Νέα

Ποιοί πηδάνε τελικά;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidakos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 544
  • Εμφανίσεις 40K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ασωτος40

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2014
Κριτικές
12
Like
1.227
Πόντοι
376
Πάντως ένα είναι σίγουρο πηδάνε στάνταρ όσοι δεν μαλακιζομαστε εδώ 15 αυγουστιάτικα .
Ούτε μέσα στα γλυφομουνια είμαστε ούτε στα 69

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Εχω παει τυπε ναι αλλά δεν καταλαβαίνω αν εσυ τη βρίσκεις διαφορετικά γιατί να σε νοιάζει τι κάνω εγώ ; άλλοι δε τη βρίσκουν και με τις πουτανες.
αυτοι που δε την βρισκουν με τις πουτανες ειναι χαζοι,εγω εχω ριξει κατι γαμησια σε πουτανες αλλο πραγμα τα σκεφτομαι και καβλωνω ρε φιλε οταν λες εχεις παει δλδ εχεις παει σε μπουρδελα να μπεις δωματιο πανω απο 100φορες?

OP
OP
arxidakos

arxidakos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουν 2022
Κριτικές
10
Like
2.591
Πόντοι
491
Τύπε περισσοτερο πάω σε μασάζ όπως σου είπα. Στα κωλόμπαρα χαλαω 60-70 ευρω κάθε φορά.

Τα μασάζ και τα κωλόμπαρα προσφέρουν κάποιες άλλες υπηρεσιες πάντα στο πλαίσιο του σέξ αλλα η αισθηση ειναι διαφορετική τοσο απο άποψη χρόνου όσο και απο αισθηση - περιβαλλον - φαντασιωση. Δεν περιμενει στη σειρά κοσμος να γαμήσει οπως σε ενα μπουρδελο σαββατο βράδυ.

Αυτο παραπέμπει πιο πολύ σε GFE καταστάσεις.

Ναι προφανώς κ αμα είχα γραψει όλες τις κριτικές που έχω στον αγοραιο έρωτα μπορεί και να 300αριζαν οι κριτικές. Η ΔΕΗ το φαγητο κ οι βολτες μου σε αυτά τα μέρη κοστιζουν κάθε μηνα 550 ευρώ προφανώς βγαζω πολλα περισσότερα για να μπορώ να πηγαινω κ να μη "πεινάω".

Αμα δεν είχα γκομενες επισης να πηδάω που και πού κ σχέσεις οι κριτικές θα έφταναν 1000 κ βάλε. Ειμαι πάνω απο 30 δεν ειμαι πιτσιρικάς.
Παντως πιτσιρικαδες δεν βλεπουμε πια συχνα στα μπουρδελα....Τι γινεται;;

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Είναι βλάκες αυτό γίνεται και περιμένουν την Ελληνίδα η οποία τους ρίχνει χ γιατι έτσι λειτουργούν οι Ελληνίδες θέλουν τα χίλια 2 για να κάτσουν και αντί να πάνε στα μπουρδέλα περιμένουν αγαμητοι ελπίζοντας ότι μια μέρα θα βρουν Ελληνίδα ενώ δε εχουν βρει ποτέ ελπίζουν κιόλας,ασε βλάκες μη την ψάχνεις, εγώ ευτυχώς είμαι πιτσιρικάς 23χρονων και πάω στα μπουρδέλα και τσάρκες και δωμάτιο και τα πάντα.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.749
Πόντοι
3.656

Μεγάλο ποσοστό δεν έχουν ορμές,τους βλέπω έξω περνάνε τα ξεκωλάκια μπροστά τους και δεν τις κοιτάνε.Πιστεύω ούτε μαλακία δεν τραβάνε αυτοί.

Μετά είναι κι αυτοί που μένουν επαρχία και δεν έχουν φράγκα να πηγαινοέρχονται Αθήνα-Θεσ/νικη.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.318
Πόντοι
2.356
αυτοι που δε την βρισκουν με τις πουτανες ειναι χαζοι,εγω εχω ριξει κατι γαμησια σε πουτανες αλλο πραγμα τα σκεφτομαι και καβλωνω ρε φιλε οταν λες εχεις παει δλδ εχεις παει σε μπουρδελα να μπεις δωματιο πανω απο 100φορες?
Είναι, πάντως, δυο τελείως διαφορετικά πράγματα να πηγαίνεις με πουτάνες και να πηγαίνεις με γκόμενες. Το καθένα από αυτά σου "προσφέρει" κάτι διαφορετικό. Σίγουρα δεν είμαι της λογικής κάποιος να αποκλείσει με την στενή έννοια του όρου το πληρωμένο έρωτα.

Σε νεαρότερες ηλικίες είναι σωστό και κρίσιμο οι άντρες να πάνε στις πουτάνες - αλλά δεν θα πρέπει να "βολευτούν" με αυτή τη "λύση". Πρέπει να φλερτάρουν και να διεκδικούν για σεξ.
Βέβαια να σημειώσουμε ότι πλέον έχουν αλλάξει οι εποχές και θέλει ιδιαίτερη προσοχή το χόμπυ με τις γκόμενες. Στα μπουρδέλα και στις πουτάνες, τις επαγγελματίες, μπορείς πολύ πιο εύκολα να κάνεις κουμάντο στη διαχείριση καταστάσεων και στα οικονομικά - αν όμως έχεις μια γκόμενα ή πας να πηδάς αριστερά δεξιά ίσως έχεις μπλεξίματα κάθε είδους.

• Like
Αντιδράσεις: FARAW

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Είναι, πάντως, δυο τελείως διαφορετικά πράγματα να πηγαίνεις με πουτάνες και να πηγαίνεις με γκόμενες. Το καθένα από αυτά σου "προσφέρει" κάτι διαφορετικό. Σίγουρα δεν είμαι της λογικής κάποιος να αποκλείσει με την στενή έννοια του όρου το πληρωμένο έρωτα.

Σε νεαρότερες ηλικίες είναι σωστό και κρίσιμο οι άντρες να πάνε στις πουτάνες - αλλά δεν θα πρέπει να "βολευτούν" με αυτή τη "λύση". Πρέπει να φλερτάρουν και να διεκδικούν για σεξ.
Βέβαια να σημειώσουμε ότι πλέον έχουν αλλάξει οι εποχές και θέλει ιδιαίτερη προσοχή το χόμπυ με τις γκόμενες. Στα μπουρδέλα και στις πουτάνες, τις επαγγελματίες, μπορείς πολύ πιο εύκολα να κάνεις κουμάντο στη διαχείριση καταστάσεων και στα οικονομικά - αν όμως έχεις μια γκόμενα ή πας να πηδάς αριστερά δεξιά ίσως έχεις μπλεξίματα κάθε είδους.
Όπως είπες άλλαξαν οι εποχές τώρα άμα δε είσαι ο φλωρομαλακας μουσατους με τατουάζ που θέλουν δε γαμάς,αλλά αντίθετα σε κοιτάζουν σα εξωγήινο,οι Ελληνίδες είναι καμμένες φίλε δε είναι σα τις ξένες που τίποτα δε τους φαίνεται περίεργο,ακόμα και κάποιες ελάχιστα σωστές που υπάρχουν δε ξέρεις τι κουσουρια μπορεί να έχουν,μπορεί να μην έχουν μπέσα και να ακούνε λόγια αλλων,ξέρω γω αυτουνου δε μαρεσει το στιλ και αυτή να φύγει χωρίς μπέσα.

flyman29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2009
Like
3.477
Πόντοι
456
Ας το δούμε από την ανάποδη, ποιες γυναίκες μένουν αγάμητες. Έχουμε και λέμε:
- Φάλαινες, τρελές, σκυλομαμάδες, γεροντοκόρες που έχουν κρεμάσει και περιμένουν πρίγκηπα, μπάζα. Και αγάμητος να είναι κάποιος δεν είναι τυφλός ούτε δεν έχει αξιοπρέπεια για να κολήσει με καμία τέτοια για πάντα.
- Μοναχές - καλόγριες. Μακριά αντίχριστοι:priest:
- Άνεργες. Ποιος έχει όρεξη να ρίχνει λεφτά σε ένα βαρέλι δίχως πάτο μόνο για να λέει πως έχει γκόμενα;
- Καγκούρισες και γκόμενες που πουλάνε κουραδομαγκιά, νομίζεις πως θα βγάλουν αρχίδια στο τέλος.
- Χωρισμένες με μικρά παιδιά και μεγάλα σκυλιά:badair:

Αυτές είναι οι κατηγορίες ελεύθερων γυναικών που αποτελούν πλειοψηφία στην κατηγορία των 30φεύγα. Όποιος δεν γαμάει απλώς δεν ρίχνει λίγο τα στάνταρ του να δει και λίγο παραπέρα. Ποιος καμένος θα τις παντρευτεί; Στο ενδιάμεσο αγοραίος και τα μάτια ανοιχτά για καμιά σοβαρή περίπτωση.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.749
Πόντοι
3.656
Ας το δούμε από την ανάποδη, ποιες γυναίκες μένουν αγάμητες. Έχουμε και λέμε:
- Φάλαινες, τρελές, σκυλομαμάδες, γεροντοκόρες που έχουν κρεμάσει και περιμένουν πρίγκηπα, μπάζα. Και αγάμητος να είναι κάποιος δεν είναι τυφλός ούτε δεν έχει αξιοπρέπεια για να κολήσει με καμία τέτοια για πάντα.
- Μοναχές - καλόγριες. Μακριά αντίχριστοι:priest:
- Άνεργες. Ποιος έχει όρεξη να ρίχνει λεφτά σε ένα βαρέλι δίχως πάτο μόνο για να λέει πως έχει γκόμενα;
- Καγκούρισες και γκόμενες που πουλάνε κουραδομαγκιά, νομίζεις πως θα βγάλουν αρχίδια στο τέλος.
- Χωρισμένες με μικρά παιδιά και μεγάλα σκυλιά:badair:

Αυτές είναι οι κατηγορίες ελεύθερων γυναικών που αποτελούν πλειοψηφία στην κατηγορία των 30φεύγα. Όποιος δεν γαμάει απλώς δεν ρίχνει λίγο τα στάνταρ του να δει και λίγο παραπέρα. Ποιος καμένος θα τις παντρευτεί; Στο ενδιάμεσο αγοραίος και τα μάτια ανοιχτά για καμιά σοβαρή περίπτωση.

Και όλες αυτές,ΜΟΝΟ αν το θέλουν μένουν αγάμητες.Έχει ψωλές για όλες στο αγαμιστάν

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.175
Πόντοι
3.846
Συμφωνώ με sub - καμιά δεν πάει χαμένη. Και όταν ο άλλος έχει να γαμήσει από τον καιρό του Νώε, ή είναι πολύ τεμπέλης για να ξεβολευτεί θα υποκύψει στα πάντα.
Βλέπεις ζευγάρια και είναι ένας φυσιολογικός ως και εμφανίσιμος με θηλυκό τέρας. Λες πώς γκενέν; Γκενέν γιατί ο άντρας νιώθει βολεμένος να κρατάει η άλλη τα παιδιά και το σπίτι και μετά πάει στις πουτάνες, γκενέν γιατί ο άντρας είναι ανασφαλής και φοβάται να βγει να παίξει μη φάει καμιά χυλόπιτα ,γκενέν γιατί υπάρχουν πολλοί σαβουρογάμηδες.

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Τα'χουμε πει.Πηδάνε οι πιτσιρικάδες που πάνε ζευγάρια και γενικά όσοι είναι σε κάποια φρέσκια σχέση

Γενικά αυτό είναι το κακό του καλοκαιριού,όταν ξεκινάει και βλέπουν όλοι τις γκόμενες ημίγυμνες γύρω τους,έχουν προσδοκίες ότι θα γαμήσουν,θα κάνουν,θα ράνουν,και τελικά στο τέλος...μένουν όλοι με την καύλα και την πούτσα στο χέρι.
Αλήθεια ρε Σάμπ αντικειμενικά πες σε μπουρδέλο δε έχεις γαμησει ποτέ?επίσης εκτός μπουρδέλου δε έχεις κάνει τίποτα ποτέ με γκόμενα?ούτε ένα φιλί κάτι?

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Συμφωνώ με sub - καμιά δεν πάει χαμένη. Και όταν ο άλλος έχει να γαμήσει από τον καιρό του Νώε, ή είναι πολύ τεμπέλης για να ξεβολευτεί θα υποκύψει στα πάντα.
Βλέπεις ζευγάρια και είναι ένας φυσιολογικός ως και εμφανίσιμος με θηλυκό τέρας. Λες πώς γκενέν; Γκενέν γιατί ο άντρας νιώθει βολεμένος να κρατάει η άλλη τα παιδιά και το σπίτι και μετά πάει στις πουτάνες, γκενέν γιατί ο άντρας είναι ανασφαλής και φοβάται να βγει να παίξει μη φάει καμιά χυλόπιτα ,γκενέν γιατί υπάρχουν πολλοί σαβουρογάμηδες.
Εγώ πιστεύω πως όντως κάποιες κατηγορίες γυναικών μένουν πραγματικά αγαμητες και δε μπορούν να βρουν και αυτές είναι οι αντισεξυ,στιλ γεροντοκόρε,και ασχημουλες στη φάτσα άμα κάποια έχει όλα αυτά δυσκολο να βρει,άμα κάποια είναι άσχημη στη φάτσα ή χοντρή άμα έχει το σέξυ,το μη γεροντοκόρε όλο και κάποιον θα βρει,όλα είναι θέμα προσωπικότητας,άμα μια δε έχει εμφανηση και δε εχει προσωπικότητα είναι αντισεξυ πως θα βρει?άμα έχει το ένα από τα 2 δλδ προσωπικότητα αλλά όχι εμφάνηση πάλι θα βρει,άμα επίσης έχει εμφανηση αλλά όχι προσωπικότητα πάλι βρίσκει πρέπει να μη έχει ούτε εμφάνηση ούτε προσωπικότητα(ντροπαλή και αντισεξυ) τοτε δε θα βρει.

jim99

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2022
Like
161
Πόντοι
1
Επίσης,ναυαγοσώστες,μπαρμεν,δασκαλοι τζετ σκι κλπ γιατί οι γκόμενες τους κολλάνε σαν μύγες
Δε εχεις γαμησει ποτέ σε μπουρδέλο και δε έχεις κάνει κάτι τίποτα εκτός μπουρδέλου ούτε ένα φιλί και έχεις και γνώμη,άστο δε ξέρεις εσύ.

Sub-Zero

Μέγας
Εγγρ.
10 Οκτ 2021
Like
18.749
Πόντοι
3.656
Εγώ πιστεύω πως όντως κάποιες κατηγορίες γυναικών μένουν πραγματικά αγαμητες και δε μπορούν να βρουν και αυτές είναι οι αντισεξυ,στιλ γεροντοκόρε,και ασχημουλες στη φάτσα άμα κάποια έχει όλα αυτά δυσκολο να βρει,άμα κάποια είναι άσχημη στη φάτσα ή χοντρή άμα έχει το σέξυ,το μη γεροντοκόρε όλο και κάποιον θα βρει,όλα είναι θέμα προσωπικότητας,άμα μια δε έχει εμφανηση και δε εχει προσωπικότητα είναι αντισεξυ πως θα βρει?άμα έχει το ένα από τα 2 δλδ προσωπικότητα αλλά όχι εμφάνηση πάλι θα βρει,άμα επίσης έχει εμφανηση αλλά όχι προσωπικότητα πάλι βρίσκει πρέπει να μη έχει ούτε εμφάνηση ούτε προσωπικότητα(ντροπαλή και αντισεξυ) τοτε δε θα βρει.

Τουλάχιστον με το επόμενο προφίλ ρε Ελβις μάθε να βάζεις τελείες

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.318
Πόντοι
2.356
Όπως είπες άλλαξαν οι εποχές τώρα άμα δε είσαι ο φλωρομαλακας μουσατους με τατουάζ που θέλουν δε γαμάς,αλλά αντίθετα σε κοιτάζουν σα εξωγήινο,οι Ελληνίδες είναι καμμένες φίλε δε είναι σα τις ξένες που τίποτα δε τους φαίνεται περίεργο,ακόμα και κάποιες ελάχιστα σωστές που υπάρχουν δε ξέρεις τι κουσουρια μπορεί να έχουν,μπορεί να μην έχουν μπέσα και να ακούνε λόγια αλλων,ξέρω γω αυτουνου δε μαρεσει το στιλ και αυτή να φύγει χωρίς μπέσα.
Το τι κουσούρι παίζει γενικώς στις γκόμενες, ειδικά σε Ελληνιδες δεν λέγεται.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.175
Πόντοι
3.846
Αν το δίνει εύκολα ,και η ξαδέρφη του Φρέντι Κρούγκερ να είναι ,θα κάνουν ουρά οι γαμιάδες. Το έχω δει να συμβαίνει πάμπολλες φορές. Υπάρχει τεράστια στέρηση στον ανδρικό πληθυσμό της χώρας.

Αυτές που είναι αγάμητες είναι αυτές που είναι μπάζα και έχουν απαιτήσεις. Αυτές δηλαδή που ονειρεύονται έρωτες, το Μπραντ Πιτ να πέφτει στα γόνατα με το δαχτυλίδι και τέτοια. Αυτές δεν τις πλησιάζει κανείς, γιατί όσο χαμηλή αξιοπρέπεια και να έχεις ,άλλο είναι να φας άκυρο από 7αρι και πάνω και άλλο είναι να φας άκυρο από τον κουβά της σφουγγαρίστρας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom