Νέα

Ποιοί από το site ακούτε fight club;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 49
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Γενικά ακούτε αθλητικές εκπομπές και αν ανι ποιά είναι η αγαπημένη σας?

Επισκέπτης
Εγώ ακούω συνέχεια sport fm.Κατ'αρχήν 12.00-14.00 Πανούτσο-Καρπετόπουλο για τα ρεπορτάζ των ποδοσφαιρικών ομάδων,14.00-15.00 Τόλη Κοτζιά για τα ρεπορτάζ των μπασκετικών ομάδων,κάποιες φορές 22.00-24.00 Βαϊμάκης-Τσαούσης(fight club)και όσο αντέχω 2-6 τα ξημερώματα Μιαούλη.Φυσικά βάζω και ενδιάμεσα να ακούσω,ανάλογα με τα κέφια μου,τον παραγωγό της κάθε ώρας και την αντίστοιχη επικαιρότητα.

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
ΕΡΑ-ΣΠΟΡ 10-12μμ Σταρωβας-προβατας και 12-3 Παρεα με τα νουμερα..το fight club τι ωρα ξεκιναει και ειναι αυτοι που ηταν ΕΡΑ-ΣΠΟΡ

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
ρε παιδια σε πια σηχνοτητα ειναι το σπορτ φμ..σορρυ ναι 22.00 24.00 :headbang: :headbang:

Milfakias

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2006
Like
505
Πόντοι
21
Αν και παναθηναικος αγαπημενοσ ειναι ο μιαουλης εννοειτε fight club, πανουτσο καρπετοπουλο,θανεηλακη με τον μηνα ,χοντροθυμιο,και κλασικα νικολαιδη με μαχαιρα και λεανη..γενιακ το ραδιοφονο το μονο σταθμο ποπυ του εχω ειναι super sport fm

Επισκέπτης
Αν και παναθηναικος αγαπημενοσ ειναι ο μιαουλης εννοειτε fight club, πανουτσο καρπετοπουλο,θανεηλακη με τον μηνα ,χοντροθυμιο,και κλασικα νικολαιδη με μαχαιρα και λεανη..γενιακ το ραδιοφονο το μονο σταθμο ποπυ του εχω ειναι super sport fm
Γεια σου ρε pidikoyla,έχουμε τα ίδια γούστα στις γκόμενες τα ίδια και στο ράδιο.Κι εγώ μιαουλικός,αν και Ολυμπιακός.

OP
OP
T

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Γεια σου ρε pidikoyla,έχουμε τα ίδια γούστα στις γκόμενες τα ίδια και στο ράδιο.Κι εγώ μιαουλικός,αν και Ολυμπιακός.
Ο Μιαούλης είναι αποδεκτός από όλους τους οπαδούς επειδή ασχετα με το τι ομάδα είσαι μπορείς να μιλήσεις μαζί του σαν να μιλάς με τον κολλητό σου για μπαλίτσα.πολύ καλό παιδί και έχει γέλιο όταν τα παίρνει...

Επισκέπτης
Μιλάμε για βιωνικό φαινόμενο ο Μιαούλαρος.Μπορεί να κάνει 2-6 τα ξημερώματα εκπομπή και να τον ακούσεις την επόμενη 3-5 το μεσημέρι στο μπαμ και κάτω.Στο εσωτερικό του sport-fm το ρήμα 'μιαουλίζω'σημαίνει ότι μες τον Αύγουστο αντί να πάω διακοπές σε κανένα νησάκι μένω Αθήνα και κάνω εκπομπές.

OP
OP
T

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Μιλάμε για βιωνικό φαινόμενο ο Μιαούλαρος.Μπορεί να κάνει 2-6 τα ξημερώματα εκπομπή και να τον ακούσεις την επόμενη 3-5 το μεσημέρι στο μπαμ και κάτω.Στο εσωτερικό του sport-fm το ρήμα 'μιαουλίζω'σημαίνει ότι μες τον Αύγουστο αντί να πάω διακοπές σε κανένα νησάκι μένω Αθήνα και κάνω εκπομπές.
χε,χε,χε φίλε και τσάμπα να τον είχανε εκεί θα ηταν...αυτός είναι τοτέμ όχι ο Αλβέρτης!!!!!!

OP
OP
T

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6
Τρελλό γέλιο ένα βράδυ με τον Χονδροθύμιο που ένας τύπος του στέλνει μηνύματα και τον ρωτάει αν έχει πληροφόρηση για κάποιους παικτες για τον ΠΑΟ και τα ονόματα που τον ρώταγε  ήταν από το jet aime στο άλτερ.Ο Χονδροθύμιος του απαντούσε:Φίλε δεν έχω κάποια πληροφόρηση!!!

Επισκέπτης
Ιστορικές ήταν οι εκπομπές που έκανε στο μπαμ και κάτω ο Χριστόγλου με τον Χαραλαμπόπουλο και μοίραζαν δώρα,όπως και αργότερα με τον Λεάνη που έκαναν τις φάρσες.

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
ειμαι απο Χαλκιδα που ακουγετε Χαλκιδα σε πια σηχνοτητα η σε πιο σαιτ ακουμε on line

OP
OP
T

ta

Μέλος
Εγγρ.
14 Μαρ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
6

Επισκέπτης
ειμαι απο Χαλκιδα που ακουγετε Χαλκιδα σε πια σηχνοτητα η σε πιο σαιτ ακουμε on line
Φίλε για δοκίμασε 94.6.Μόνο που ίσως να έχει εκπομπές μόνο συγκεκριμμένες ώρες,ανάλογα με τη συμφωνία με τον τοπικό σταθμό.Από ίντερνετ μπαίνεις δεξιά σου έχει μία επιλογή που λέει radio live,το επιλέγεις και ακούς.Αλλιώς και από εκεί επιλέγεις όποιον σταθμό γουστάρεις.

Επισκέπτης
Ξέρει κανείς ποιός είναι ο "βάλε με μέσα" που συχνά αναφέρει στις εκπομπές του ο Χελάκης;

NiLe

Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2007
Like
5
Πόντοι
16
ωραιος πσολαροσαυρε!!!!!!!!!!!!ακουω fight club μετα απο καιρο...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom