Νέα

Ποιό βιβλίο προτείνετε / μόλις ολοκληρώσατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ais8hsh
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 287K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Iblis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2008
Κριτικές
28
Like
14
Πόντοι
766
πραγματευεται την ιδιοτητα του ανθρωπου να προκαλει την αρνητικοτητα στην ζωη του:
οσο αρνητικες σκεψεις κανουμε για διαφορα πραγματα τοσο αυτα μας συμβαινουν
ειμαστε σαν ενα μαγνητικο πεδιο
περι γκαντεμιας δηλαδη :bounce:

σε αποστομωσα?  :happy:

RoccoSiffredi

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Μαρ 2009
Κριτικές
12
Like
405
Πόντοι
3.235
μαλλον θα ειναι το επόμενο μου βιβλίο

tsoutsis

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2008
Like
12
Πόντοι
0
Καλό βιβλίο είναι "το μυστικό" ,απλά από ένα σημειο και μετά επαναλαμβάνεται....

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
η αληθεια αυτη αλλα για να το καταλαβεις απολυτα πιστευω οτι πρεπει το μυαλο σου να ειναι εντελως αδειο απο καθε αλλη σκεψη ωστε να μπορεσεις να επικεντρωθεις σε αυτο που διαβαζεις, κι αυτο πιστευω οτι ισχυει για ολα τα βιβλια

monokoloMIA

Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2007
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
''Ο ΙΟΥΔΑΣ ΦΙΛΟΥΣΕ ΥΠΕΡΟΧΑ'' της Μάιρα Παπαθανασοπούλου

sexoula

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2008
Κριτικές
4
Like
3
Πόντοι
16
το χα διαβασει πριν χρονια και μ αρεσε πολυ! :rockon:

τελειο ειναι

επισης πολυ ωραια ειναι τα βιβλια  του Paulo Coelho (συγγνωμη αν το γραφω λαθος) και ειδικα το "Η Βερονικα αποφασιζει να πεθανει"

sasakis

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2009
Like
2
Πόντοι
6
προσφατα μου εκανε δωρο ενας καλος φιλος to "the Secret" ενα απιστευτο βιβλιο
To εχω διαβασει, μεγαλη μαλακια, αν εισαι χαζο-αμερικανακι θα σου αρεσει,αφου αντι να το δωσω(μη μου πουν"τι διαβαζεις ρε μαλακα"..) το πεταξα στα σκουπιδια(ανακυκλωση ;))

Lastmoican

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2006
Κριτικές
3
Like
54
Πόντοι
166
διαβασα σε 2 μήνες όλα του Χάρρυ Πότερ. Κόλλησα πραγματικά.
Και μετά από τα βιβλία...δεν μπορώ να ξαναδώ τις ταινίες γμτ. Μου φαίνονται άνοστες και ηλίθιες, για να μην πω ανακριβείς.

shamans9

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιαν 2008
Like
5
Πόντοι
6
To εχω διαβασει, μεγαλη μαλακια, αν εισαι χαζο-αμερικανακι θα σου αρεσει,αφου αντι να το δωσω(μη μου πουν"τι διαβαζεις ρε μαλακα"..) το πεταξα στα σκουπιδια(ανακυκλωση ;))
Το  εχω  διαβασει  και  εγω  και  οντως  ειναι  μεγαλη  μαλακια.Υπαρχουν  απειρα  βιβλια  του ιδιου ειδους    που  τα  λενε  πολυ  πολυ  καλυτερα.
Αλλωστε  στην  σελιδα  που  παρεθεσε  ο  Ντουρασελ,    το  σβηνει  τελειως  το  βιβλιο .

Ενα  βιβλιο  που  λεει  πανω  κατω  τα  ιδια  πραγματα  αλλά  πολυ  καλυτερα  και  σε  βοηθαει  να  γινεις  καλυτερος  ανθρωπος    ειναι  το  -Η  τεχνη  του  πλουτου-  εκδοσεις  Εσοπτρον.

Το  θεμα  για  τα  παντα  ειναι  να  μην  χαθει    η  θεληση .Αν  χαθει  αυτη    κανενα  βιβλιο  δεν  μπορει  να  σε  βοηθησει

DARKSIDEOFTHEMOON

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2006
Like
31
Πόντοι
166
Διάβασα πρόσφατα το βιβλίο του Νίκολας Νικάστρο ΄΄Σφακτηρία,ΑΚΛΟΝΗΤΟΣ ΒΡΑΧΟΣ΄΄ εκδόσεις ΜΙΝΩΑΣ.
Σχεδόν σαν τις ΄΄Πύλες της Φωτιάς΄΄ ήταν η πλοκή του και η εξέλιξή του όπως κ το ύφος του.

Ένα ιστορικό μυθιστόρημα που αναφέρεται στην μάχη της Σφακτηρίας που έλαβε χώρα κατάτην διάρκεια του Πελοποννησιακού Πολέμου.

Διαβάστε το,θα κολλήσετε κ θα σας συναρπάσει.

talladmirer

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2007
Like
19
Πόντοι
16
ο Φάουστ στην Κοπεγχάγη, οπότε και έκλεισα μετά τις γενιές των κβάντων :tickedoff: :dancing: :boobies: :think: :tickedoff: :uglystupid: :idiot: :huh:

Συνημμένα

• Carlos+Valderama.jpg
    Carlos+Valderama.jpg
    29,6 KB · Εμφανίσεις: 22

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom