Νέα

Ποιον ραδιοφωνικό σταθμό προτιμάμε να ακούμε και γιατί;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 110
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

peoklis

Μέλος
Εγγρ.
4 Φεβ 2006
Κριτικές
7
Like
361
Πόντοι
21
Οντως,τα ιδια τραγουδια,για αυτο τωρα τελευταια ακουω rock fm

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
Ρε παιδιά, διάβασα όλο το thread, και διαπιστώνω πως είμαι μειοψηφία.

Tο ραδιόφωνο στο αμάξι έχει 4 μνήμες. Τις καταλαμβάνουν οι εξής (και η σειρά είναι και η ακροαματικότητά τους σε μένα):

1) Σκάϊ 100,3. Αυτόν ακούω περισσότερο. Κατα καιρούς βάζει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ εκπομπές, όπως πριν 2-3 χρόνια την εκπομπή του Τζίμη Πανούση, τα Ραδιενεργά Κατάλοιπα, και άλλες που πραγματικά χαίρεσαι να τις ακούς. Καλή είναι π.χ. τώρα η Ελληνοφρένεια, το μεσημέρι.

2) Όμως, δυστυχώς ο Σκάϊ έχει και πολλά αθλητικά. Τα οποία δεν αντέχω με τίποτα, οπότε το κουμπί πάει στη μνήμη 2, που είναι ο Rock FM. Όχι άριστος, αλλά πλησιάζει αυτό που (συνήθως) ψάχνουν τα αυτιά μου.

Οι άλλοι δύο (θα σας κουφάνω), είναι ο 91,2 και ο 89,5. Δε θα σας πω ποιοί είναι, ψάξτε τις συχνότητες και ακούστε. Θα σας πω μόνο τα εξής:
-Αντλώ επιχειρήματα απο αυτά που λένε, και πείθομαι όλο και περισσότερο για τις απόψεις μου.
-Βλέπω και βγάζω συμπεράσματα για το ποιά είναι πραγματικά η μαύρη προπαγάνδα...
-Μαθαίνω εκφράσεις, σλόγκαν, και "επιχειρήματα" για διάφορες συζητήσεις... Όσοι με ξέρουν απο παλιά, θα καταλαβαίνουν ακριβώς τι εννοώ. Όσοι όχι, ας ακούσουν λίγο αυτές τις συχνότητες (στην Αθήνα) και θα καταλάβουν!

Λάβετε υπ όψη σας ότι οι σταθμοί αυτοί δεν έχουν χάρη ως προς τη μουσική τους (καμία), αλλά ως προς το λόγο τους. Και για να αντιληφθεί κανείς περι τίνος πρόκειται, πρέπει να κάνει λίγη υπομονή, και να παρακολουθήσει ώστε να πέσει στα "καλά" καμμάτια, τα οποία είναι το μπλα-μπλα τους. Ιδίως του 91,2. Είναι απόλαυση, πιστέψτε με.

Το απογοητευτικό είναι ότι αυτά που ακούγονται είναι επίσημες θέσεις...

Η ύπαρξη 4 μόνο μνημών δε σημαίνει ότι δεν ψάχνω και παραέξω. Αλλά δεν έχω βρεί τίποτα που να θεωρήσω ότι αξίζει τον κόπο για μόνιμο.

Και μια ερώτηση:

Παλιά, υπήρχε ένα δίδυμο παρουσιαστών ραδιοφώνου, το "Πετρίδης-Παπούλιας". Οι τύποι ήταν (σα σύνολο) όλα τα λεφτά, και είχαν περάσει απο διάφορους σταθμούς, μεταξύ των οποίων και τον Rock FM και τον Nitro, και άλλους. Δε στέριωναν.
Κάποια στιγμή χάθηκαν. Οι λόγοι ήταν προφανείς (όπως ήταν προφανές και ότι θα συνέβανε).
Κάπου έχω κρατημένα κάποια cd απο εκπομπές τους που έγραψα τότε (πάνε ίσως και 10 χρόνια), αλλά δεν τους έχω ξανακούσει. Δε θυμάμαι τα μικρά τους ονόματα. Ξέρει κανείς αν παίζουν τώρα σε κάποιο σταθμό? Έστω και χωριστά.
Θα εκτιμήσω την πληροφορία.

themis7

Νέο Μέλος
Εγγρ.
20 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
94.6 spor fm βαλτε τωρα εχει kωστα Mιαουλη

psaxnw(1)

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2006
Κριτικές
5
Like
35
Πόντοι
16
era spor απο Ζαραλικο,Παναγιοτοπουλο μεχρι το βραδυ αργα Μαυρογιαννιδη Καισαρη και καμια φορα Νετ 105,8 12-2 βραδυ τον κορυφαιο Αγρυπνο Τσιλιμιδη....

sonyp900

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
16 Σεπ 2005
Like
25
Πόντοι
66
SportFM 90,7 αναμετάδωση εδώ στα Χανιά και ή από το ίντερνετ και μετά που έχω κέφια Radio Amore 87,5!!!!! Παλιά λαϊκά all day long, έχει και site για να ακούς live.......

Επισκέπτης
Aπό αθλητικούς σταθμούς sport fm 94.6 και για μουσική derti 98,6

COMMANDER

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2005
Like
24
Πόντοι
6
BLACKMAN 103.1 Εχει τα καλυτερα παλια λαικα, σαφως ανωτερος του Derti FM.Επισης παιζει και πολυ λαικο-δημοτικο, το οποιο με αφηνει αδιαφορο.

geomix

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Αυγ 2006
Κριτικές
23
Like
2
Πόντοι
5.775
το πρωι ερα-σπορ , ειδικοτερα Ζαραλικο (11-12) και μετα αλλαγη σε best radio για
ω'ακουσω Ψαριανο!!!

bourdeliaris1984

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Δεκ 2006
Κριτικές
34
Like
1.040
Πόντοι
7.775
Ράδιο Blackman 103,1 υπάρχει ακόμα? Με το Μάριο να λέει Κυρίες μουυυυυυυυυυ.

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
Ρε παιδιά, διάβασα όλο το thread, και διαπιστώνω πως είμαι μειοψηφία.

Tο ραδιόφωνο στο αμάξι έχει 4 μνήμες. Τις καταλαμβάνουν οι εξής (και η σειρά είναι και η ακροαματικότητά τους σε μένα):

1) Σκάϊ 100,3. Αυτόν ακούω περισσότερο. Κατα καιρούς βάζει ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΕΣ εκπομπές, όπως πριν 2-3 χρόνια την εκπομπή του Τζίμη Πανούση, τα Ραδιενεργά Κατάλοιπα, και άλλες που πραγματικά χαίρεσαι να τις ακούς. Καλή είναι π.χ. τώρα η Ελληνοφρένεια, το μεσημέρι.

2) Όμως, δυστυχώς ο Σκάϊ έχει και πολλά αθλητικά. Τα οποία δεν αντέχω με τίποτα, οπότε το κουμπί πάει στη μνήμη 2, που είναι ο Rock FM. Όχι άριστος, αλλά πλησιάζει αυτό που (συνήθως) ψάχνουν τα αυτιά μου.

Οι άλλοι δύο (θα σας κουφάνω), είναι ο 91,2 και ο 89,5. Δε θα σας πω ποιοί είναι, ψάξτε τις συχνότητες και ακούστε. Θα σας πω μόνο τα εξής:
-Αντλώ επιχειρήματα απο αυτά που λένε, και πείθομαι όλο και περισσότερο για τις απόψεις μου.
-Βλέπω και βγάζω συμπεράσματα για το ποιά είναι πραγματικά η μαύρη προπαγάνδα...
-Μαθαίνω εκφράσεις, σλόγκαν, και "επιχειρήματα" για διάφορες συζητήσεις... Όσοι με ξέρουν απο παλιά, θα καταλαβαίνουν ακριβώς τι εννοώ. Όσοι όχι, ας ακούσουν λίγο αυτές τις συχνότητες (στην Αθήνα) και θα καταλάβουν!

Λάβετε υπ όψη σας ότι οι σταθμοί αυτοί δεν έχουν χάρη ως προς τη μουσική τους (καμία), αλλά ως προς το λόγο τους. Και για να αντιληφθεί κανείς περι τίνος πρόκειται, πρέπει να κάνει λίγη υπομονή, και να παρακολουθήσει ώστε να πέσει στα "καλά" καμμάτια, τα οποία είναι το μπλα-μπλα τους. Ιδίως του 91,2. Είναι απόλαυση, πιστέψτε με.

Το απογοητευτικό είναι ότι αυτά που ακούγονται είναι επίσημες θέσεις...

Η ύπαρξη 4 μόνο μνημών δε σημαίνει ότι δεν ψάχνω και παραέξω. Αλλά δεν έχω βρεί τίποτα που να θεωρήσω ότι αξίζει τον κόπο για μόνιμο.

Και μια ερώτηση:

Παλιά, υπήρχε ένα δίδυμο παρουσιαστών ραδιοφώνου, το "Πετρίδης-Παπούλιας". Οι τύποι ήταν (σα σύνολο) όλα τα λεφτά, και είχαν περάσει απο διάφορους σταθμούς, μεταξύ των οποίων και τον Rock FM και τον Nitro, και άλλους. Δε στέριωναν.
Κάποια στιγμή χάθηκαν. Οι λόγοι ήταν προφανείς (όπως ήταν προφανές και ότι θα συνέβανε).
Κάπου έχω κρατημένα κάποια cd απο εκπομπές τους που έγραψα τότε (πάνε ίσως και 10 χρόνια), αλλά δεν τους έχω ξανακούσει. Δε θυμάμαι τα μικρά τους ονόματα. Ξέρει κανείς αν παίζουν τώρα σε κάποιο σταθμό? Έστω και χωριστά.
Θα εκτιμήσω την πληροφορία.

..αν δεν κανω λαθος το μικρο του πετριδη ειναι φιλιπος, ενω του παπουλια ειναι σταθης.
για τον πετριδη δεν ξερω πολλα.
ο σταθης παπουλιας ηταν στον/στο ΚΛΙΚ επι εποχης πετρου κωστοπουλου κολητος και κατι σαν δεξι του χερι, οπερ και την εκανε μαζι του μαζι με σχεδον ολοκληρη την ομαδα για να στησουν τον/το νιτρο. καποια στιγμη νομιζω τα τσουγκρισε και την εκανε. εκτοτε περασε σαν ''πρωιναδικος'' απο αρκετους σταθμους (νομιζω συμπεριλαμβανομενου και του τοτε νεοκοπου best, πρωην status radio), και τελευταια παιζει στην τιβι σε πρωινοκουτσομπολιστικες εκπομπες, και ειναι και στην ομαδα των ενθετων ΟΛΑ και BIG FISH, της εφημεριδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. ραδιοφωνικα νομιζω πως κατι κανει αλλα τον εχω χαμενο.
..με την επιφυλαξη παντος νομιμου δικαιωματος μου, οσον αφορα για το αν μιλαμε για τα ιδια προσωπα.  :grin:

stavros51

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
4 Νοε 2005
Like
60
Πόντοι
66
..αν δεν κανω λαθος το μικρο του πετριδη ειναι φιλιπος, ενω του παπουλια ειναι σταθης.
για τον πετριδη δεν ξερω πολλα.
ο σταθης παπουλιας ηταν στον/στο ΚΛΙΚ επι εποχης πετρου κωστοπουλου κολητος και κατι σαν δεξι του χερι, οπερ και την εκανε μαζι του μαζι με σχεδον ολοκληρη την ομαδα για να στησουν τον/το νιτρο. καποια στιγμη νομιζω τα τσουγκρισε και την εκανε. εκτοτε περασε σαν ''πρωιναδικος'' απο αρκετους σταθμους (νομιζω συμπεριλαμβανομενου και του τοτε νεοκοπου best, πρωην status radio), και τελευταια παιζει στην τιβι σε πρωινοκουτσομπολιστικες εκπομπες, και ειναι και στην ομαδα των ενθετων ΟΛΑ και BIG FISH, της εφημεριδας ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ. ραδιοφωνικα νομιζω πως κατι κανει αλλα τον εχω χαμενο.
..με την επιφυλαξη παντος νομιμου δικαιωματος μου, οσον αφορα για το αν μιλαμε για τα ιδια προσωπα. 

Έχεις δίκιο, Στάθης Παπούλιας και Φίλιππος Πετρίδης, αυτοί ήταν. Δε τα θυμόμουν τα μικρά ονόματα, τώρα που τα είπες τα θυμήθηκα.

Οπότε δε βλέπω γιατί να μην έχεις δίκιο και στα υπόλοιπα που λες.

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
ερα σπορ και Αντώνηδες στον σπορ φμ

psolaras78

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2006
Κριτικές
74
Like
1.833
Πόντοι
9.295
απο τα FM πλεον κανενα(βαζω cd)και απο ιντερνετ ραδιοφωνο progressive ραδιοφωνο στο ιντερνετ απο Αθηνα-DIGITAL VINYL-μονο μουσικη και χωρις διαφημισεις...

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
41
Πόντοι
2.157
......Οι άλλοι δύο (θα σας κουφάνω), είναι ο 91,2 και ο 89,5. Δε θα σας πω ποιοί είναι, ψάξτε τις συχνότητες και ακούστε. Θα σας πω μόνο τα εξής:

Το απογοητευτικό είναι ότι αυτά που ακούγονται είναι επίσημες θέσεις.........

υποκλινομαι σταυρο......

ΕΥΛΟΓΗΣΟΝ  !!!! (που λεει κι ο ψαριανος)

Alekosatbourdela

Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2006
Like
2
Πόντοι
1
Μαστοράκης Power 103.3 Radio Gold και φυσικα Best γιατι παίζει συχνα παπασπυρόπουλο(ο καλυτερος Dj για μενα)

laplace

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2007
Like
23
Πόντοι
16
o Mαστοράκης βάζει και τραγούσια 67-74 η δίάβαζε τοτε?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom