Ειχα και εγω αυτη την απορια προσφατα,δηλαδη γιατι μια να επιλεξει αυτη την δουλειακαι οχι μονο
Συνολικα εχω παει καπου 20 φορες και τωρα προσφατα αρχισα να γινομαι πιο συνειδητος για το τι γινεται με ολη αυτη την επιχειρηση.Αρχισα να σκεφτομαι το trafficking,αρχισα να σκεφτομαι τους νταβαδες,αρχισα να σκεφτομαι τα κυκλωματα,τις μαφιες και ολα γενικα αυτα και προφανως εκανα και λιγη ερευνα πανω στο θεμα.Αποφασισα λοιπον να παω αλλη μια φορα και να ρωτησω καποια απο τις κοπελες και τον υπευθυνο τους.Η συγκεκριμενη μου ειπε οτι ειναι πολλα χρονια στον χωρο και οτι δεν το κανει τοσο απο ευχαριστηση αλλα κυριως γιατι τα λεφτα ειναι καλα αλλα μου ειπε οτι οποτε θελει φευγει.Μου ειπε οτι αυτες που γινονται trafficked φαινεται στο προσωπο τους και στην γλωσα του σωματος τους και με ρωτησε εαν εχω παρατηρησει κατι τετειο και συμφωνησα,καθως οντως 2-3-μαξ 4 κοπελες απο τις 20 δεν ειχαν και τρελη διαθεση και φαινονταν καπως εκτος τοπου και χρονου.Η κουβεντα με τον υπευθυνο επισης με καθυσηχασε.
Φευγοντας απο τον χωρο σκεφτηκα οτι βρηκα τουλαχιστον ενα μερος οπου ολα φαινονται οκ.Αλλα μετα αρχισα παλι να σκεφτομαι,που πανε τα λεφτα μου απο αυτο το ‘‘καλο‘‘ μερος ; Δεν ειναι και το συγκεκριμενο μελος ενος μεγαλυτερου κυκλωματος και αρα ειτε σαν μαγαζι ειναι οκ ειτε οχι η συνεισφορα μου και παλι παει εκει που δεν θελω ; Εκτος εαν για καποιο λογο τα μαγαζια ειναι τελειως αυτονομα η τουλαχιστον καποια ειναι τελειως αυτονομα.
Θεωρω οτι η πιο σιγουρη λυση,οχι η μονη σιγουρη,οτι το χρημα δεν παει καπου αλλου ειναι οι γυναικες που δεχονται κοσμο σπιτι τους και που δουλευουν για τον εαυτο τους.Αλλα απο αυτες δεν ξερω πολλες και ειναι αρκετα ακριβοτετες προφανως.
Αλλα μπορει να κανω λαθος.Θα ηθελα παντως εαν γινεται τα πιο εμπειρα μελη που πηγαινουν σε τετεια μερη στην Αθηνα και συγκεκριμενα στο
Μεταξουργειο και που εχουν λιγη εμπειρια με ανθρωπους του χωρου η τουλαχιστον εχουν κατι ακουστα,να μου στειλουν καποιο προσωπικο μηνυμα για παραπανω κουβεντα.
Ηθελα να κανω ενα thread σχετικο με ολα οσα γραφω αλλα ακομα ειμαι νεο μελος και δεν με αφηνει η σελιδα .