Νέα

Ποιοί έχετε diesel αυτοκίνητο;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
G

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Το αμάξι μου τώρα είναι 22 ετών οπότε δε συμφερει να βάλω αεριο έχει θέματα
Τώρα για η θα πάρω βενζίνη 10ετιας γύρω στα 4000 η πετρέλαιο όπως είπα σκέφτομαι fiat Punto evo, Ford Fiesta,kia Rio και το yaris καλό αλλά ακριβο

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612
Θα συμφωνησω μαζισου  τυπε αλλα η οικονομια στο καυσιμο ειναι μεγαλη..! Απο τοτε που πηρα diesel και εκοψα το τσιγαρο ειδα λεφτα στην τσεπη μου :)

το τσιγαρο εφταιγς

OP
OP
G

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Το τσιγαρο το έχω κόψει ήδη και βάζω 50 ε το μηνα στην άκρη (δεν καπνιζει πολύ καπνό έκανα)

indianapacer11

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Κριτικές
6
Like
228
Πόντοι
1
Έχω renault megane 1.5 dci πριν το facelift αγορασμένο το Φεβ 2013. Μέχρι στιγμής 95 χιλ.χλμ, βγάζει περίπου 1050 χλμ με ντεπόζιτο 60λιτρο. Μέχρι στιγμής δεν έχω πληρώσει τέλη κυκλοφορίας ( 90 μικρογραμμ.). Πολύ σταθερό στο δρομό. Το είχα αγοράσει τότε που είχαν και την επιδότηση για τα diesel 16,5 χιλ.ευρώ.

indianapacer11

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2013
Κριτικές
6
Like
228
Πόντοι
1
Eννοείται ότι επιλέγεις αν εισαι αθήνα 2-3 βενζινάδικα που ξέρεις ότι δεν κάνουν μαλακία με το diesel. Eπίσης ότι το diesel δεν είναι γρήγορο ειναι μπουρδες. Τα καλύτερα και πιο ασφαλή προσπεράσματα τα εχω κάνει με το renault λόγω ροπής.

OP
OP
G

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Eννοείται ότι επιλέγεις αν εισαι αθήνα 2-3 βενζινάδικα που ξέρεις ότι δεν κάνουν μαλακία με το diesel. Eπίσης ότι το diesel δεν είναι γρήγορο ειναι μπουρδες. Τα καλύτερα και πιο ασφαλή προσπεράσματα τα εχω κάνει με το renault λόγω ροπής.
Έχω renault megane 1.5 dci πριν το facelift αγορασμένο το Φεβ 2013. Μέχρι στιγμής 95 χιλ.χλμ, βγάζει περίπου 1050 χλμ με ντεπόζιτο 60λιτρο. Μέχρι στιγμής δεν έχω πληρώσει τέλη κυκλοφορίας ( 90 μικρογραμμ.). Πολύ σταθερό στο δρομό. Το είχα αγοράσει τότε που είχαν και την επιδότηση για τα diesel 16,5 χιλ.ευρώ.
εμπιστεύομαι πιο πολύ τα εταιρικά βενζιναδικο κάλυψω πιστεύω είναι πιο αξιόπιστα γιατί δεν θέλει η εταιρία να χαλάει το προφίλ της

T0lias1984M

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
0
Το νου σας παντως γιατι ακουγεται εντονα τον τελευταιο χρονο οτι πολυ συντομα θα απαγορευτουν κ παλι ολα τα diesel εντος των μεγαλων πολεων κ αυτο λογω αποφασης ευρωπαικης ενωσης!

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
Το νου σας παντως γιατι ακουγεται εντονα τον τελευταιο χρονο οτι πολυ συντομα θα απαγορευτουν κ παλι ολα τα diesel εντος των μεγαλων πολεων κ αυτο λογω αποφασης ευρωπαικης ενωσης!

δηλαδη οι αυτοβιομηχανιες βγαζουν ντιζελ και θα τα απαγορεψουν παλι??

thanassis33

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2006
Κριτικές
4
Like
17
Πόντοι
6
αυτό ειναι για τα παλιά diesel που ρυπαίνουν περισσότερο

T0lias1984M

Μέλος
Εγγρ.
19 Μαρ 2016
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
0
δηλαδη οι αυτοβιομηχανιες βγαζουν ντιζελ και θα τα απαγορεψουν παλι??
Τι να σου πω...αν ακουσεις κ στην αγορα (απο επαγγελματιες ομως οχι οτι ναναι) τι παιζει θα καταλαβεις οτι για τα diesel υπαρχει μια επιφυλαξη ειδικα Ελλαδα

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Τι να σου πω...αν ακουσεις κ στην αγορα (απο επαγγελματιες ομως οχι οτι ναναι) τι παιζει θα καταλαβεις οτι για τα diesel υπαρχει μια επιφυλαξη ειδικα Ελλαδα
To ποιο πιθανον ειναι να απαγορευτει το euro 4 παντου. Παντως η volvo σταματησε την παραγωγη diesel. Οτι κ να γινει θα γινει το 2021 κ μεχρι να εφαρμοστει εδω το ποιο πιθανο να μην εχουμε τα αυτοκινητα μεχρι τοτε. Ελα μην τρελαθουμε.

kavliaris

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Αυγ 2010
Κριτικές
11
Like
283
Πόντοι
2.287
Ε και να τα απαγορευσουν μετα απο 10 χρονια,το πουλας επαρχια.Εδω τα datsun των γυφτων κανουνε 3 χιλιαρικα,το diesel κραταει τιμη γιατι βγαζει χιλιομετρα τζαμπα.Οσο για τα αμαξια τα πετρελαια τα καινουρια ειναι ολα γαμάτα.Megane,punto,clio,fiesta γαμανε αν και εχω μια ιδιαιτερη προτιμηση στις ιταλικες ντιζελομηχανες,όμως ξεχνατε τους μαστορους της γειτονιας,μονο αντιπροσωπεια αλλιως ξεχνατε και το αμαξι.Για Kia και toyota εχω επιφυλαξη λογω της υπερβολικης τιμης στα μικρα μοντελα.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Ε και να τα απαγορευσουν μετα απο 10 χρονια,το πουλας επαρχια.Εδω τα datsun των γυφτων κανουνε 3 χιλιαρικα,το diesel κραταει τιμη γιατι βγαζει χιλιομετρα τζαμπα.Οσο για τα αμαξια τα πετρελαια τα καινουρια ειναι ολα γαμάτα.Megane,punto,clio,fiesta γαμανε αν και εχω μια ιδιαιτερη προτιμηση στις ιταλικες ντιζελομηχανες,όμως ξεχνατε τους μαστορους της γειτονιας,μονο αντιπροσωπεια αλλιως ξεχνατε και το αμαξι.Για Kia και toyota εχω επιφυλαξη λογω της υπερβολικης τιμης στα μικρα μοντελα.
Ετσι ακριβως. Ασε που πλεον τα συνεργεια της γειτονιας χρεωνουν περισσοτερα κ απο την αντιπροσωπεια...και δεν εχουν ιδεα τι τους γινεται στα καινουργια μοντελα κινητηρων.

OP
OP
G

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
Το fiat έχει διαμάντι κινητήρα και το δίνει και σε άλλους κατασκευαστες. Και είναι σχετικά όμορφο εσωτερικά και εξωτερικά
Μου αρέσει και το Polo εξωτερικά αλλά εσωτερικά είναι πιο φτωχό και θα πληρώνω και το σέρβις πιο ακριβό. Άσε που έχει αδύναμο κινητηρα

johny7gr

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2005
Like
9
Πόντοι
1
Παρασύρθηκα από τις διαφημίσεις και αγόρασα το 2015 c3 1400 cc diesel. Είναι euro 4. Ήμουν άτυχος γιατί εκείνη τη χρονιά ο Βαρουφάκης με χρέωσε 89,10 € τέλη κυκλοφορίας, ενώ εγώ νόμιζα ότι θα είχα μηδενικά. Το ποσό είναι μικρό αλλά θεώρησα ότι είτε δεν το έψαξα καλά με τα τέλη είτε με κοροϊδέψανε έξυπνα. Θεωρώ πάντως το diesel μια φούσκα και μισή από τη κυβέρνηση. Έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν (χρηματιστήριο, δάνεια, κτλ). Μη παρασύρεσαι από την υπερβολική διαφήμιση. Σου προτείνω κι εγώ είτε να μετατρέψεις το υπάρχον αμάξι σε γκάζι είτε να αγοράσεις ένα ελαφρά μεταχειρισμένο και πάλι να το κάνεις γκάζι.

manaconda13

Σπουδαίος
Εγγρ.
30 Νοε 2010
Κριτικές
24
Like
2.402
Πόντοι
2.420
Diesel κ μόνο diesel.
Στα 1000 χλμ, με μία Alfa 147 που είχα ήθελα 160 ευρά.Μιλάω για ταξίδι επαρχία,όχι στην κίνηση.
Τώρα με το diesel μόνο 70.Γλίτωσα κ τα τέλη κυκλοφορίας γτ είναι euro 6.

apoc

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Δεκ 2005
Κριτικές
31
Like
393
Πόντοι
3.115
Παρασύρθηκα από τις διαφημίσεις και αγόρασα το 2015 c3 1400 cc diesel. Είναι euro 4. Ήμουν άτυχος γιατί εκείνη τη χρονιά ο Βαρουφάκης με χρέωσε 89,10 € τέλη κυκλοφορίας, ενώ εγώ νόμιζα ότι θα είχα μηδενικά. Το ποσό είναι μικρό αλλά θεώρησα ότι είτε δεν το έψαξα καλά με τα τέλη είτε με κοροϊδέψανε έξυπνα. Θεωρώ πάντως το diesel μια φούσκα και μισή από τη κυβέρνηση. Έχει αποδειχθεί και στο παρελθόν (χρηματιστήριο, δάνεια, κτλ). Μη παρασύρεσαι από την υπερβολική διαφήμιση. Σου προτείνω κι εγώ είτε να μετατρέψεις το υπάρχον αμάξι σε γκάζι είτε να αγοράσεις ένα ελαφρά μεταχειρισμένο και πάλι να το κάνεις γκάζι.
Τυπε κάτι δεν μας λες καλά. Το αμάξι το αγόρασες το 2015 κ είναι euro 4? 1o χέρι; 2ο χέρι; Είσαι Αθήνα; Εάν είσαι Αθήνα κ είναι euro 4 απαγορεύεται..! Όσο για το εάν σε κορόιδεψε ο Βαρουφάκης τι να πουν πόσοι έχουν 2000cc η παλαιότερα από το δικό σου κ πληρώνουν τα 3πλα από σένα;

OP
OP
G

giorgos.k

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
23
Like
345
Πόντοι
1.520
κάποια στιγμή θα πάρουν τέλη και τα μικρά diesel αυτό είναι σιγουρο το θέμα είναι ότι γλιτώνεις καύσιμα πολλά.  Το δικό μου είναι παλιό για πέταμα.  Να πάρω με 5000 μεταχειρισμενο αλλά 1000 να το κάνω αεριο ? Γιατί να μη δώσω 8000 να έχω και πιο καινούργιο και εργοστασιακο? Το αέριο πάλι μετατροπή είναι αμφίβολου εμπιστοσυνης

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom