Νέα

Ποιοί λόγοι αναγκάζουν την ΠΟΥΤΑΝΑ να γίνει ΠΟΥΤΑΝΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
489
Πόντοι
21
μπορώ εγώ να σας απαντήσω ,εγω συγκεκριμένα και για να είμαι με περισσότερη άνεση αλλά και για την καυλα μου,γιατι θέλω να γαμιεμαι και να καυλώνω τους άντρες
Μιας και τα συζηταμε, =χωρις να ξεπερναω τα ορια= αν θες μας λες...
Ανεφερε μας καποια κρυφη σου φαντασιωση.... που δεν την εχεις κανεις πραξει....
---αντε,θα σου πω εγω για 4 που μου εχουν πει καποιες==αυτες θυμαμαι τωρα...σου λεω
==Να φοραει μακρια φουστα να τρυπωνει καποιος απο κατω και να τις γλυφει το μουνι...
==Να μενει στο δασος με το αυτοκινητο και να πεταγονται 3 ξυλοκοποι και να την τσιμπουκωνουν-παρτουζωνουν
==Να την γαμαει νανος με τεραστια πουτσα
==Τριο με Τραβεστι αλλα να εχει μεγαλο πουτσο...

Η Αλλη κοιταζε τους αντρες στον καβαλο, οταν εκανε πουτανιες / ναζια εαν φουσκωνει.....
Παιδια αυτα ειναι ολα αληθεια......ισως θυμηθω και αλλα
Αγγελικη για πες.... αν θες...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
2.834
Πόντοι
606
μπορώ εγώ να σας απαντήσω ,εγω συγκεκριμένα και για να είμαι με περισσότερη άνεση αλλά και για την καυλα μου,γιατι θέλω να γαμιεμαι και να καυλώνω τους άντρες
Όσο περιεργο και αν ακουγεται εδώ σε αυτό το σαη, θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι προσωπικα γυναίκα που εκδίδεται μου είναι εντελώς ντεκαβλέ :dunno:

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.153
Πόντοι
3.846
Εντάξει ρε παίκτη, δεν είσαι μόνος. Κάθε άποψη δεκτή.

Cheng

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2023
Like
2.356
Πόντοι
456
Έτσι νασαι ειλικρινής!

Annapurna

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
7 Μαΐ 2020
Κριτικές
171
Like
92.476
Πόντοι
46.423
Η προσωπική μου άποψη έχει ως εξής :-

Όλα τα εργαζόμενα κορίτσια ξεκινάνε για οικονομικούς λόγους.

Στη σημερινή εποχή λίγες εξαναγκάζονται και όσες το κάνουν πάλι για οικονομικούς λόγους το κάνουν.

Από εκεί και πέρα όσες αντέχουν στο χρόνο αντέχουν επειδή τους αρέσει αυτό που κάνουν και συνειδητοποιούν ότι βγάζουν πολύ περισσότερα χρήματα από μια απλή εργασία πχ σερβιτόρα, καθαρίστρια κλπ ...

Οι περισσότερες δεν έχουν σπουδάσει τίποτα και ασφαλώς προτιμούν αυτή την εργασία που τους προσφέρει πολύ περισσότερα χρήματα από μια απλή δουλειά.

Αρκετά κορίτσια σταματούν μετά από λίγο χρονικό διάστημα διότι αντιλαμβάνονται ότι τελικά δεν τους αρέσει αυτό που κάνουν ή δεν έχουν τις ψυχικές αντοχές και είτε παντρεύονται είτε αλλάζουν εργασία.

tsigkoleletos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Ιαν 2024
Κριτικές
17
Like
1.997
Πόντοι
506
Η προσωπική μου άποψη έχει ως εξής :-

Όλα τα εργαζόμενα κορίτσια ξεκινάνε για οικονομικούς λόγους.

Στη σημερινή εποχή λίγες εξαναγκάζονται και όσες το κάνουν πάλι για οικονομικούς λόγους το κάνουν.

Από εκεί και πέρα όσες αντέχουν στο χρόνο αντέχουν επειδή τους αρέσει αυτό που κάνουν και συνειδητοποιούν ότι βγάζουν πολύ περισσότερα χρήματα από μια απλή εργασία πχ σερβιτόρα, καθαρίστρια κλπ ...

Οι περισσότερες δεν έχουν σπουδάσει τίποτα και ασφαλώς προτιμούν αυτή την εργασία που τους προσφέρει πολύ περισσότερα χρήματα από μια απλή δουλειά.

Αρκετά κορίτσια σταματούν μετά από λίγο χρονικό διάστημα διότι αντιλαμβάνονται ότι τελικά δεν τους αρέσει αυτό που κάνουν ή δεν έχουν τις ψυχικές αντοχές και είτε παντρεύονται είτε αλλάζουν εργασία.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

η συνεχιζουν γιατι θελουν να γεμισουν το ινστα τους με φωτο απο ταξιδια και πεφτουν τη λουπα της κοκας και του ευκολου χρηματος....

Ponaso

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2023
Like
65
Πόντοι
0
ανοιγω ενα θεμα το οποιο με απασχολει χρονια και θα ηθελα γνωμες και αποψεις καθαρα για εγκυκλοπεδικους λογους.οι περισσοτερες πουτανες (πιστευω πανω το 90%) εχουν καποιο νταβατζη-προαγωγο... εχουμε ακουσει περιπτωσεις που πουτανα ξεφυγε απο το μαρτυριο που περνουσε και εδωσε το κυκλωμα στην αστυνομια...
και ρωταω:
τι ειναι αυτο που μια πουτανα την κανει να ειναι πουτανα να μην μπορει ευκολα να ξεφυγει και να γαμιεται δινωντας τα λεφτα στον νταβατζη- προαγωγο???
Κατα βαση οικονομικοι λογοι οταν η γυναικα προερχεται απο τριτοκοσμικη χωρα/πολυ φτωχη οικογενεια.

Κατα δευτερον, γυναικειος ναρκισσισμος/ματαιοδοξια + χαμηλο IQ + η υποσχεση των "ευκολων" χρηματων.

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.136
Πόντοι
456
Κάποιες λίγες με το ζόρι δε ζούμε στο ένδοξο 90 , κάποιες θέλουν λεφτά τον εθισμό τους π.χ. αλκοόλ η πρέζα , κάποιες είναι σεξομανείς και κάνουν απλά το χόμπι τους επάγγελμα.

Πιστεύω όμως ότι οι περισσότερες έχουν απλά οικονομικό θέμα. Είναι εύκολα χρήματα σε μικρό χρονικό διάστημα.
" Σε ένα μήνα βγάζω όσα έβγαζα σε τρεια καθαρίστρια " που μου είπε και η τελευταία που πείρα.

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.191
Πόντοι
3.556
Ένας άλλος λόγος είναι, ότι φαντάζονται πιο εύκολο το επάγγελμα, από ότι είναι. Και ότι το χρήμα στον αγοραίο χώρο βγαίνει πιο γρήγορα, από ότι βγαίνει.

Τελευταία τροποποίηση:

BIG_BIG_BEN

Μέγας
Εγγρ.
28 Φεβ 2024
Like
11.191
Πόντοι
3.556
Πάντως ορισμένες κοπέλες στα στούντιο, δεν έχουν καμιά μεγάλη διάθεση για το πουτανιλίκι.

Απλά, τα μαγαζιά έχουν καλό κλιματισμό, για αυτό πηγαίνουν.

:cheesy:

Readytogo22

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Σεπ 2022
Like
2.136
Πόντοι
456
Πάντως ορισμένες κοπέλες στα στούντιο, δεν έχουν καμιά μεγάλη διάθεση για το πουτανιλίκι.

Απλά, τα μαγαζιά έχουν καλό κλιματισμό, για αυτό πηγαίνουν.

:cheesy:
Προφανώς μια κοπέλα προτιμάει να δουλεύει σε studio παρά σε μπουρδέλο του εικοσάρικου. Είναι όπως και με όλα τα άλλα επαγγέλματα , οι άνθρωποι πάντα ψάχνουν καλύτερο περιβάλλον εργασίας.

Beastarion

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2024
Κριτικές
2
Like
84
Πόντοι
0
Οι λόγοι είναι πολλοί και διάφοροι!
Εγώ έχω άποψη μόνο από τις κοπέλες που έχω γνωρίσει προσωπικά μέχρι στιγμής στον αγοραίο έρωτα. Κάποιες δεν έχουν και το καλύτερο IQ, άλλες είναι σεξομανείς, και άλλες έχουν διάφορα θεματάκια αυτοπεποίθησης, ενώ κάποιες απλά γουστάρουν να γαμιούνται, να βγάζουν πολλά λεφτά και να κάνουν καλή ζωή.

Οι περισσότερες πάντως είναι ναυάγια της ζωής και είναι πραγματικά για λύπηση. Από φτωχές χώρες με υψηλά ποσοστά πορνείας, πολύ φτωχές - άθλιες οικογένειες, με ψυχικά τραύματα, συνήθως χαμηλού μορφωτικού/κοινωνικού επιπέδου και χωρίς υποστήριξη από κάπου. Πολλές έχουν παιδιά ή είναι χρεωμένες αυτές ή οι οικογένειές τους (χάνουν σπίτια κλπ). Γενικά άσχημες καταστάσεις. Και είναι δύσκολο να ξεφύγουν από όλο αυτό γιατί τα χρόνια περνάνε και μετά από μία ηλικία όταν δεν μπορείς να κάνεις κάτι άλλο για να βγάλεις σοβαρά λεφτά, σου φαίνεται κάπως... Αυτές οι κοπέλες πολλές φορές παίζουν και το καλύτερο θέατρο. Μπορεί να τις βλέπεις τέρμα επιθετικές και καυλωμένες αλλά μόλις τελειώνει η βάρδια μπορεί να νοιώθουν αηδία. Πολλές παίρνουν και διάφορα για να μπορούν να αναπεξέλθουν στην όλη φάση. Ειδικά αυτές που δουλεύουν σε μπουρδέλα και τις γαμάνε 20+ άτομα την ημέρα.

Destroyer500

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2024
Like
4
Πόντοι
0
Ειχα και εγω αυτη την απορια προσφατα,δηλαδη γιατι μια να επιλεξει αυτη την δουλειακαι οχι μονο

Συνολικα εχω παει καπου 20 φορες και τωρα προσφατα αρχισα να γινομαι πιο συνειδητος για το τι γινεται με ολη αυτη την επιχειρηση.Αρχισα να σκεφτομαι το trafficking,αρχισα να σκεφτομαι τους νταβαδες,αρχισα να σκεφτομαι τα κυκλωματα,τις μαφιες και ολα γενικα αυτα και προφανως εκανα και λιγη ερευνα πανω στο θεμα.Αποφασισα λοιπον να παω αλλη μια φορα και να ρωτησω καποια απο τις κοπελες και τον υπευθυνο τους.Η συγκεκριμενη μου ειπε οτι ειναι πολλα χρονια στον χωρο και οτι δεν το κανει τοσο απο ευχαριστηση αλλα κυριως γιατι τα λεφτα ειναι καλα αλλα μου ειπε οτι οποτε θελει φευγει.Μου ειπε οτι αυτες που γινονται trafficked φαινεται στο προσωπο τους και στην γλωσα του σωματος τους και με ρωτησε εαν εχω παρατηρησει κατι τετειο και συμφωνησα,καθως οντως 2-3-μαξ 4 κοπελες απο τις 20 δεν ειχαν και τρελη διαθεση και φαινονταν καπως εκτος τοπου και χρονου.Η κουβεντα με τον υπευθυνο επισης με καθυσηχασε.

Φευγοντας απο τον χωρο σκεφτηκα οτι βρηκα τουλαχιστον ενα μερος οπου ολα φαινονται οκ.Αλλα μετα αρχισα παλι να σκεφτομαι,που πανε τα λεφτα μου απο αυτο το ‘‘καλο‘‘ μερος ; Δεν ειναι και το συγκεκριμενο μελος ενος μεγαλυτερου κυκλωματος και αρα ειτε σαν μαγαζι ειναι οκ ειτε οχι η συνεισφορα μου και παλι παει εκει που δεν θελω ; Εκτος εαν για καποιο λογο τα μαγαζια ειναι τελειως αυτονομα η τουλαχιστον καποια ειναι τελειως αυτονομα.

Θεωρω οτι η πιο σιγουρη λυση,οχι η μονη σιγουρη,οτι το χρημα δεν παει καπου αλλου ειναι οι γυναικες που δεχονται κοσμο σπιτι τους και που δουλευουν για τον εαυτο τους.Αλλα απο αυτες δεν ξερω πολλες και ειναι αρκετα ακριβοτετες προφανως.

Αλλα μπορει να κανω λαθος.Θα ηθελα παντως εαν γινεται τα πιο εμπειρα μελη που πηγαινουν σε τετεια μερη στην Αθηνα και συγκεκριμενα στο Μεταξουργειο και που εχουν λιγη εμπειρια με ανθρωπους του χωρου η τουλαχιστον εχουν κατι ακουστα,να μου στειλουν καποιο προσωπικο μηνυμα για παραπανω κουβεντα.

Ηθελα να κανω ενα thread σχετικο με ολα οσα γραφω αλλα ακομα ειμαι νεο μελος και δεν με αφηνει η σελιδα .

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom