Νέα

Ποιό SUV με περίπου στις 30.000 θα προτιμούσατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostakios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 8K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
πολύ ενδιαφέρον θέμα...μαθαίνω ότι η μισή Ελλάδα θέλει να αγοράσει suv !!!!
Έχουμε απόψεις για τη μονομάχία : Q3Audi- TIGUAN - Volvo xc40.Μιλάμε πάντα για ελαφριά μεταχειρισμένα 2-3 ετών με λίγα χλμ.Τα εξειδικευμένα περιοδικά που τα κάνουν τεστ βγάζουν τρομερά συμπεράσματα.Έχουμε κάποιον που να έχει άποψη γι αυτά?

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Έχουμε απόψεις για τη μονομάχία : Q3Audi- TIGUAN - Volvo xc40.Μιλάμε πάντα για ελαφριά μεταχειρισμένα 2-3 ετών με λίγα χλμ.Τα εξειδικευμένα περιοδικά που τα κάνουν τεστ βγάζουν τρομερά συμπεράσματα.Έχουμε κάποιον που να έχει άποψη γι αυτά?
Δεν ξέρω για τα πιο πάνω μοντέλα , αλλά σχετικά με τα SUV ... πλέον απο οτι κατάλαβα έχουν καταργηθεί τα πολυμορφικά ( ίσως και καμιά ακόμη κατηγορία αν μου διαφεύγει ) και έχουν μείνει μόνο τα SUV που έχουν λίγο απο πολυμορφικά και λίγο παραπάνω εκτός δρόμου ικανότητες λόγω αυξημένου ύψους.

Εμένα πάλι μου αρέσουν πολύ σε εμφάνιση το audi allroad και το volvo xc70 crosscountry που είναι παρόμοιο στυλ και τα δυο. Αλλά δεν παίζει να πάρω κανένα απο τα δυο γιατί εκτός απο ακριβά έχουν και πολλά κυβικά απο οτι θυμάμαι.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.684
Πόντοι
736
Επίσης αν θες βλέπω εδω έχει δοκιμές για κάποια απο αυτά τα μοντέλα , νομίζω καλύτερη η δοκιμή σε βίντεο παρά σε περιοδικό.

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.999
Πόντοι
17.785
Επίσης αν θες βλέπω εδω έχει δοκιμές για κάποια απο αυτά τα μοντέλα , νομίζω καλύτερη η δοκιμή σε βίντεο παρά σε περιοδικό.

Αυτα πανε 40κ καινούρια.

Το Audi το πήρε φίλος προσφατα. Ωραιο εσωτερικο , σκληρα καθίσματα, και με χώρους για ατομα μεχρι 1,80.
Οι ψιλότεροι να πανε καλυτερα να πανε στο VW, το όποιο ζαχαρωνα και εγω αλλα οι ζαντες 19αρες και "χτυπαει " στις λακουβες και τα σαμαρακια ενω με τιμη 40+ δεν ειναι και πολυ συμφερων.

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.276
Πόντοι
11.146
....ρε μαγκες εξηγηστε μου κατι, για ποιο λογο να παρετε ενα μεγαλο, δυσχρηστο για την πολη οχημα (και αναφερω την πολη γτ το 80% των μετακινησεων μας το κανουμε μεσα στην πολη)!?!?!? Εκτος αν μιλαμε για δευτερο οχημα! :think::think::think:

Dasstaboo

Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2024
Like
681
Πόντοι
81
Tusson με
Κλειστά μάτια ! Ή Dacia για οικονομία το καινούριο στα 28.000€

GiorgosM145

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Δεκ 2016
Κριτικές
10
Like
13.399
Πόντοι
2.546
....ρε μαγκες εξηγηστε μου κατι, για ποιο λογο να παρετε ενα μεγαλο, δυσχρηστο για την πολη οχημα (και αναφερω την πολη γτ το 80% των μετακινησεων μας το κανουμε μεσα στην πολη)!?!?!? Εκτος αν μιλαμε για δευτερο οχημα! :think::think::think:
Ιδιο το ερωτημα.Ισως για ταξιδια και πιο σκληροτραχηλες καταστασεις αλλα αυτο ειναι πολυ λιγοτερο απο της καθημερινοτητας.Ε μετα φανταζομαι για μοστρα η και γενικα για αξιοπιστια για φαση για επιθυμια κτλ

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
Πλέον βλέπω να είναι πολύ διαδεδομενο το εξής μοντέλο :Δηλώνεις σε ανθρώπους έμπορους κλπ που φέρνουν οχήματα απ εξω (αλλά και απο Ελλάδα) μέ όριο 28-33 χιλ τι μπορείς να μου βρεις σε αυτες πχ τις μάρκες και ακολουθως επιλέγεις....
Το ότι είναι ολίγον υπερβολικό να ψάχνουν όλοι suv οκ ειναιπου λένε σημεία των καιρών....

Vienezos1_

Μέλος
Εγγρ.
16 Φεβ 2022
Like
291
Πόντοι
21
τα Suv μάλλον θεωρούνται και λίγο συνειδητά επίδειξη....όπως κάποιες επώνυμες μάρκες που πληρώνεις το κάτι παραπάνω χωρίς να είναι ανταποδοτικό αυτό.Ακόμα και η κατοχή ενός ακριβού σκυλιού που κάποιος πάει και το αγοράζει πχ κουτάβι 2-3 χιλιάδες ευρώ και μετά έξοδα συντηρησης γιατι απλά θέλει να έχει συντροφια κλπ ενω ορθολογικά και πρακτικά είναι πρόσθετη πηγή εξόδων !!!

Odin_

Ανώτατος
Εγγρ.
1 Δεκ 2014
Κριτικές
34
Like
29.276
Πόντοι
11.146
Ιδιο το ερωτημα.Ισως για ταξιδια και πιο σκληροτραχηλες καταστασεις αλλα αυτο ειναι πολυ λιγοτερο απο της καθημερινοτητας.Ε μετα φανταζομαι για μοστρα η και γενικα για αξιοπιστια για φαση για επιθυμια κτλ
τα Suv μάλλον θεωρούνται και λίγο συνειδητά επίδειξη....όπως κάποιες επώνυμες μάρκες που πληρώνεις το κάτι παραπάνω χωρίς να είναι ανταποδοτικό αυτό.Ακόμα και η κατοχή ενός ακριβού σκυλιού που κάποιος πάει και το αγοράζει πχ κουτάβι 2-3 χιλιάδες ευρώ και μετά έξοδα συντηρησης γιατι απλά θέλει να έχει συντροφια κλπ ενω ορθολογικά και πρακτικά είναι πρόσθετη πηγή εξόδων !!!
....ετσι μαλιστα, Συμφωνω κ επαυξανω!
Αλλωστε τα λαθη, τα παθη κ τα γουστα πληρωνονται!!! :hi:

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.999
Πόντοι
17.785
αν εχεις 2-3 παιδια?

srek7

Ανώτατος
Εγγρ.
25 Αυγ 2008
Κριτικές
63
Like
17.999
Πόντοι
17.785
....δηλαδη ενα hatchback, ενα station wagon ή ενα sedan δε βολευει αν εχεις 2-3 παιδια?!
Οχι !

- Το SUV είναι ψηλό με ψηλη θεση οδηγησης που παρεχει πολυ καλυτερη ορατοτητα, το οποιο είναι πολυ σημαντικο μεσα στην πολη διότι βλεπεις τις ακρεσ του οχηματος καλυτερα. Δηλαδη πιο ευκολο στο παρκαρισμα και στα στενα κομματια.
- Τα SUV είναι πιο πολυμορφικα. Τα πίσω καθίσματα είναι ρυθμιζομενα/αφαιρουμενα δινοντας ευελιξία και μεγαλο χωρο για κουβαλημα. Τα αλλα απλα δεν το κανουν.
- Αποσταση απο το εδαφος σου δίνει την δυνατόττα να καβαλας πεζοδρόμια χωρις προβλημα να βρεις κατω. Επισησ πας σε χωματοδρομο χωρις προβλημα
- Αισθηση ασφαλειας αυξημενη λόγο υψους /όγκου
- Εσωτερικο υψος αυξημενο σημαντικο για αντρες ανω του 1,80.

Θέμης88

Ανώτατος
Εγγρ.
19 Μαρ 2021
Κριτικές
51
Like
5.464
Πόντοι
11.836
Οχι !

- Το SUV είναι ψηλό με ψηλη θεση οδηγησης που παρεχει πολυ καλυτερη ορατοτητα, το οποιο είναι πολυ σημαντικο μεσα στην πολη διότι βλεπεις τις ακρεσ του οχηματος καλυτερα. Δηλαδη πιο ευκολο στο παρκαρισμα και στα στενα κομματια.
- Τα SUV είναι πιο πολυμορφικα. Τα πίσω καθίσματα είναι ρυθμιζομενα/αφαιρουμενα δινοντας ευελιξία και μεγαλο χωρο για κουβαλημα. Τα αλλα απλα δεν το κανουν.
- Αποσταση απο το εδαφος σου δίνει την δυνατόττα να καβαλας πεζοδρόμια χωρις προβλημα να βρεις κατω. Επισησ πας σε χωματοδρομο χωρις προβλημα
- Αισθηση ασφαλειας αυξημενη λόγο υψους /όγκου
- Εσωτερικο υψος αυξημενο σημαντικο για αντρες ανω του 1,80.
Τα καλύτερα αυτοκίνητα βασικά
Όπως τα γράφεις σε πλεονεκτήματα

Ιζνογκουντ

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Φεβ 2014
Κριτικές
6
Like
9.942
Πόντοι
2.586
Λοιπον εχοντας εμπειρια και απο τα 3
Q3 η προηγουμενη γενια ...νομιζεις οτι μπαινεις σε χρηματοκιβωτιο ...Κορυφαια ποιοτητα κατασκευης
Αψογο κρατημα ( μπροστοκινητο οχι 4χ4 ) οικονομικο και χωρις ζημιες

ΤIGUAN μεχρι και την προηγουμενη γενια ( χωρις IQ drive ) πολυ καλο αναλογα με τα λεφτα του , φοραει τον ιδιο κινητηρα με το Q3 με αλλο εγκεφαλο θα ελεγα πολυ τίμιο ..χωρις επισης ζημιες , οικονομικο αλλα audi δεν ειναι ( φυσικα καινουργιο κανει 10,000 κατω ) αλλα εχει full εξωπλισμο που για να τον βαλεις στο audi θες ενα νεφρο

Η καινουργια γενια τοσο audi και VW βγαζει πολλα ψυχολογικα με τα ηλεκτρονικά ...

VOLVO ..δεν ξερω για το xc40 , ειχα το XC 60 ...Πολυ ακριβο , στις 30,000 αρχισαν να τριζουν ολα τα πλαστικα
Και φυσικα ο θεος να σε φυλαει οταν πας συνεργειο ..πριν χρονια ετυχε να μου σπασει τζαμι στον δεξιο καθρευτη και μου εκλεψαν τον αριστερο κοντα στα 400, ευρω το κρυσταλο μονο και λιγο πανω απο 1000 ο αριστερος κομπλε

Bestman

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
338
Πόντοι
21
Αυτό με τους χώρους είναι λίγο φεικ, το chr πχ δεν έχει καθόλου Πορτ μπαγκαζ..
Τα πεζό παίζουν πολύ δυνατά αυτή την εποχή..
Πιστεύω ότι ο μόνος λόγος προτίμησης είναι η ψηλή θέση των καθισμάτων..
Δλδ μπαίνεις βγαίνεις και δεν σπάει η μέση σου

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom