john_fystikis
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 9
- Like
- 140
- Πόντοι
- 66
http://[URL unfurl="true"]www.u-hoo.gr/gianniskafatos/wp-content/uploads/image/tzoumas.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
ωραίος τύπος..
θέλω κάποια στιγμή να τσεκάρω τι παίζουν τα βιβλία του
Σωραίος τύπος και διαβασμένος!και τα αλλα δυο που εχει γράψει ο Τζούμας ειναι καλα ειδικά το complete unknown που λέει για την ζωη του στην Αμερική και το άλλο ειναι ο πανωλεθριαμβος
Κολωνακιώτης είσαι;τον εχω και πελατη
τα βιβλια του τα χα διαβασει και τα 3 πιο πριν τον ακουγα χρονια καθε πρωι ομως απο τον εν λευκω πολυ ωραιος τυπος και το ενδυματολογικο του στυλακι απαιχτοΚολωνακιώτης είσαι;
Φοβερό χιούμορ, στυλ και επίπεδοτα βιβλια του τα χα διαβασει και τα 3 πιο πριν τον ακουγα χρονια καθε πρωι ομως απο τον εν λευκω πολυ ωραιος τυπος και το ενδυματολογικο του στυλακι απαιχτο
Δικος μου εισαιΣωραίος τύπος και διαβασμένος!
φοβερός και πολύ ευρηματικός ο τίτλος αυτού!
Θυμίζω πως τον κ. Κ.Τζούμα τον ακούτε καθημερινά στον Εν λευκό (87.7) 10:00-12:00 παρέα με kafka (Κατερίνα Καφεντζή)... μουσικάρες, καυστικό/υποχθόνιο/μπλακ humor και ενημέρωση σε ότι αφορά την τέχνη γενικότερα!
και μια γεύση περί αυτής της προσωπικότης...
Έτσι και για τους δύο.Φοβερό χιούμορ, στυλ και επίπεδο
Ως ηθοποιός όπου τον έχω δει ήταν κάτω του μετρίου, αλλά μαζί με τον Κοτανίδη έχουν ένα διαφορετικό αέρα που τους ξεχωρίζει από όλους τους άλλους,
ποιος ειναι ο κοτανιδης? του τζουμα πρεπει να χω δει μονο μια ταινια νομιζω ο πεταλουδας λεγοταν η κατι τετοιοΈτσι και για τους δύο.
ποιος ειναι ο κοτανιδης? του τζουμα πρεπει να χω δει μονο μια ταινια νομιζω ο πεταλουδας λεγοταν η κατι τετοιο