Νέα

Ποιον θα μπουκετώνατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Andras37Athina
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 308
  • Εμφανίσεις 14K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

CLOSER822

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Ιουν 2008
Like
11.439
Πόντοι
2.606
-Το νημα ειναι σαφες...-ποιον θα μπουκετωνατε?- ....ολα τα περι βολεψακηδων,θεωριων απο που βρωμαει το ψαρι,κλανει το μπαρμπουνι,χαλαρων φραπεδων και οτι θεμε λεμε δεν εχουν θεση...τι βγαινει αυθορμητα ειναι το νοημα....ΜΠΑΜ...μπορει να θες να δειρεις τον γκαντι,τον μΗτσο τον μπακαλη,τον πουστη τον σουβλατζη ...ΠΟΙΟΝ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΡΕΙΣ ?οχι και γιατι...αυθορμητα!

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
αυτο που λες ειναι εν μερει σωστο...εσενα αν σου λεγανε οτι θα σε χωσουν σε μια δουλεια να κανεις αυτο και να πληρωνεσαι και μια χαρα θα ελεγες οχι? μη ξεχνας οτι οταν γινονταν αυτα δεν υπηρχε κριση στον οριζοντα και για καμμια 30αρια και βαλε χρονια η κατασταση ηταν ζαχαρη...

αλλο αν οι περισσοτεροι δε ξερανε τι θα συμβει...και πως να ξερανε αλλωστε,εδω ουτε οι ιδιοι οι οικονομολογοι ξερουν τι τους γινεται μακροχρονια...

δε λεω οτι υποστηριζω αυτο το συστημα ομως πριν 30 χρονια ουτε κριση ειχαμε ουτε φαινοταν οτι θα ειχαμε...και επειδη ειμαστε και βολεψακηδες λεγαμε ''σιγα μωρε εγω ζαχαρη περναω'' ...

Ασε μ' εμενα. Η οικογενιακη επιχειρηση υπαρχει για 4 γενιες και βγαζει μια χαρα λεφτα. Οταν τελειωσα ομως τις σπουδες μου ο μπαμπας μου ειπε τραβα δουλεψε εκτως της επιχειρησης και αν στην πορεια θελεις να ασχοληθεις το βλεπουμε. Οποτε 6 χρονια δουλεψα στο εξωτερικο, σε μεγαλη εταιρεια στην οποια ο μπαμπας δεν ειχε καμια επιρροη, αλλα στα 31 μου που ηρθα Ελλαδα και σιγα σιγα ανελαβα την επιχειρηση καταλαβα ποσο χαρακτηρα μου εφτιαξαν αυτα τα 6 χρονια στον πραγματικο κοσμο μακρυα απο την "προστασια" της οικογενιας και το ευκολο βολεμα. Και ευχαριστω τον πατερα μου που ειχε τ'αρχιδια να μην με "βολεψει" παρ' οτι του ηταν τρομερα ευκολο να το κανει.

pireas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιουλ 2010
Like
0
Πόντοι
16
το να σε βαλει στην οικογενειακη επιχειρηση δε το θεωρω βολεμα...δουλεια ειναι απλως την εχεις σιγουρη...δεν ειναι κακο αυτο...

pantremenos(1)

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Like
12
Πόντοι
66
Τον Μαλάκα Ελληνα που δεν ξερει να χρησιμοποιεί το ανσασερ! Βρε μαλακα εχει  κουμπια πανω και κατω πατα αυτο που θες οχι και τα 2 μαζι!!!!!!!!!!!
Αυτος ο μαλάκας εχει δικαίωμα ψηφου!!!!!!!
:s&m_2: :s&m_2:

magiaros

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2009
Κριτικές
18
Like
11
Πόντοι
11
Τον προισταμενο μου στην ναυτιλιακη που δουλευω που το παιζει εξυπνος και οτι τα ξερει ολα,- ο τυπος ειναι αγραμματος και ανορθωγραφος μεχρι βλακειας ουτε αγγλικα δεν ξερει να διαβασει- που οταν ηταν μια θεση κατω μου το επαιζε το καλο παιδι της εταιριας και οταν πηρε την τωρινη του θεση τους εχει γαμησει ολους και ολα ,αλλα ετσι ειναι αμα εισαι γλυφτης του αφεντικου και αυτος δεν εχει ιδεα τι συμβαινει αφου τον εμπιστευεται τυφλα γαμας και δερνεις.Χωρια οτι ειναι μεγαλο λαμογιο και κλεφτης και εχει τους απο κατω του σε καθεστος τρομακρατιας εκμεταλευομενος την κριση ανεργιας που επικρατει
Αλλα δεν βρισκω ενα καλασνικοφ να του γαζωσω το σπιτι του απεξω να τον κανω να χεστει και να μην βγει για κανα χρονο απο εκει
Κατι τετοιοι πρεπει να τους κανεις να νιωθουν οπως νιωθεις και εσυ

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Θα άρπαζα από τα αυτιά τον  Τούρκογλου  και με  τρομακτική δύναμη θα κατεύθυνα  την βοϊδοκεφάλα  του στο γόνατό μου .  Αιμορραγία από μάτια , μύτη , στόμα , αυτιά .  Κατόπιν τούτου δεν θα μπορούσε πλέον να μιλάει ακατάσχετα και να μπουρδολογεί  μιας και λόγω του εγκεφαλικού θα τραύλιζε ....

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Τον Μαλάκα Ελληνα που δεν ξερει να χρησιμοποιεί το ανσασερ! Βρε μαλακα εχει  κουμπια πανω και κατω πατα αυτο που θες οχι και τα 2 μαζι!!!!!!!!!!!
  T'ο ιδιο κατά κάποιον τρόπο πρόβλημα υπάρχει και με το κατούρημα .  σχεδόν κανένας δεν πετυχαίνει το στόχο ,την λεκάνη .  :2funny: :2funny: :2funny:
λές και τραβάνε μαλακία και κατουράν ταυτόχρονα  :uglystupid: ;)

TRELOXELO

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Νοε 2005
Like
1.182
Πόντοι
266
Εχω πολλους στην λιστα μου....καταρχην την πουτανα την Ευα που εδωσε το μηλο στο
μαλακα τον Αδαμ...

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Τον Μαλάκα Ελληνα που δεν ξερει να χρησιμοποιεί το ανσασερ! Βρε μαλακα εχει  κουμπια πανω και κατω πατα αυτο που θες οχι και τα 2 μαζι!!!!!!!!!!!

:helpplea:

To ξέρω ότι είναι λάθος αλλά το κάνω πάντα.  :rolleyes:

Επισκέπτης
την μανωλιδου την στεφανιδου την λαμπιρη ολα τα πουστρακια στα μεσημεριανα πανελ τον πρετεντερη τον αυτια τον ευαγγελατο και εχει και συνεχεια η λιστα

Velvy_2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουν 2010
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
166
Βέλβω εκτός απ'όλον τον κόσμο ποιους/ες θα μπουκέτωνες;;; :grin:

:birdman:

Ε καλά εκτός από τους κλασικούς πολιτικούς μπλα μπλα, σήμερα κανέναν. Κατάφερα με τέτοιο καιρό κι αρρώστησα κι είμαι ψιλοεξαντλημένη λίγο και είμαι κάπως γλυκιά. :P

kotsakos

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2008
Κριτικές
2
Like
5
Πόντοι
1
Μαρινακη-Θεοδωριδη-Καραπαπα-Μωραλη-Γκαγκατση-Νικολακοπουλο-Χριστογλου-Τσωχο-Μητροπουλο....κ.λ.π.

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376

Ε καλά εκτός από τους κλασικούς πολιτικούς μπλα μπλα, σήμερα κανέναν. Κατάφερα με τέτοιο καιρό κι αρρώστησα κι είμαι ψιλοεξαντλημένη λίγο και είμαι κάπως γλυκιά. :P
Κρίμα που δεν θα θέλει κανένας να σε πλησιάσει μην τον κολλήσεις. :birdman: :birdman: :birdman:

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.449
Πόντοι
25.467

Εφευρετική η παραίνεση σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom