Πνευματικος
Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Ιουν 2022
- Like
- 419
- Πόντοι
- 21
Το γρήγορο χρήμα που βγάζουν όχι το εύκολο έχει διαφορά. Η έλλειψη επιλογών που έχουν οι περισσότερες λόγω του χαμηλού σχετικά μορφωτικού επιπέδου που έχουν
Γάμησέ τα φίλε. Όλοι τα θέλουν όλα, κάνουν ξεκάθαρα ακριβότερη ζωή από αυτό που μπορούν. Ούτε σκέφτονται το μέλλον, καλύτερη δουλειά, προοπτική, τίποτα. Όταν ψοφήσουν οι παππούδες και γονείς, θα βγουν για πεζοδρόμιο στην Συγγρού.Ποιος μωρέ τα βγάζει δυσκολα πέρα?ακόμα και η πιο φτωχή ελλεινιδα..έχει σπίτι δικό της αμάξι και το μπαμπά να δίνει λεφτά κάθε μήνα..
η δοξα που θα γνωρισει?Οι λογοι ειναι τα λεφτα και η δοξα που θα γνωρισει εν καιρο !
ε και φυσικα οτι της αρεσει το π@π@ρ@ !! Οπως ειναι η Μαρια απο το relief
θα λενε καποιοι ειναι καλη στο Γ@μ@σει -αυτο τις ανεβαζειη δοξα που θα γνωρισει?
Ε φυσικά μαρεσει ρε ..ανωμαλε..τι είμαι ανώμαλη σαν εσένα ρε πουστη μου?η δοξα που θα γνωρισει?
Αλλά όχι για κατινες ρε και άτομα κατάντιας σαν εδώ..καμμενοιΕ φυσικά μαρεσει ρε ..ανωμαλε..τι είμαι ανώμαλη σαν εσένα ρε πουστη μου?
Πάντως ρε με τιματε να ασχολείστε όλο ι μαζί μου..τόσο κόλλημα ..πια είμαι ρε πουστη μου?η δοξα που θα γνωρισει?
Τι ανωμαλία ρε..καλά ρε θέλετε να πηγαινουν κόντρα στη φύση?γι'ατι να μην αρέσει ρε η πουτσα σε μια γυναίκα να το πω σαν εσάς..να πέσω στο επίπεδο σας....τι αρρώστια ρε έχετε..να πάμε κόντρα στη φύση ρε..θα μαθω σε ποιο σχολειο πηγαινε η πιτσιρικα αν παει ακομα κ θα σου πω αν ειναι να τσεκαρεις..
η σωστη πουτανα,η πραγματικη στη ψυχη που λενε,πρωτα γουσταρει τη πουτσα κ μετα οτιδηποτε αλλο φερει αυτη..
το συνηθες σε αυτες τις περιπτωσεις οταν σταματαει η επιδοτηση μη σου πω κ πιο νωρις μερικες φορες,βρισκουν εναν ευπορο μλκ,καθολου δυσκολο αν εισαι μουναρα πιτσιρικα,τον αγκαζαρουν κ εν πορεια τον ταραζουν κ στο κερατο..στα 5 χρονια γαμου εχεις ακομα κ τη φλεγομενη κορωνα του hellboy αναμεσα απο τα κερατα επικων διαστασεων!
Λοιπόν "Μαράκι" μια κ ξεθάψες παλιό μνμ να σου απαντήσω ότι ΟΧΙ δε λέω το αντίθετο ότι οι γυναίκες είναι πουτανες λέω κ επιβεβαιώνεις...Τι ανωμαλία ρε..καλά ρε θέλετε να πηγαινουν κόντρα στη φύση?γι'ατι να μην αρέσει ρε η πουτσα σε μια γυναίκα να το πω σαν εσάς..να πέσω στο επίπεδο σας....τι αρρώστια ρε έχετε..να πάμε κόντρα στη φύση ρε..
Τέτοια μας λές.........!!! Αχχχχχχχχχχχχμπορώ εγώ να σας απαντήσω ,εγω συγκεκριμένα και για να είμαι με περισσότερη άνεση αλλά και για την καυλα μου,γιατι θέλω να γαμιεμαι και να καυλώνω τους άντρες
Εκτιμω πολυ την ειλικρινά και σωστα τα ειπες...μπορώ εγώ να σας απαντήσω ,εγω συγκεκριμένα και για να είμαι με περισσότερη άνεση αλλά και για την καυλα μου,γιατι θέλω να γαμιεμαι και να καυλώνω τους άντρες
Δηλαδή Αγγελική,μπορώ εγώ να σας απαντήσω ,εγω συγκεκριμένα και για να είμαι με περισσότερη άνεση αλλά και για την καυλα μου,γιατι θέλω να γαμιεμαι και να καυλώνω τους άντρες