Άσε φίλε άσε πολύ κουσουρια οι Ελληνίδες.Το τι κουσούρι παίζει γενικώς στις γκόμενες, ειδικά σε Ελληνιδες δεν λέγεται.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιοί πηδάνε τελικά;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidakos
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 544
- Εμφανίσεις 40K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Μα και γω γιαυτες λέω μόνο αυτή τη κατηγορία,που γεροντοκοριζουν δε έχουν ωραία φάτσα είναι δλδ 5αρι και γενικά δε το δίνουν σε όποιον να είναι δε πουτανιζουν αντίθετα είναι σεμνές γεροντοκοριζουν,αυτή τη κατηγορία δε γη πλησιάζει κανείς.Αν το δίνει εύκολα ,και η ξαδέρφη του Φρέντι Κρούγκερ να είναι ,θα κάνουν ουρά οι γαμιάδες. Το έχω δει να συμβαίνει πάμπολλες φορές. Υπάρχει τεράστια στέρηση στον ανδρικό πληθυσμό της χώρας.
Αυτές που είναι αγάμητες είναι αυτές που είναι μπάζα και έχουν απαιτήσεις. Αυτές δηλαδή που ονειρεύονται έρωτες, το Μπραντ Πιτ να πέφτει στα γόνατα με το δαχτυλίδι και τέτοια. Αυτές δεν τις πλησιάζει κανείς, γιατί όσο χαμηλή αξιοπρέπεια και να έχεις ,άλλο είναι να φας άκυρο από 7αρι και πάνω και άλλο είναι να φας άκυρο από τον κουβά της σφουγγαρίστρας.
arxidakos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουν 2022
- Κριτικές
- 10
- Like
- 2.594
- Πόντοι
- 491
Γενικα ρε παιδια η νεολαια δειχνει απαθεια ως προς το σεξ..Δινουν μαχη περισσοτερο για ενα like στα social παρα για να γαμηθουν.Τα κοριτσια ειδικα γαμιουνται περισσοτερο για επιβεβαιωση παρα για το σεξ.Δεν ξερω που οδηγουμαστε....
Επειδη κατι υποθηκε για τα λεφτα, πιστεύω οτι και αυτος που δεν εχει λεφτά, αν το εχει με το λέγειν ή με την φανιση γαμάει... το θεμα ειναι οτι αν δεν εχει λεφτα, δυσκολα κρατάει καλό μουνι, που θα θελει τα λούσα της και τα ταξιδια της. Ο Λεφτάς θα γαμησει γιατι ειναι άπλας και θα κρατησει την γκομενα να τη γαμάει, γιατι θα της προαφέρει ανέσεις. Το εχω πει σε αλλο θρεντ... εχω γαμησει μουναρα για ενα φουτερ που της πηρα δωρο και με εχει χωρισει γκομενα γιατι ηθελε να βγαζω περισσοτερα και δεν της τα παρειχα τοτε. Επειδη το θεμα ειναι ποιος γαμάει, η απαντηση ειναι αυτος που το εχει... παντρεμενος ή μη
Aristippos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2011
- Like
- 420
- Πόντοι
- 21
Κάπου αλλού ''υπόθηκε'' ότι δε σε παράτησε για τα λεφτά αλλά γιατί έχεις ένα θεματάκι με την ορθογραφία. Μπορεί να ήταν κι οι κακιές οι γλώσσες.Επειδη κατι υποθηκε για τα λεφτα, πιστεύω οτι και αυτος που δεν εχει λεφτά, αν το εχει με το λέγειν ή με την φανιση γαμάει... το θεμα ειναι οτι αν δεν εχει λεφτα, δυσκολα κρατάει καλό μουνι, που θα θελει τα λούσα της και τα ταξιδια της. Ο Λεφτάς θα γαμησει γιατι ειναι άπλας και θα κρατησει την γκομενα να τη γαμάει, γιατι θα της προαφέρει ανέσεις. Το εχω πει σε αλλο θρεντ... εχω γαμησει μουναρα για ενα φουτερ που της πηρα δωρο και με εχει χωρισει γκομενα γιατι ηθελε να βγαζω περισσοτερα και δεν της τα παρειχα τοτε. Επειδη το θεμα ειναι ποιος γαμάει, η απαντηση ειναι αυτος που το εχει... παντρεμενος ή μη
τα κοριτσια ναι δε θελουν σεξ καυλωνουν με ενα λαικ,τωρα οι αντρες θελουν να γαμησουν αλλα δε τους καθονται οι γκομενες εφοσον προτιμουν ενα λαικ παρα σεξ και αυτοι οι ηλιθιοι οι αντρες αντι ν απανε σε κανα μπουρδελο καθονται και τις περιμενουν ποτε θα θελησουν το σεξ αυτες αντι το λαικ οτι να ναι.Γενικα ρε παιδια η νεολαια δειχνει απαθεια ως προς το σεξ..Δινουν μαχη περισσοτερο για ενα like στα social παρα για να γαμηθουν.Τα κοριτσια ειδικα γαμιουνται περισσοτερο για επιβεβαιωση παρα για το σεξ.Δεν ξερω που οδηγουμαστε....
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 34.832
- Πόντοι
- 6.536
Μυστη αν ποτέ γαμησεις γκομενα επειδη εισαι καλος στην ορθογραφια θα σε παραδεχτω... Μεχρι τότε θα συνεχίσεις να γαμάς ΜΟΝΟ επι πληρωμήΚάπου αλλού ''υπόθηκε'' ότι δε σε παράτησε για τα λεφτά αλλά γιατί έχεις ένα θεματάκι με την ορθογραφία. Μπορεί να ήταν κι οι κακιές οι γλώσσες.
Aristippos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2011
- Like
- 420
- Πόντοι
- 21
Σε άλλο θρεντ υποθηκε ότι τις γκόμενες τις γαμάνε γιατροί , δικηγόροι , μεγαλοστελέχη κτλ ε, αυτοί λίγο καλύτερη ορθογραφία θα ξέρουν από εσένα. Ωστόσο σε σάιτ για πουτάνες να μεμφεσαι κάποιον ότι γαμάει επί πληρωμή ίσως να αγγίζει τα όρια της διαταραχής προσωπικότητας.Μυστη αν ποτέ γαμησεις γκομενα επειδη εισαι καλος στην ορθογραφια θα σε παραδεχτω... Μεχρι τότε θα συνεχίσεις να γαμάς ΜΟΝΟ επι πληρωμή
CrazyPussyLicker
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Like
- 2.091
- Πόντοι
- 446
Πάντως έχω να πώ το εξής...
Το νήμα ξεκίνησε στις 14/8 και έχει 22 σελίδες.
Αν ο τίτλος ήταν "ποιοί πηδαΜε τελικά", πιστευω θα είχε ξεπεράσει τις 100 ηδη για πλάκα
Λήξη διαφημίσεων.
Το νήμα ξεκίνησε στις 14/8 και έχει 22 σελίδες.
Αν ο τίτλος ήταν "ποιοί πηδαΜε τελικά", πιστευω θα είχε ξεπεράσει τις 100 ηδη για πλάκα
Λήξη διαφημίσεων.
Γι αυτο σου τόνισα με κεφαλαία γράμματα τη λέξη ΜΟΝΟ, αλλά μάλλον ια έψαχνες να βρεις ορθογραφικά λάθη για να πεις την παπαριά σουΣε άλλο θρεντ υποθηκε ότι τις γκόμενες τις γαμάνε γιατροί , δικηγόροι , μεγαλοστελέχη κτλ ε, αυτοί λίγο καλύτερη ορθογραφία θα ξέρουν από εσένα. Ωστόσο σε σάιτ για πουτάνες να μεμφεσαι κάποιον ότι γαμάει επί πληρωμή ίσως να αγγίζει τα όρια της διαταραχής προσωπικότητας.
Aristippos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2011
- Like
- 420
- Πόντοι
- 21
Και πάλι αγαπητέ μου φίλε ακόμα και Μ-Ο-Ν-Ο πουτάνες, βλέπεις το έγραψα ακόμα πιο έντονα , που ακριβώς είναι το πρόβλημα ειδικά σε ένα σάιτ για πουτάνες. Αν ήσουν καλόγερος θα εγκαλούσες τους αδελφούς σου στο μοναστήρι για θρησκοληψία; Α, και μη μου ταράζεσαι και μου μπερδεύεις το ''θ'' με το ''ι'' στο πληκτρολόγιο την πλακίτσα μας κάνουμε εδώ μέσα.Γι αυτο σου τόνισα με κεφαλαία γράμματα τη λέξη ΜΟΝΟ, αλλά μάλλον ια έψαχνες να βρεις ορθογραφικά λάθη για να πεις την παπαριά σου
Εντάξει καβλιάρη, μονο και μονο που κάθεσαι και ασχολείσαι αν πατησα καταλάθος αντι για το θ το ι, δείχνει ποσο μαλακία έκανα που ασχολήθηκα μαζί σου... Τωρα αν εσύ κατάφερες στη ζωή σου να πας ΜΟΝΟ με πουτάνες και πιστεύεις ότι είναι νορμάλ πάω πάσο... ο καθένας όπως μπορεί. Μην σπαμάρεις το θρεντ όμως για ορθογραφικά λάθη, σε σαιτ για πουτάνες είσαι όπως προείπες, όχι σε φόρουμ του ΜπαμπινιώτηΚαι πάλι αγαπητέ μου φίλε ακόμα και Μ-Ο-Ν-Ο πουτάνες, βλέπεις το έγραψα ακόμα πιο έντονα , που ακριβώς είναι το πρόβλημα ειδικά σε ένα σάιτ για πουτάνες. Αν ήσουν καλόγερος θα εγκαλούσες τους αδελφούς σου στο μοναστήρι για θρησκοληψία; Α, και μη μου ταράζεσαι και μου μπερδεύεις το ''θ'' με το ''ι'' στο πληκτρολόγιο την πλακίτσα μας κάνουμε
barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.276
- Πόντοι
- 5.506
Προλαβαινει να δωσει πανελλαδικες για παιδαγωγικη τυπε;τωρα θα το διαβασει ο σαμπ-ζιρο αυτο και ποιος τον ακουει μετά
Τελευταία τροποποίηση:
Aristippos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2011
- Like
- 420
- Πόντοι
- 21
Πολλά νευράκια βλέπω λατρεία μου εσύ μήπως ΟΥΤΕ με πουτάνες τα καταφέρνεις. Περαστικά σου.Εντάξει καβλιάρη, μονο και μονο που κάθεσαι και ασχολείσαι αν πατησα καταλάθος αντι για το θ το ι, δείχνει ποσο μαλακία έκανα που ασχολήθηκα μαζί σου... Τωρα αν εσύ κατάφερες στη ζωή σου να πας ΜΟΝΟ με πουτάνες και πιστεύεις ότι είναι νορμάλ πάω πάσο... ο καθένας όπως μπορεί. Μην σπαμάρεις το θρεντ όμως για ορθογραφικά λάθη, σε σαιτ για πουτάνες είσαι όπως προείπες, όχι σε φόρουμ του Μπαμπινιώτη
Κάπου αλλού ''υπόθηκε'' ότι δε σε παράτησε για τα λεφτά αλλά γιατί έχεις ένα θεματάκι με την ορθογραφία. Μπορεί να ήταν κι οι κακιές οι γλώσσες.
Κανένα θέμα με την ορθογραφία δεν έχει ο άνθρωπος. Το "υπόθηκε" είναι σύνθετη λέξη, προέρχεται από τις "υποτίθεται+ειπώθηκε" και σημαίνει ότι ειπώθηκε μια υπόθεση.
Έχουμε γίνει όλοι Μπαμπινιώτηδες εδώ μέσα....
Sub-Zero
Μέγας
- Εγγρ.
- 10 Οκτ 2021
- Like
- 18.778
- Πόντοι
- 3.656
Γενικα ρε παιδια η νεολαια δειχνει απαθεια ως προς το σεξ..Δινουν μαχη περισσοτερο για ενα like στα social παρα για να γαμηθουν.Τα κοριτσια ειδικα γαμιουνται περισσοτερο για επιβεβαιωση παρα για το σεξ.Δεν ξερω που οδηγουμαστε....
Όταν έχεις κάτι δεδομένο και πανεύκολο,όπως έχουν οι γυναίκες το σεξ,το απαξιώνεις.Η γυναίκα ξέρει πώς όσο σκατά και να'ναι,οι ψωλές είναι εκεί διαθέσιμες όποτε τις θέλει.Γιατί ν'ασχοληθεί;
Ο άντρας από την άλλη,που ούτε γκόμενα,ούτε σεξ βρίσκει εύκολα,εγώ νομίζω ότι όλη μέρα σκέφτεται αυτό.Αλλά τί να κάνει,αν βλέπει ότι οι γκόμενες ούτε ασχολούνται.Καλοκαίρι είναι το μαρτύριο κάθε άντρα μ'αυτά που βλέπει και δεν μπορεί να έχει.
Αλλος ειπε οτι παει ΜΟΝΟ με πουτάνες και δεν υπαρχει προβλημα... Προσπαθησε να σε εμπιστευτεί και καμια γκόμενα χωρίς να την πληρώσεις... Θα δεις έχει και αυτό τη γλύκα τουΠολλά νευράκια βλέπω λατρεία μου εσύ μήπως ΟΥΤΕ με πουτάνες τα καταφέρνεις. Περαστικά σου.
Aristippos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2011
- Like
- 420
- Πόντοι
- 21
Είσαι μάγκας και αλάνι και με έβαλες στη θέση μου. Ικανοποιημένος; (Ο γιατρός σε τέτοιες περιπτώσεις συμβουλεύει να λέμε ''ναι'')Αλλος ειπε οτι παει ΜΟΝΟ με πουτάνες και δεν υπαρχει προβλημα... Προσπαθησε να σε εμπιστευτεί και καμια γκόμενα χωρίς να την πληρώσεις... Θα δεις έχει και αυτό τη γλύκα του