Νέα

Ποιοί πηδάνε τζάμπα τις πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dancing with wolves
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 305
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
- αγοράζουμε μονο γερμανικά αυτοκινητα

????? Εισαι βαθια νυχτωμενος φιλε μου. Ο καθενας αγοραζει οτι του αρεσει, αλλα ακομα καλυτερα περι αυτοκινητου γνωριζουν οσοι ασχολουνται επαγγελματικα με αυτο, και δεν εννοω τους φιλους οδηγους ταξι.
Γενικα πως μπορεις να εισαι τοσο απολυτος? Εγω χαιρομαι που εχω γνωρισει ανθρωπους καθε ειδους, και ειχα την ευκαιρια να σχηματισω την δικη μου αποψη για αυτους, αντι να καθομαι μονο να διαβαζω τις γνωμες των αλλων για αυτους μεσα σε ενα φορουμ.

koulou

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Εχετε γαμησει ποτε τσαμπα σε μπουρδελο?Σκεφτομαι να κανω μια αποπειρα την επομενη φορα που θα παω.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Εχετε γαμησει ποτε τσαμπα σε μπουρδελο?Σκεφτομαι να κανω μια αποπειρα την επομενη φορα που θα παω.
πως το χεις σχεδιασει;να πας με πλαστα χαρτονομισματα; :think:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645

Θα πάει και θα φωνάξει αυτό που γράφει στο αβάταρ του.
Τσάμπα γαμήσι(θα φάει..)

koulou

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Θα μπω μεσα και αν εχει κοσμο και δε με καταλαβουν θα χωθω σε κανα δωματιο

koulou

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Την προηγουμενη βδομαδα οταν μπηκα στο δωματιο με ρωτησαν αν εχω πληρωσει.Δεν ηξεραν.Θα μπορουσα να μην ειχα πληρωσει και να τους πω ψεματα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Την προηγουμενη βδομαδα οταν μπηκα στο δωματιο με ρωτησαν αν εχω πληρωσει.Δεν ηξεραν.Θα μπορουσα να μην ειχα πληρωσει και να τους πω ψεματα.
μονο μην μπεις σε κανα δωματιο που πληρωσε κανεις για αυταρχικο προσεξε.... :2funny: :2funny: :2funny:

koulou

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Στο παρελθον μου ειχαν κανει τσαμπα τσιμπουκι.Ολο και κατι μπορει να ξανατυχει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
γιατι το τσιμπουκι περιλαμβανεται στην τιμη οεο :idiot:  :2funny:

koulou

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Μονο τσιμπουκι.Εξω στο δρομο.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ηταν ο κραχτης του μαγαζιου;

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386
Eμένα μου χει τύχει να γαμήσω τζαμπέ σε μπουρδέλο :dancing: :cheesy:. Ήταν σε ένα από αυτά τα εσχάτως προκύψαντα με διπλές βάρδιες στη φυλής. Ε πήγα λοιπόν σε ένα, εκεί ήταν μια άβγαλτε νεαρά και ακόμη μία η οποία ήταν στο δωμάτιο ( ήξερα ποια είναι). Τσατσά δεν υπήρχε. βγαίνει αυτή ψελίζει μερικές κουβεντες, λέω εγώ, με την άλλη κοπέλα θέλω, πριν καν τελειώσει :sunglasses:. "Υπάρχει δωμάτιο"?, της λέω. Μου δείχνει ένα ανοιχτό και έπιασε κουβέντα με κάτι πάκηδες. Μπουκάρω εγώ μέσα :sunglasses: ;).

Έρχεται μετά η άλλη τάνα, ρίχνω το μανίκι μου :knockinb:. Μετά καθώς ντυνόμουνα λέω " τώρα θα μου την έχουν στημένη έξω" :S. Βγαίνω, βλέπω στο σαλόνι μόνο κάτι πάκηδες περιμένανε :dancing:! Ανοίγω την πόρτα, γεια σας! Ούτε του παπά!  :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Eμένα μου χει τύχει να γαμήσω τζαμπέ σε μπουρδέλο :dancing: :cheesy:. Ήταν σε ένα από αυτά τα εσχάτως προκύψαντα με διπλές βάρδιες στη φυλής. Ε πήγα λοιπόν σε ένα, εκεί ήταν μια άβγαλτε νεαρά και ακόμη μία η οποία ήταν στο δωμάτιο ( ήξερα ποια είναι). Τσατσά δεν υπήρχε. βγαίνει αυτή ψελίζει μερικές κουβεντες, λέω εγώ, με την άλλη κοπέλα θέλω, πριν καν τελειώσει :sunglasses:. "Υπάρχει δωμάτιο"?, της λέω. Μου δείχνει ένα ανοιχτό και έπιασε κουβέντα με κάτι πάκηδες. Μπουκάρω εγώ μέσα :sunglasses: ;).

Έρχεται μετά η άλλη τάνα, ρίχνω το μανίκι μου :knockinb:. Μετά καθώς ντυνόμουνα λέω " τώρα θα μου την έχουν στημένη έξω" :S. Βγαίνω, βλέπω στο σαλόνι μόνο κάτι πάκηδες περιμένανε :dancing:! Ανοίγω την πόρτα, γεια σας! Ούτε του παπά!  :2funny: :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

ρε μαλακισμένο μόνο στη θύρα 7 εχουν τζαμπατζήδες.
κρυφόγαβρος και συ?

αααααααααααααααααααααχχχαχααχαααχαχαχαχαχαχαχαχα

Chevalier Fidèle

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
304
Πόντοι
386

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έεεετσι χουλιγκανισμός, πρέζα και αλητεία!

τώρα χωρίς πλάκα.
στην ερώτηση του θρεντ απάντηση είναι η εξής.

αυτοί που πληρώνουν το ψυχολογικό μάρμαρο αυτών που γαμάνε με το πορτοφόλι.

koulou

Μέλος
Εγγρ.
10 Ιουλ 2007
Like
0
Πόντοι
0

Έρχεται μετά η άλλη τάνα, ρίχνω το μανίκι μου :knockinb:. Μετά καθώς ντυνόμουνα λέω " τώρα θα μου την έχουν στημένη έξω" :S. Βγαίνω, βλέπω στο σαλόνι μόνο κάτι πάκηδες περιμένανε :dancing:! Ανοίγω την πόρτα, γεια σας! Ούτε του παπά!  :2funny: :2funny:
Ειναι κι αυτο μια εκδοχη.

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
Ορισμένοι κανονες στη ζωή, είναι καλο να τηρούνται, ωστε να επαναπροσδιοριζομαστε ως ειδος. μην τα ισοπεδωνουμε ολα  :tickedoff:

Αρα

- πληρωνουμε την πουτανα/cg/ct/whatever για τις υπηρεσιες της

και τσαμπα ακομα καλυτερα !!!!!!!!!!   :dancing: :dancing: :dancing: :dancing:

- αγοράζουμε μονο γερμανικά αυτοκινητα

πρωτυμο ιαπωνικα  :grin: .......  ( subaru )

ινδιας ειναι καλυτερα  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom