You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ποιοί από το site ακούτε fight club;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ta
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 49
- Εμφανίσεις 3K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
Εγώ ακούω συνέχεια sport fm.Κατ'αρχήν 12.00-14.00 Πανούτσο-Καρπετόπουλο για τα ρεπορτάζ των ποδοσφαιρικών ομάδων,14.00-15.00 Τόλη Κοτζιά για τα ρεπορτάζ των μπασκετικών ομάδων,κάποιες φορές 22.00-24.00 Βαϊμάκης-Τσαούσης(fight club)και όσο αντέχω 2-6 τα ξημερώματα Μιαούλη.Φυσικά βάζω και ενδιάμεσα να ακούσω,ανάλογα με τα κέφια μου,τον παραγωγό της κάθε ώρας και την αντίστοιχη επικαιρότητα.
Επισκέπτης
Ναι αυτοί είναι,22.00-24.00 τις καθημερινές.ΕΡΑ-ΣΠΟΡ 10-12μμ Σταρωβας-προβατας και 12-3 Παρεα με τα νουμερα..το fight club τι ωρα ξεκιναει και ειναι αυτοι που ηταν ΕΡΑ-ΣΠΟΡ
Milfakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Απρ 2006
- Like
- 505
- Πόντοι
- 21
Αν και παναθηναικος αγαπημενοσ ειναι ο μιαουλης εννοειτε fight club, πανουτσο καρπετοπουλο,θανεηλακη με τον μηνα ,χοντροθυμιο,και κλασικα νικολαιδη με μαχαιρα και λεανη..γενιακ το ραδιοφονο το μονο σταθμο ποπυ του εχω ειναι super sport fm
Επισκέπτης
Στην Αθήνα 94.6.Αν είσαι από επαρχία πες μου από πού να σου πω τη συχνότητα.Βέβαια μπορείς να ακούς και από ίντερνετ.ρε παιδια σε πια σηχνοτητα ειναι το σπορτ φμ..σορρυ ναι 22.00 24.00
Επισκέπτης
Γεια σου ρε pidikoyla,έχουμε τα ίδια γούστα στις γκόμενες τα ίδια και στο ράδιο.Κι εγώ μιαουλικός,αν και Ολυμπιακός.Αν και παναθηναικος αγαπημενοσ ειναι ο μιαουλης εννοειτε fight club, πανουτσο καρπετοπουλο,θανεηλακη με τον μηνα ,χοντροθυμιο,και κλασικα νικολαιδη με μαχαιρα και λεανη..γενιακ το ραδιοφονο το μονο σταθμο ποπυ του εχω ειναι super sport fm
Ο Μιαούλης είναι αποδεκτός από όλους τους οπαδούς επειδή ασχετα με το τι ομάδα είσαι μπορείς να μιλήσεις μαζί του σαν να μιλάς με τον κολλητό σου για μπαλίτσα.πολύ καλό παιδί και έχει γέλιο όταν τα παίρνει...Γεια σου ρε pidikoyla,έχουμε τα ίδια γούστα στις γκόμενες τα ίδια και στο ράδιο.Κι εγώ μιαουλικός,αν και Ολυμπιακός.
Επισκέπτης
Μιλάμε για βιωνικό φαινόμενο ο Μιαούλαρος.Μπορεί να κάνει 2-6 τα ξημερώματα εκπομπή και να τον ακούσεις την επόμενη 3-5 το μεσημέρι στο μπαμ και κάτω.Στο εσωτερικό του sport-fm το ρήμα 'μιαουλίζω'σημαίνει ότι μες τον Αύγουστο αντί να πάω διακοπές σε κανένα νησάκι μένω Αθήνα και κάνω εκπομπές.
χε,χε,χε φίλε και τσάμπα να τον είχανε εκεί θα ηταν...αυτός είναι τοτέμ όχι ο Αλβέρτης!!!!!!Μιλάμε για βιωνικό φαινόμενο ο Μιαούλαρος.Μπορεί να κάνει 2-6 τα ξημερώματα εκπομπή και να τον ακούσεις την επόμενη 3-5 το μεσημέρι στο μπαμ και κάτω.Στο εσωτερικό του sport-fm το ρήμα 'μιαουλίζω'σημαίνει ότι μες τον Αύγουστο αντί να πάω διακοπές σε κανένα νησάκι μένω Αθήνα και κάνω εκπομπές.
Επισκέπτης
με τιμά που τούς ακούω κάθε βράδυ;
σε τιμά φιλε hondakia σε τιμά!!!!με τιμά που τούς ακούω κάθε βράδυ;
Τρελλό γέλιο ένα βράδυ με τον Χονδροθύμιο που ένας τύπος του στέλνει μηνύματα και τον ρωτάει αν έχει πληροφόρηση για κάποιους παικτες για τον ΠΑΟ και τα ονόματα που τον ρώταγε ήταν από το jet aime στο άλτερ.Ο Χονδροθύμιος του απαντούσε:Φίλε δεν έχω κάποια πληροφόρηση!!!
Επισκέπτης
Ιστορικές ήταν οι εκπομπές που έκανε στο μπαμ και κάτω ο Χριστόγλου με τον Χαραλαμπόπουλο και μοίραζαν δώρα,όπως και αργότερα με τον Λεάνη που έκαναν τις φάρσες.
πας στο link radio live και ακούς ζωντανά.Για συχνότητα γράφει μέσα στο site του σπορ φμειμαι απο Χαλκιδα που ακουγετε Χαλκιδα σε πια σηχνοτητα η σε πιο σαιτ ακουμε on line
Επισκέπτης
Φίλε για δοκίμασε 94.6.Μόνο που ίσως να έχει εκπομπές μόνο συγκεκριμμένες ώρες,ανάλογα με τη συμφωνία με τον τοπικό σταθμό.Από ίντερνετ μπαίνεις δεξιά σου έχει μία επιλογή που λέει radio live,το επιλέγεις και ακούς.Αλλιώς και από εκεί επιλέγεις όποιον σταθμό γουστάρεις.ειμαι απο Χαλκιδα που ακουγετε Χαλκιδα σε πια σηχνοτητα η σε πιο σαιτ ακουμε on line
Επισκέπτης
Ξέρει κανείς ποιός είναι ο "βάλε με μέσα" που συχνά αναφέρει στις εκπομπές του ο Χελάκης;
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 5
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 522
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 8
- Εμφανίσεις