You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
υποκλινομαι σταυρο......
ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ !!!!
Ρε γαμώτο!....
Μήπως έπρεπε να 'χω ιδρύσει εκκλησία στη ζωή μου, αντί να καταγίνομαι με αυτά που καταγίνομαι?
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
Ρε γαμώτο!....
Μήπως έπρεπε να 'χω ιδρύσει εκκλησία στη ζωή μου, αντί να καταγίνομαι με αυτά που καταγίνομαι?
σταυρο αστο, το χω ψαξει..
η μονη επιχειρηση που ΔΕΝ δινει franchise ειναι η εκκλησια της ελλαδος..
μοναχοφαηδες... α πα πα..
σταυρο αστο, το χω ψαξει..
η μονη επιχειρηση που ΔΕΝ δινει franchise ειναι η εκκλησια της ελλαδος..
μοναχοφαηδες... α πα πα..
Δεν κατάλαβες... Δεν είπα να ανοίξω παραμάγαζο! Να ανοίξω καινούρια Α.Ε. εννοούσα, με άσχετο θέμα! Όπως γίνεται στο Los Angeles, όπου ο κάθε ένας ανοίγει δική του θρησκεία και εκκλησία...
Δε θα λέγεται "Χριστιανική". Ούτε κάτι απο τις άλλες υπάρχουσες (Μωάμεθ, Βούδας, Κομφούκιος, κλπ). ΝΕΟ πράμα, φρέσκιες ιδέες.
Βεβαίως και θα εκπροσωπεί τον αληθινό θεό.
Όπως και όλοι οι άλλοι, άλλωστε!
Έχεις καμιά καλή ιδέα για το όνομα?
Yorgos
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 22
- Like
- 55
- Πόντοι
- 4.095
Δεν κατάλαβες... Δεν είπα να ανοίξω παραμάγαζο! Να ανοίξω καινούρια Α.Ε. εννοούσα, με άσχετο θέμα! Όπως γίνεται στο Los Angeles, όπου ο κάθε ένας ανοίγει δική του θρησκεία και εκκλησία...
Δε θα λέγεται "Χριστιανική". Ούτε κάτι απο τις άλλες υπάρχουσες (Μωάμεθ, Βούδας, Κομφούκιος, κλπ). ΝΕΟ πράμα, φρέσκιες ιδέες.
Οτιδήποτε έχει πολύ φόβο και μεγάλα ψέματα will do, το όνομα είναι απλά λεπτομέρειες. Μην κολλάς εκεί, όσοι ξεκίνησαν μεγάλα εταιρικά σχέδια και έδωσαν βάρος στο όνομα, τελικά πήραν τον «πούλο». Αλλού είναι το μυστικό. Ψέμα και φόβος.
giorgospapa
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2006
- Κριτικές
- 10
- Like
- 39
- Πόντοι
- 2.157
οχι, ομολογω πως δεν εχω ετοιμο κανενα καλο ονομα, αλλα σε ενα καλο μαρκετιστικο γραφειο θα μας βοηθησουν.
παντως δεν θα ειναι ευκολο να μας αφησει ετσι λυτους το παπαδαριο, ολο και καμια τρικλοποδια θα βαλει.
γι αυτο προσανατολιζομουν στη σιγουρη πεπατημενη λυση της ορθοδοξιας (βοηθεια μου, που σκεφτηκα τετοια μπιζνα !)
ελεγα να βαλω εγω ολο το κοστος της επενδυσης (οικοπεδο, κτιριο, στασιδια, πολυελαιους, τρουλους, καμπανες, ξυλογλυπτα, πολλα παγκαρια, τα παντα, ακομη μεχρι και τις τοιχογραφιες), να παρω και κανα δυο παπαδες (καλους, να ξερουν καλα τη δουλεια και να τους εχω και με τα ποσοστα τους !) να παιρνει κι η ορθοδοξη (ευλογησον !) ενα λογικο μεριδιο, και να κανουμε μια προκοπη βρε αδερφε..
Επισκέπτης
καυλα φμ!!!!για ολους τους αναστατομενουσ χιστεσ που ψαχνουν ενα ατακτο πορνιδιο να τους δαμασει τις καυλες!!!!
lastpontian
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
90,6 ΑΣΤΕΡΑΣ FM ανακαλυψτε τον
Μελίκη Ημαθειας
για παρα πολυ καψουροκατασταση και db
Μελίκη Ημαθειας
kthniatros
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Αυγ 2008
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΕΤΡΙΔΗΣ ο δάσκαλος, από τις 4 στις 5, NET FM
lastpontian
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Μαΐ 2010
- Κριτικές
- 12
- Like
- 0
- Πόντοι
- 11
Και επισης 102,3fm ραδιο ακριτες (ονομα και πραμα) θεσσαλονικη90,6 ΑΣΤΕΡΑΣ FM ανακαλυψτε τον
Μελίκη Ημαθειας
Επισκέπτης
asianlover8
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 21
- Like
- 12
- Πόντοι