dimitrakis123456789
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2011
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
τωρα τελευταια παραεγεινετο σαιτ εχει γαμηθει απ το 08 που εμπαινα εγω...
τωρα τελευταια παραεγεινετο σαιτ εχει γαμηθει απ το 08 που εμπαινα εγω...
αυτο που λες ειναι εν μερει σωστο...εσενα αν σου λεγανε οτι θα σε χωσουν σε μια δουλεια να κανεις αυτο και να πληρωνεσαι και μια χαρα θα ελεγες οχι? μη ξεχνας οτι οταν γινονταν αυτα δεν υπηρχε κριση στον οριζοντα και για καμμια 30αρια και βαλε χρονια η κατασταση ηταν ζαχαρη...
αλλο αν οι περισσοτεροι δε ξερανε τι θα συμβει...και πως να ξερανε αλλωστε,εδω ουτε οι ιδιοι οι οικονομολογοι ξερουν τι τους γινεται μακροχρονια...
δε λεω οτι υποστηριζω αυτο το συστημα ομως πριν 30 χρονια ουτε κριση ειχαμε ουτε φαινοταν οτι θα ειχαμε...και επειδη ειμαστε και βολεψακηδες λεγαμε ''σιγα μωρε εγω ζαχαρη περναω'' ...
T'ο ιδιο κατά κάποιον τρόπο πρόβλημα υπάρχει και με το κατούρημα . σχεδόν κανένας δεν πετυχαίνει το στόχο ,την λεκάνη .Τον Μαλάκα Ελληνα που δεν ξερει να χρησιμοποιεί το ανσασερ! Βρε μαλακα εχει κουμπια πανω και κατω πατα αυτο που θες οχι και τα 2 μαζι!!!!!!!!!!!
Αυτος ο μαλάκας εχει δικαίωμα ψηφου!!!!!!!
Τον Μαλάκα Ελληνα που δεν ξερει να χρησιμοποιεί το ανσασερ! Βρε μαλακα εχει κουμπια πανω και κατω πατα αυτο που θες οχι και τα 2 μαζι!!!!!!!!!!!
Αυτος ο μαλάκας εχει δικαίωμα ψηφου!!!!!!!
Βέλβω εκτός απ'όλον τον κόσμο ποιους/ες θα μπουκέτωνες;;;
To ξέρω ότι είναι λάθος αλλά το κάνω πάντα.
Βέλβω εκτός απ'όλον τον κόσμο ποιους/ες θα μπουκέτωνες;;;
Κρίμα που δεν θα θέλει κανένας να σε πλησιάσει μην τον κολλήσεις.
Ε καλά εκτός από τους κλασικούς πολιτικούς μπλα μπλα, σήμερα κανέναν. Κατάφερα με τέτοιο καιρό κι αρρώστησα κι είμαι ψιλοεξαντλημένη λίγο και είμαι κάπως γλυκιά.
Ε καλά εκτός από τους κλασικούς πολιτικούς μπλα μπλα, σήμερα κανέναν. Κατάφερα με τέτοιο καιρό κι αρρώστησα κι είμαι ψιλοεξαντλημένη λίγο και είμαι κάπως γλυκιά.
Εφευρετική η παραίνεση σας.
Στο μυαλό σου ίσως να είναι παραίνεση. Who cares.
Το ότι μου απαντήσατε, αναδεικνύει το "who", αγαπητή μου.