπάστεν .

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Επίσης θα πρέπει να αναφέρουμε και το Ρομπέρτο Μπάτζιο να μην τον ξεχνάμε για ένα χαμένο πέναλτι το 94 πρέπει να μπει στην τοπ δεκάδα.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.245
Πόντοι
22.266
προσφατα που επισκφτηκα το ναο του φαντεζι ποδοσφαιρου κ το μουσειο του απο τα στομα του επισημου ξεναγου βγηκε μια λεξη μονο----γκαριντσα και στη βραζιλια ειναι ο θεος του κια οχι ο πελε---τους λογους δεν τους ξερω αφου δεν τους προλαβα

Puchas Gracias

Μέλος
Εγγρ.
27 Ιουλ 2016
Like
198
Πόντοι
66
προσφατα που επισκφτηκα το ναο του φαντεζι ποδοσφαιρου κ το μουσειο του απο τα στομα του επισημου ξεναγου βγηκε μια λεξη μονο----γκαριντσα και στη βραζιλια ειναι ο θεος του κια οχι ο πελε---τους λογους δεν τους ξερω αφου δεν τους προλαβα
Συμφωνώ για Γκαρίντσα, εννοώ συμφωνώ στην άγνοια σου.

Πρέπει να ήταν μεγάλο παιχτρονι αυτός. Εξτρέμ.

D R1

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2014
Like
4
Πόντοι
0
Μαρκο Βαν Μπαστεν, και αμεσως επομενος ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΑΡΑΒΑΚΟΣ!!

singer

Σεβαστός
Εγγρ.
23 Νοε 2014
Κριτικές
5
Like
7.509
Πόντοι
1.056
Γκαρίντσα ο καλύτερος ντριπλέρ όλων των εποχών.                                                          

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom