Νέα

Ποιον θα μπουκετώνατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Οσους ταξιτζίδες όπου κατά τη διάρκεια της διαδρομής στο παίζουν σωστοί και όταν φτάνει η ώρα να πληρώσεις σε κλέβουν στανταρντ.
Όσους ιδιοκτήτες νυχτερινών μαγαζιών κάνουν μαγαζί τους και τους γύρω δρόμους και ή σου παρκάρουν το αμάξι νταιλίκι ή αλλιώς δε μπορείς να παρκάρεις.
Όσους μικρο-εμποράκους που το μόνο που κάνουν είναι μόλις πατήσεις στο μαγαζάκι τους να στα πάρουν και δε σου φέρονται  επαγγελματικά.
Όσους πετάνε σκουπίδια στο δρόμο.
Όσους οδηγούν επικίνδυνα (ειδικά με το κινητό κολλημένο στο αυτί τους).
Και τέλος εμένα που δεν είμαι πραγματικά ελεύθερος και δεν κάνω τίποτα για όλα αυτά.

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
Κάτι βρομο- γιατροί που παίρνουν φακελάκια και βρομο-πολιτικοί που σέρνονται σαν τα σκουλήκια για μια θεσούλα και δημοσιο-υπάλληλοι διεφθαρμένοι που κονομάνε από τα λεφτά μας και ειδικά κάτι σιχαμεροί δημοσιογράφοι πού τα παίρνουν και το παίζουν ηθικοί θέλουν άλλου είδους περιποίηση: Δέσιμο στην πλατεία συντάγματος και να περνάει ο καθένας μα ς να ρίχνει μια ροχάλα (και μπουκέτο αν θέλει  )

SATYROS

Μέλος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Like
34
Πόντοι
1
αν είσαι κάτι από όλα αυτά... κι εσένα τότε! :)

OP
OP
A

Andras37Athina

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2006
Like
19
Πόντοι
16
καλα διαβάστε το βιογραφικό του κ μετά μιλατε...Οσο για το ψέυτης αυτο αφήστε να το κρίνουν οι συμβασιούχοι,οι νεοι που θα πάνε φαντάριοι,οι τριτότεκνοι,οι άνεργοι κλπ...
- Το βιογραφικό του είναι σαφώς καλύτερο από όλα μαζί τα ΠαΣοΚια (ουδενός εξαιρουμένου).
Τα πρώτα-πρώτα ΠαΣόΚια ήταν άεργοι, αμόρφωτοι, επαγγελματίες λαμόγια, τεμπέληδες και ψευτοεπαναστάτες και κουραδόμαγκες που έγιναν ουρά του ανθρώπου που πόλωσε-δίχασε, χρέωσε-χρεωκόπησε τη σύγχρονη Ελλάδα και τελικά, έγιναν υπουργοί, υφυπουργοί, επιχειρηματίες, νεοπλούσιοι και κατεστημένο.
Τα δεύτερα ΠαΣόΚια, μπορεί να εμφανίζονται ντε και καλά "προσοντούχα', αλλά ας μη γελιόμαστε, τα Master και τα PhD. τις θέσεις και τα βιογραφικά ΔΕΝ τα έκαναν γιατί ήταν προκομένοι και άξιοι άνθρωποι, αλλά γιατί τους τα πρόσφερε αφειδώς (κάποτε-κάποτε και ψευδώς) το κόμμα.
- Συμβασιούχοι:
Έγιναν αορίστου χρόνου όσοι πληρούσαν τις προϋποθέσεις του νόμου που επικυρώθηκε με το σχετικό Διάταγμα. Οι προϋποθέσεις του νόμου ήταν δίκαιες σε ότι αφορά το περιεχόμενό τους και σοφές σε ότι αφορά τις αντοχές του συστήματος. Προφανώς, ο φίλος που λοιδωρεί προτιμούσε το σύστημα κομματικού βολέματος - πολιτικής ομηρείας των συμβασιούσων ορισμένου χρόνου.
- Φαντάροι:
Δεν έχει αποσυρθεί το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για εξάμηνη θητεία. Γι αυτό ακριβώς το λόγο αναζητούνται εξισορροπιστικές λύσεις και επίλογές όπως είναι για παράδειγμα η υποχρεωτική στράτευση αμέσως μετά το Λύκειο. Με αυτό τον τρόπο, αυξάνει το δυναμικό των κληρωτών, και συνεπώς είναι εφικτή η περαιτέρω μείωση της θητείας.
- Τρίτεκνοι:
Το 7,5% ελλείμματος που άφησε πίσω ο κος. Καθηγητής είναι προφανές όχι δεν έχει επιτρέψει την απόδοση οικονομικών προνομίων στους τριτέκνους, αλλά στο επίπεδο θέσπισης προχωρημένων κοινωνικών δικαιωμάτων και προνομίων έχουν γίνει αρκετές ενέργειες. Από 'κεί και πέρα, όταν η Οικονομία έρθει στα ίσα της, θα αποδοθούν και τα οικονομικά προνόμια. Αν δε γίνει αυτό, τότε, κάθε κατηγόρια θα είναι δικαιολογημένη.

Επισκέπτης
- Το βιογραφικό του είναι σαφώς καλύτερο από όλα μαζί τα ΠαΣοΚια (ουδενός εξαιρουμένου).
Τα πρώτα-πρώτα ΠαΣόΚια ήταν άεργοι, αμόρφωτοι, επαγγελματίες λαμόγια, τεμπέληδες και ψευτοεπαναστάτες και κουραδόμαγκες που έγιναν ουρά του ανθρώπου που πόλωσε-δίχασε, χρέωσε-χρεωκόπησε τη σύγχρονη Ελλάδα και τελικά, έγιναν υπουργοί, υφυπουργοί, επιχειρηματίες, νεοπλούσιοι και κατεστημένο.
Τα δεύτερα ΠαΣόΚια, μπορεί να εμφανίζονται ντε και καλά "προσοντούχα', αλλά ας μη γελιόμαστε, τα Master και τα PhD. τις θέσεις και τα βιογραφικά ΔΕΝ τα έκαναν γιατί ήταν προκομένοι και άξιοι άνθρωποι, αλλά γιατί τους τα πρόσφερε αφειδώς (κάποτε-κάποτε και ψευδώς) το κόμμα.
- Συμβασιούχοι:
Έγιναν αορίστου χρόνου όσοι πληρούσαν τις προϋποθέσεις του νόμου που επικυρώθηκε με το σχετικό Διάταγμα. Οι προϋποθέσεις του νόμου ήταν δίκαιες σε ότι αφορά το περιεχόμενό τους και σοφές σε ότι αφορά τις αντοχές του συστήματος. Προφανώς, ο φίλος που λοιδωρεί προτιμούσε το σύστημα κομματικού βολέματος - πολιτικής ομηρείας των συμβασιούσων ορισμένου χρόνου.
- Φαντάροι:
Δεν έχει αποσυρθεί το ενδιαφέρον της κυβέρνησης για εξάμηνη θητεία. Γι αυτό ακριβώς το λόγο αναζητούνται εξισορροπιστικές λύσεις και επίλογές όπως είναι για παράδειγμα η υποχρεωτική στράτευση αμέσως μετά το Λύκειο. Με αυτό τον τρόπο, αυξάνει το δυναμικό των κληρωτών, και συνεπώς είναι εφικτή η περαιτέρω μείωση της θητείας.
- Τρίτεκνοι:
Το 7,5% ελλείμματος που άφησε πίσω ο κος. Καθηγητής είναι προφανές όχι δεν έχει επιτρέψει την απόδοση οικονομικών προνομίων στους τριτέκνους, αλλά στο επίπεδο θέσπισης προχωρημένων κοινωνικών δικαιωμάτων και προνομίων έχουν γίνει αρκετές ενέργειες. Από 'κεί και πέρα, όταν η Οικονομία έρθει στα ίσα της, θα αποδοθούν και τα οικονομικά προνόμια. Αν δε γίνει αυτό, τότε, κάθε κατηγόρια θα είναι δικαιολογημένη.

+ 1.

kiriakoboy

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
672
Πόντοι
86
1)Αυτούςπου παρκάρουνε ακριβώς εκεί που έχει πινακίδα ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ Η ΣΤΑΘΜΕΥΣΗ.
2)Όσους έχουνε ψητοπολείο,και που αυξήσανε την τιμή στα σουβλάκια με την δικαιολογία ο φ.π.α. πήγε στο 23% αλλά συνεχίζουν να μην κόβουν αποδείξεις.
3)Όσους οδηγούς λεωγορείου ανοίγουν όποιες πόρτες θέλουν στο λεωφορείο και όχι εκεί που πάνε οι επιβάτες.(π.χ. πάω από την μπροστινή πόρτα και μου κάνει νόημα <πήγαινε στην ποιό πίσω.>)(έχω πετύχει καμιά 10αριά τέτοιους.)
4)Κάτι τύπους εδώ απο την γειτονιά,δεν τους ξέρετε. :birdman:
5)Όσους γράφουνε ψεύτικες κριτικές.

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
8
Πόντοι
1
Χορταρέα, Πάγκαλο, Τατιάνα Στεφανίδου (ξερνάω), μπορεί και τον Κόκκαλη άλλα τον έχω ξεπεράσει τώρα  :sunglasses:
τη γριά ψιλικατζού κάτω απ'το σπίτι μου, έναν συνάδελφο απ'τη δουλειά, κάπου κάπου μου'χεται να δώσω και κανά μπουκέτο στη γκόμενα μου αλλά είμαι τζενέντλεμαν και πολλούς άλλους, αυτοί μου'ρθαν στο μυαλό.

EktorPro

Μέλος
Εγγρ.
18 Οκτ 2011
Like
8
Πόντοι
1
3)Όσους οδηγούς λεωγορείου ανοίγουν όποιες πόρτες θέλουν στο λεωφορείο και όχι εκεί που πάνε οι επιβάτες.(π.χ. πάω από την μπροστινή πόρτα και μου κάνει νόημα <πήγαινε στην ποιό πίσω.>)(έχω πετύχει καμιά 10αριά τέτοιους.)
:2funny: :2funny: :2funny: δε ξέρω αλλά πολύ μου άρεσε

Επισκέπτης
Αυτον εδω!

Συνημμένα

• 31612_392058889795_707084795_3881133_4172527_n.jpg
    31612_392058889795_707084795_3881133_4172527_n.jpg
    82,5 KB · Εμφανίσεις: 12

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
ολα τα πρωιν αφεντικα μου και τα νυν  ολους τους δημοσιους  υπαληλους δεκο ....και ολα αυτα

την πατσαβουρα β... την πατσαβουρα Κ.... και τον γαμω την μανα του Ι...
θελω πολλα μονο λιγα μπουκετα να τους δωσω

Επισκέπτης
Toν κυριο Μιχαλη που δεν ειχε καλη τυροπιτα σημερα!  :2funny:

Συνημμένα

• grandpa_2806406.jpg
    grandpa_2806406.jpg
    69 KB · Εμφανίσεις: 16

Επισκέπτης
Αυτον που τον εχει βαλει στο βρακι της η αλλη!  :jerking:

Συνημμένα

• 4 (8).jpg
    4 (8).jpg