Νέα

Ποιοί λόγοι αναγκάζουν την ΠΟΥΤΑΝΑ να γίνει ΠΟΥΤΑΝΑ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα xpapad
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 63K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
18 Ιουν 2022
Like
419
Πόντοι
21
Το γρήγορο χρήμα που βγάζουν όχι το εύκολο έχει διαφορά. Η έλλειψη επιλογών που έχουν οι περισσότερες λόγω του χαμηλού σχετικά μορφωτικού επιπέδου που έχουν

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.153
Πόντοι
3.846
Δεν έχω βρει εκδιδόμενη που είχε λεφτά από τους γονείς της.
Όταν μία γυναίκα δεν έχει λεφτά ,θα κάνει τα πάντα. Οι επιλογές όταν δε μιλάει τη γλώσσα, δεν έχει χαρτιά, δεν έχει μόρφωση είναι είτε να κάνει χειρωνακτικές εργασίες και να τα μαζεύει λίγα λίγα, είτε να βγει στο κλαρί και να τα μαζεύει χοντρά. Για να επιλέξει το δεύτερο πρέπει βέβαια να της αρέσει το σεξ, αυτός ο τρόπος ζωής. Υπάρχουν και φτωχές κοπέλες που με τίποτα δε θα διάλεγαν αυτό τον τρόπο ζωής.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.671
Πόντοι
6.946
Πω ρε φτώχεια.... δικαιολογούνται τα πάντα δηλαδή λέμε... Τι έπρεπε να κάνουν δηλαδή οι περισσότεροι πολίτες που τα βγάζουν δύσκολα πέρα; Ναρκωτικά, όπλα, εκβιασμοί και φόνοι; Αρκετά με τις δικαιολογίες της ψωλής.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.671
Πόντοι
6.946
Ποιος μωρέ τα βγάζει δυσκολα πέρα?ακόμα και η πιο φτωχή ελλεινιδα..έχει σπίτι δικό της αμάξι και το μπαμπά να δίνει λεφτά κάθε μήνα..
Γάμησέ τα φίλε. Όλοι τα θέλουν όλα, κάνουν ξεκάθαρα ακριβότερη ζωή από αυτό που μπορούν. Ούτε σκέφτονται το μέλλον, καλύτερη δουλειά, προοπτική, τίποτα. Όταν ψοφήσουν οι παππούδες και γονείς, θα βγουν για πεζοδρόμιο στην Συγγρού.

Dimis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2023
Like
4.337
Πόντοι
446
Κάποιες γίνονται από ανάγκη, και λέγοντας ανάγκη εννοώ με το ζόρι, με υποσχέσεις πείθονται και ακολουθούν τον σωτήρα τους για να φύγουν από το μίζερο χωριό, κωμοπολη, χώρα με πόλεμο, όπως θέλετε πείτε το, που καταλήγει ο νταβας τους με εκβιασμό το διαβατήριο τους ή την διαπόμπευση τους στα πάτρια τους εδάφη.
Κάποιες άλλες για το γρήγορο χρήμα όπως έχει χιλιοειπωθεί και την άνετη ζωή, με όνειρο κάποια στιγμή να το σταματήσουν και να κάνουν μια νομιμη δουλειά, αλλά καταλήγουν να είναι 50 και να κάνουν πλέον όλο το πακέτο με 50€-60€ για να την βγάλουν.
Λίγες κοπέλες έχουν κάνει καβατζα με πραγματικο στόχο στην Χ ηλικία να το σταματήσουν, για την ακρίβεια μόνο 2 κορίτσια έχω γνωρίσει που το εννοούσαν αληθινά, όλες οι άλλες με τις κλασσικές δικαιολογίες ότι τα έξοδα είναι πολλά, η ζωή ακριβή και ναχαμε να λέγαμε.
Πρόσφατα μια κοπέλα ονόματι sia30 έδειξε ενδιαφερον σε ένα νήμα να την ξεκίνησει την δουλειά αλλά όπως δηλωνε και η ίδια επειδή δεν βγαίνει οικονομικά, και ναι υπάρχει και αυτή η κατηγορία, εάν έχει οικογένεια και δεν υπάρχουν σχετικές σπουδές για καλύτερες απολαβές τοτε είναι μια "εύκολη" λύση, όχι εύκολη στην πράξη αλλά γρήγορο χρήμα δίχως προαπαιτούμενες δεξιότητες.

hakeem

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουλ 2010
Like
280
Πόντοι
21
η πουτανα η ζωη και τα φραγκα

• Like
Αντιδράσεις: vladgr
Εγγρ.
16 Απρ 2023
Like
976
Πόντοι
86
Οι λογοι ειναι τα λεφτα και η δοξα που θα γνωρισει εν καιρο !
ε και φυσικα οτι της αρεσει το π@π@ρ@ !! Οπως ειναι η Μαρια απο το relief

Μαρια1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
10
Πόντοι
0
η δοξα που θα γνωρισει?
Ε φυσικά μαρεσει ρε ..ανωμαλε..τι είμαι ανώμαλη σαν εσένα ρε πουστη μου?
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Ε φυσικά μαρεσει ρε ..ανωμαλε..τι είμαι ανώμαλη σαν εσένα ρε πουστη μου?
Αλλά όχι για κατινες ρε και άτομα κατάντιας σαν εδώ..καμμενοι

Μαρια1

Νέο Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2024
Like
10
Πόντοι
0
θα μαθω σε ποιο σχολειο πηγαινε η πιτσιρικα αν παει ακομα κ θα σου πω αν ειναι να τσεκαρεις..
η σωστη πουτανα,η πραγματικη στη ψυχη που λενε,πρωτα γουσταρει τη πουτσα κ μετα οτιδηποτε αλλο φερει αυτη..
το συνηθες σε αυτες τις περιπτωσεις οταν σταματαει η επιδοτηση μη σου πω κ πιο νωρις μερικες φορες,βρισκουν εναν ευπορο μλκ,καθολου δυσκολο αν εισαι μουναρα πιτσιρικα,τον αγκαζαρουν κ εν πορεια τον ταραζουν κ στο κερατο..στα 5 χρονια γαμου εχεις ακομα κ τη φλεγομενη κορωνα του hellboy αναμεσα απο τα κερατα επικων διαστασεων!
Τι ανωμαλία ρε..καλά ρε θέλετε να πηγαινουν κόντρα στη φύση?γι'ατι να μην αρέσει ρε η πουτσα σε μια γυναίκα να το πω σαν εσάς..να πέσω στο επίπεδο σας....τι αρρώστια ρε έχετε..να πάμε κόντρα στη φύση ρε..

The1

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2019
Κριτικές
15
Like
4.695
Πόντοι
1.446
Όλες οι γυναίκες είναι πουτανες ... το μόνο που αλλάζει είναι η χρεωση

Άλλες έχουν τα λευτα του μπαμπά και σου πουλάνε το μουνι για χρυσάφι
Άλλες δεν έχουν μπαμπά με λευτα και σου πουλάνε το μουνι με την ωρα

Όλοι οι άνδρες πληρώνουν το μουνι με κάποιο τροπο ...

Άλλοι είναι αγαπουληδες και πληρώνουν το μουνι χρυσάφι
Άλλοι είναι σπόνσορες και ακριβό-πληρώνουν αλλά γαμανε καλα
Άλλοι είναι πουτανιαρηδες και πληρώνουν για να γαμανε πολλες

Οι πιο έξυπνοι είναι όσοι ξέφυγαν από συναισθήματα και τις γαμανε με τα λευτα τους

Reuzel

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
1.670
Πόντοι
486
Και γω αν ήμουν γυναίκα πουτανα θα γινόμουν. Call girl ομως ε.

Εγγρ.
15 Οκτ 2022
Κριτικές
1
Like
6.182
Πόντοι
1.056
Τι ανωμαλία ρε..καλά ρε θέλετε να πηγαινουν κόντρα στη φύση?γι'ατι να μην αρέσει ρε η πουτσα σε μια γυναίκα να το πω σαν εσάς..να πέσω στο επίπεδο σας....τι αρρώστια ρε έχετε..να πάμε κόντρα στη φύση ρε..
Λοιπόν "Μαράκι" μια κ ξεθάψες παλιό μνμ να σου απαντήσω ότι ΟΧΙ δε λέω το αντίθετο ότι οι γυναίκες είναι πουτανες λέω κ επιβεβαιώνεις...
Από την άλλη βέβαια παρατηρώντας τα μνμ σου γενικά στο προφίλ σου ακόμα κ αν είσαι γένους θηλυκού γυναικα δεν είσαι...σου λείπει πααααααααρα πολύ ποιότητα για να θεωρηθείς γυναίκα....
Από τα γραφόμενα σου κ τον τρόπο που γράφεις
α.εισαι 14 χρόνων
β.εισαι άντρας αουγκανος όπως οι περισσότεροι
γ.εισαι αλλοδαπός/η που ποτέ δεν έμαθε σωστό συντακτικό κ να μιλάει σαν ανθρωπος
δ.εισαι απλά πουστρακι που δεν έμαθε ποτέ συντακτικό...
ε.εισαι καμία σάπια κοπελίτσα από αυτές τις σημερινές που νομίζει όπως έγραψε κάποιος ότι ο Θερμαϊκός είναι στάση του μετρό με τον μπάφο κολλημένο στο στόμα κ νύχι τρία χιλιόμετρα που νομίζει ότι το μουνι της βγάζει διαμάντια ενώ βρωμάει ψαρίλα...
Οποιαδήποτε περίπτωση από τα παραπάνω δεν με νοιάζει κ καθόλου κ πριν απαντήσεις θα περάσω σε αγνοηση γτ δεν ασχολουμε με πατσαβουρες όσο καλές πουτανες κ αν είναι.

Αγγελική

Call-Girl
Εγγρ.
16 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
18.944
μπορώ εγώ να σας απαντήσω ,εγω συγκεκριμένα και για να είμαι με περισσότερη άνεση αλλά και για την καυλα μου,γιατι θέλω να γαμιεμαι και να καυλώνω τους άντρες

racer13

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2015
Like
371
Πόντοι
21
μπορώ εγώ να σας απαντήσω ,εγω συγκεκριμένα και για να είμαι με περισσότερη άνεση αλλά και για την καυλα μου,γιατι θέλω να γαμιεμαι και να καυλώνω τους άντρες
Τέτοια μας λές.........!!! Αχχχχχχχχχχχχ

NELLO

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2024
Like
489
Πόντοι
21
Εκτιμω πολυ την ειλικρινά και σωστα τα ειπες...
=======περα απο αυτες που αναγκάζονται-η- της αναγκαζουν=======
==Ευκολο & γρηγορα χρημα / λουσα κτλ
==Καυλα... οταν ο πελατης το εχει----αλλιως αντε να περασει η ωρα να φυγει ο μαλακσς...
==Ωραιοπαθεια - να καβλωσουμε τον κοσμο.....να χυσουν για παρτη μας..
==Απογοητευση γενικως, απο εργασια-χαμηλα οικονομικα / κακη συμπεριφορα, απο ανδρες/γκομενους.....
ολοι οι αντρες ειναι μαλακες........-ετσι δεν λετε συνηθως...???

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.773
Πόντοι
6.030
Δηλαδή Αγγελική,
Σ 'αρέσει να γαμιέσαι;
Πες μου;
Σ'αρεσει να γαμιέσαι;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom