Επαννέρχωμαι εις το αρχικον μου ερότημα ,διότι πολοί βλέπο ότη παρεκτρέπεσθε εις ατέρμονας πολιτηολογηκάς συνζητήσεις,κατα τη γνοστή σηνήθειά σας.
Λοιπόν,εγό προτήνο ,ώπος εκ του μπουρδελα.κομ (μουνισταί ?...αφτο είναι εθνικός ήπωπτον),σηνκροτηθεί αντιπροσοπήα ηψηλού επιπέδου και ίσος κε κινδύνου,δια να υπάγη εις το μέγα αφτο γεγονός που θα γίνη της εκατονταετίας(γιατή οχι κε ττης χιλιετίας).
Εχομεν και λεγωμεν : ΕπιεφαΛΉς ΝΑ ΉΝΕ Ο Κ. Πόρνόπαπος,με τρόικα υπό τούτον,εκ των κκ. Βακάλη, Φαρκέλη και Σουπερμυός.Εαν τόρα θελήση και ο κος Σταμ ,ομού μετα του κ. Περσόνα ή και άλλων (εγώ αυριον θα επικοινωνήσο μετα της Ζαννας κε του Αρη κε ελπίζο να τους πείσω να έλθουν,διότη μεχρι στιγμής είνε αρνητικοί,ίσος τους έχει καπαρόση ο κ. Θεοδωράκης εις τας Σπίθας μαζή με τον γιό του Μαρκεζίνη κε τον Δημητροκάλην,ο οποίος,λογο κε της ωμοιότητος προς τον σηχορεμενον Ντόναλντ Πλέζανς,νομίζω θα ήτο ο πλέον καταληλος δια τελετάρχης,εχει αυτό το ανεπανάληπτον καταχθόνιον κε φιδήσιον βλεμα που παγόνει τον εχθρόν).
Θα σας κρατό ανήμερους τον εξελίξεων,κε ώπος βλέπετε,χρησιμιποιό κε το ω Μέγα (είναι ο αλλα τραβεστί διότη είναι ο-ο και γραφεται ω Μεγα,οπος εδιδασκετο προπολεμικός),ώπου βεβέος γνορίζο κ ε είμε σίγουρος, για να μην καμω κε κανενα λάθος .
Καλη Λαμπρή και του χρόνου όλοι σπίτια μας!