Νέα

Ποιοί πηδάνε τζάμπα τις πουτάνες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Dancing with wolves
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 305
  • Εμφανίσεις 53K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

leon23

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Απρ 2006
Like
1.864
Πόντοι
216
:P :P :P

Έχω ένα φίλο καλό, που "is dating" μία κοπέλα του επαγγέλματος. Είναι Έλληνας, γαμώ τα παιδιά (ο καλύτερος φίλος που μπορείς να έχεις), αλλά και τύπος κλειστός και μοναχικός.

Είναι λοιπόν δύσκολο να απαντήσει κανείς την ερώτηση σου.

Πιστεύω πως μπορεί να είναι ο καθένας. Έχεις ξεχάσει πως τελικά "ο έρωτας είναι τυφλός"?
μαγκες ειμαι παθων , μακρυα απο σχεσεις με πουτανες βιζιτουδες πολυτελειας και μοντελα βιζιτες !!! παντος και σχεση να εχεις με πουτανα δεν την βγαζεις τσαμπα με καμια !!! ολες ζητανε ! τι νομιζετε για την ψυχη της μανας τους το κανουνε ?

τες πα ακουτε τον πιτσι ειναι σοφος !!!

επισης ολες οι πουτανες ειναι ξεχαρβαλομενες εχουν φαει τετοια πουτσα που το μουνι τους ειναι σολα !!! το μονο καλο ειναι οτι δινουω γκολον ευκολα !!!

θυμαμαι μια καριολα γερμανιδα στο στουντιο σε καθετο της συγγρου που της ειχα πει για κολο και γυρναει και μου κανει ο κολος ειναι μονο για τον αντρα μου !!!! χαχαχα

takis15

Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
1
επισης ολες οι πουτανες ειναι ξεχαρβαλομενες εχουν φαει τετοια πουτσα που το μουνι τους ειναι σολα !!! το μονο καλο ειναι οτι δινουω γκολον ευκολα !!!

μην ξεχνας οτι το μουνι αγαμητο ενα μηνα , κλεινει απο μονο του , και ερχεται σε φυσιολογικα επιπεδα !!!!!!!!!

ohyes

Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2010
Like
9
Πόντοι
16
θυμαμαι μια καριολα γερμανιδα στο στουντιο σε καθετο της συγγρου που της ειχα πει για κολο και γυρναει και μου κανει ο κολος ειναι μονο για τον αντρα μου !!!!

Κλασσική ατάκα! Οπως και η ισοδύναμή της "αυτό το κάνω μόνο με το αγόρι μου".

quardeen

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
66
αξιζουν πολι σεβασμο!!!!
αμα δεν ιταν αυτεσ τι θα κανανε τοσοι χιλιαδεσ αντρεσ εδο στο ελαντα με τισ ελεινιδεσ που το πεζουν σταρ!!!!

ευτιχοσ που ιπαρχουν οι ιεροδουλεσ!!!!!!
:rockon: :rockon:
:grin:

poutaniaris1000

Νέο Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Στο θέμα πάντως της σχέσης με πουτάνες, έχει τύχει και στο δικό μου κύκλο: Στο στρατό ένα πολύ καλό παιδί, που ήταν και επιλοχίας του λόχου μου, μου είχε εξομολογηθεί μετά από καιρό που κάναμε παρέα μαζί, ότι είχε σχέση με μια νεαρή πουτανίτσα. Έπαθα σοκ αρχικά, αλλά μετά τον είδα που μου μιλούσε γεμάτος συναίσθημα και τον πίστεψα. Δεν ξέρω τι έγινε μετά, γιατί μετατέθηκε. Ήταν πάντως πολύ προβληματισμένος σχετικά με το θέμα.

lefteris38

Μέλος
Εγγρ.
14 Νοε 2005
Like
843
Πόντοι
96
Eμένα μου χει τύχει να γαμήσω τζαμπέ σε μπουρδέλο :dancing: :cheesy:. Ήταν σε ένα από αυτά τα εσχάτως προκύψαντα με διπλές βάρδιες στη φυλής. Ε πήγα λοιπόν σε ένα, εκεί ήταν μια άβγαλτε νεαρά και ακόμη μία η οποία ήταν στο δωμάτιο ( ήξερα ποια είναι). Τσατσά δεν υπήρχε. βγαίνει αυτή ψελίζει μερικές κουβεντες, λέω εγώ, με την άλλη κοπέλα θέλω, πριν καν τελειώσει :sunglasses:. "Υπάρχει δωμάτιο"?, της λέω. Μου δείχνει ένα ανοιχτό και έπιασε κουβέντα με κάτι πάκηδες. Μπουκάρω εγώ μέσα :sunglasses: ;).

Έρχεται μετά η άλλη τάνα, ρίχνω το μανίκι μου :knockinb:. Μετά καθώς ντυνόμουνα λέω " τώρα θα μου την έχουν στημένη έξω" :S. Βγαίνω, βλέπω στο σαλόνι μόνο κάτι πάκηδες περιμένανε :dancing:! Ανοίγω την πόρτα, γεια σας! Ούτε του παπά!  :2funny: :2funny:

Χα χα χα.......
Αν σου πω τι μου ετυχε εμενα θα με πιστεψεις?
Φανταροι σε νησι, και εχουμε γινει λιωμα απο το πιοτο. Παμε στα μπουρδελα ολη η παρεα, περναω μεσα στο δωματιο χωρις να πληρωσω, και σε λιγο ερχεται ο τσατσος και μου δινει ....ρεστα απο χιλιαρικο. Υπεθεσα οτι μετα το γαμηση, θα μου την εχει στημενη, αλλα ουτε γατα ουτε ζημια. Τωρα ποιος του εδωσε το χιλιαρικο? ...αγνωστο.

kostakis27

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
127
Like
8.288
Πόντοι
7.885
Όπως μου είπε μια πουτάνα της Φυλής,μετά από κάθε σύλληψη από τα στρουμφάκια,οι περισσότερες αν όχι όλες αναγκάζονται να κάτσουν στους μπάτσους κι ας έχουν χαρτιά :tickedoff:.Επίσης και  αρκετά γιατροί για να υπογράψουν το πιστοποιητικό που χρειάζονται οι πουτάνες για να δουλέψουν τις ζητούν  :pipa1: :knockinb: :zfuck: :tickedoff: :tickedoff:

Επισκέπτης
Όπως μου είπε μια πουτάνα της Φυλής,μετά από κάθε σύλληψη από τα στρουμφάκια,οι περισσότερες αν όχι όλες αναγκάζονται να κάτσουν στους μπάτσους κι ας έχουν χαρτιά :tickedoff:.Επίσης και  αρκετά γιατροί για να υπογράψουν το πιστοποιητικό που χρειάζονται οι πουτάνες για να δουλέψουν τις ζητούν  :pipa1: :knockinb: :zfuck: :tickedoff: :tickedoff:

:jerking: :jerking: :jerking: λες φίλε...αν η πουτάνα έχει χαρτιά κανένας μπάτσος δεν μπορεί να τη γαμήσει τσάμπα...για τους γιατρούς μαλλον έχεις δίκιο ;)

xpapad

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2008
Κριτικές
33
Like
3
Πόντοι
1.240
Nα γίνουμε μπάτσοι για να γαμάμε τσάμπα? Με τίποτα,χαχα!!! :2on1:
οι νταβατζομπατσοι παιρνουν τα ποσοστα τους και μετα γαμανε μοντελα, σιγα μην γαμησουν την πουτανα της φυλης... οι μπατσοι στην ουσια δεν ειναι νταβαδες στις πουτανες αλλα ειναι νταβαδες στους νταβαδες των πουτανων...

Επισκέπτης
Στο παρελθον μου ειχαν κανει τσαμπα τσιμπουκι.Ολο και κατι μπορει να ξανατυχει.

και σε εμένα ένα γκομενάκι σε στούντιο μου έδωσε κωλαράκι χωρίς να με χρεώσει εξτρα...ήταν όμως η πρώτη της εβδομάδα στη δουλειά και μάλλον την πάτησε το κορίτσι :dancing:

Επισκέπτης
οι νταβατζομπατσοι παιρνουν τα ποσοστα τους και μετα γαμανε μοντελα, σιγα μην γαμησουν την πουτανα της φυλης... οι μπατσοι στην ουσια δεν ειναι νταβαδες στις πουτανες αλλα ειναι νταβαδες στους νταβαδες των πουτανων...

λίγοι μπάτσοι γαμούν μοντέλα :grin:

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Ειμαι κ εγω στο κλαμπ  :rockon:

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Ολοι πουτανες γαμαμε...ειτε ειναι ιεροδουλες ειτε οχι.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom