α. Δεν καταλαβένο διατί μπήκε το θρέντ εις τα πολιικα κλπ,ενό το είχον βαλη εις τα Funy.
b . Εχο χαρμόσυνα νεα,ηδη η Ζαννα μου είπε θα έλθει,το ίδιο και ο Αρης,τον οποίον εσηνενοήθημεν ΄να παρουσιάσομεν ος έκπτοτον γαλλον πρίγκηπα,το δε φιλέ που σηνηθος φερει στο κεφάλι,θα πούμε οτι είναι δια να μην τον αναγνορίσουν οι αναρχικοί κε του επιτεθούν.Αναμενο ακόμη απαντησεις απο τρείς κοπελες απο βίζιτες,και ηδη εχω θετικη απάντησιν απο 5 αλλες,( θα τις αποκαλυψω μονον στο αεροδρομιον Χηθροου,οπου θα κατεβο πρώτος και θα κάμω μετα την γνοστήν κινησιν που εκαμε ο Ανδρέας εις την Μιμή το 1976,αν θημαμε καλα...)ο δε Ρέβης μου είπε οτι θα ελθει απο το Μονακό με ιδιοτικήν πτήσιν,ισος κε με το αεροπλάνον που επηγε εις αμερικήν ο Λόρδος Παπακονσταντίνου.
γ. Οσον αφορά τον Πορνόπαπον κε τους άλλους ανατρεπτικούς ,τους βλεπο κρύους,αλλα αυτό ισος να οφείλεται εις το ότι διέρεφσε οτι πισο απο την πρόσκλησιν αυτήν ήτο ο Δημητροκάλης,ο οποίος είχε την σατανικήν αφτήν ιδέαν (είναι μοναδικός εις τέτοια,αλλα δηστηχός σηνεργαζεται πάντα με μπουμπούνες ως ο Μητσοτακης και ο Θεοδοράκης,με αποτελεζμα να αποτηγχάνει)δηλαδή να τους καλέσομεν κε να τους υποβάλωμεν εις το μαρτύριον της συνεβρέσεως με γαλαζοέματους επι πολάς ώρας,οπότε θα του εξοντώναμε με εγκεφαλικά κλπ,χορίς να εκτεθούμε...δηστηχός αφτό μαλον διέρεφσε ,οπος ανοτέρω προήπον.