περι γκαντεμιας δηλαδηπραγματευεται την ιδιοτητα του ανθρωπου να προκαλει την αρνητικοτητα στην ζωη του:
οσο αρνητικες σκεψεις κανουμε για διαφορα πραγματα τοσο αυτα μας συμβαινουν
ειμαστε σαν ενα μαγνητικο πεδιο
σε αποστομωσα?
περι γκαντεμιας δηλαδηπραγματευεται την ιδιοτητα του ανθρωπου να προκαλει την αρνητικοτητα στην ζωη του:
οσο αρνητικες σκεψεις κανουμε για διαφορα πραγματα τοσο αυτα μας συμβαινουν
ειμαστε σαν ενα μαγνητικο πεδιο
περι γκαντεμιας δηλαδη
σε αποστομωσα?
προσφατα μου εκανε δωρο ενας καλος φιλος to "the Secret" ενα απιστευτο βιβλιο
μαλλον θα ειναι το επόμενο μου βιβλίο
οκ,με συγχωρειςαν το θετεις ετσι πεζα ναι
δεν το περιμενα απο εσενα ποτε
οκ,με συγχωρεις
syμφωνω.Καλό βιβλίο είναι "το μυστικό" ,απλά από ένα σημειο και μετά επαναλαμβάνεται....
το χα διαβασει πριν χρονια και μ αρεσε πολυ!''Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ'' της Μάιρα Παπαθανασοπούλου
το χα διαβασει πριν χρονια και μ αρεσε πολυ!
To εχω διαβασει, μεγαλη μαλακια, αν εισαι χαζο-αμερικανακι θα σου αρεσει,αφου αντι να το δωσω(μη μου πουν"τι διαβαζεις ρε μαλακα"..) το πεταξα στα σκουπιδια(ανακυκλωση ;))προσφατα μου εκανε δωρο ενας καλος φιλος to "the Secret" ενα απιστευτο βιβλιο
Το εχω διαβασει και εγω και οντως ειναι μεγαλη μαλακια.Υπαρχουν απειρα βιβλια του ιδιου ειδους που τα λενε πολυ πολυ καλυτερα.To εχω διαβασει, μεγαλη μαλακια, αν εισαι χαζο-αμερικανακι θα σου αρεσει,αφου αντι να το δωσω(μη μου πουν"τι διαβαζεις ρε μαλακα"..) το πεταξα στα σκουπιδια(ανακυκλωση ;))
τωρα εγινε κατανοητη η αντιπαθια σ για το θρουλ''Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ'' της Μάιρα Παπαθανασοπούλου