Επισκέπτης
Εγω εχω μια απορια......και οκ ολες αυτες που περιμενουν τον μπραντ πιτ εχουν τα πεσμενα βυζια, τις κυτταριτιδες, τα ψευτικα μπιζου και τα αρωματα απο τους ρωσοποντιους.......ολοι οσοι προσπαθουν να ριξουν τις μναρες μηπως ειναι κατι αντιστοιχο? δηλαδη μετριας τουλαχιστον εμφανισης, κουτοπονηροι, λιγουρια χωρις επιπεδο? μηπως εισαστε λιιιιιιιγο υπερβολικοι?
ο καθενας παιρνει ακριβως ο,τι του αξιζει.....ακομα και αν δεν το κυνηγαει.....δεν υπαρχει λογος να βριζει καποιος επειδη του καθονται ολο χαζογκομενες που πανε μπουζουκια και γουσταρουν γαρυφαλλα γιατι πολυ απλα συνειδητα ή υποσυνειδητα αυτες τις γκομενες κυνηγαει και τελικα μαλλον αυτες του αξιζουν.......οπως αλλος βριζει επειδη η γκομενα του ειναι κουλτουριαρα ή ανοργασμικια ή οτιδηποτε αλλο......
Να ξεκαθαρισω κάτι. Τα γραφομενα μου αναφερονται στους συναδελφους HOBBY FUCKERS που προσπαθούμε να εξασκήσουμε το αγαπημενο μας σπορ στα 2-3 2ωρακια εβδομαδιαίως που έχουμε χρόνο. Αυτό απαιτει εξαιρετικά skills και ατυχως, πέφτεις πολλες φορες σε σαβουρες. Αυτο εννοώ.
Γυναικα, συμφωνα με τα γούστα, τις προδιαγραφές τις δυνατότητες μας και του κύκλου μας, έχουμε ψωνίσει με παπα και κουμπάρο. Ελπίζω να κατανοείς την διαφόρα. Μη μπερδεύεσαι.