Νέα

Ποιό SUV με περίπου στις 30.000 θα προτιμούσατε;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα kostakios
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 122
  • Εμφανίσεις 8K
  • Ετικέτες
    αυτοκίνητα
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
30.000 μεταχειρισμενο η καινουργιο?

Δ

Διαγραμμένο μέλος 203076

Επισκέπτης
ριξε μια ματια εδω...https://www.gocar.gr/new-models/SUV.html

ProjectHedonism

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
5
Like
399
Πόντοι
280
επιλογές αρκετές πια. εσείς αν θέλετε γράψτε ποιο SUV θα διαλέγατε και γιατί
Γράψε αν θέλεις δυο λόγια για τη χρήση που προορίζεται και το μέγιστο επιθυμητό μήκος αμαξώματος για να σου προτείνουμε κατάλληλες λύσεις.

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
το mini countryman το έχει κανένας;
το εχει συμμαθητρια στην γειτονια και απορω γιατι το πηρε αφου κυκλοφορει μεσα στην πολη μονο,
να ειναι λιγο πιο ψηλο για να φοβασαι μη σου γυρισει στην στροφη και να πηγαινεις μονιμα αργα?
ειπαμε ή τζιπ ή πολης τα σουβ εχουν τα κακα κια οχι τα καλα και των δυο

OP
OP
kostakios

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Γράψε αν θέλεις δυο λόγια για τη χρήση που προορίζεται και το μέγιστο επιθυμητό μήκος αμαξώματος για να σου προτείνουμε κατάλληλες λύσεις.
λοιπόν ο κολητός έχει 2 παιδιά (σχολείο) και γουστάρει τα σαββατοκύριακα του ταξίδια και σε βουνά, είναι ψιλοάνετος οικονομικά, δλδ θέλει και κάποιους χώρους (πορτ μπαγκαζ κλπ) και να μην σέρνεται

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
Ολα στο μίξερ. νίβα, τσερόκια, λαντκρούζερ, εςγιουβιά τα πάντα όλα. Όλα είναι τελικά θέμα γούστου. Η δική μου συνεισφορά είναι μόνον η εξής : Άν αποφασίσετε να πάρετ SUV πάρτε το υποχρεωτικά με κάποιου είδους τετρακίνηση. Αν αποφασίσετε να χρησιμοποιείσεται το SUV σαν SUV (δηλαδή εκτός ασφάλτου ή/και σε δύσκολες συνθήκες) επενδύστε σε μια δεύτερη, κατάλληλη για την περίσταση, 4αδα λάστιχα (ή ζαντολάστιχα).

DarkMatter94

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2021
Like
179
Πόντοι
1
Παίδες εγώ θέλω να πάρω SUV με μεγάλο πορτ μπαγκαζ και όχι κάτι ακριβό.
Είμαι μεταξύ KAROQ, KODIAK, TIGUAN & TUSCHON.
Τι προτείνετε;
Μου αρέσει πολύ και το Peugeot 3008 αλλά είναι ακριβό το άτιμο, δεν θέλω να δώσω πάνω από 30+

anonymous80

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2008
Like
426
Πόντοι
21
Kia Sportage; Πιστεύω γενικά η ΚΙΑ είναι αξιόπιστη εταιρεία

lavro

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Απρ 2018
Κριτικές
47
Like
7.369
Πόντοι
5.646
toyota-c-hr-2017-1600-01.jpg

n0hy69mb4ol4_800.jpg

Honda-HR-V-Sport-1.5-VTEC-Turbo-1.jpg.webp

Θα σου πρότεινα και το Ford Kuga αλλά μόνο αν είχε παραμείνει το προηγούμενο μοντέλο γιατί το καινούριο το έκαναν αίσχος
Αυτοκίνητα exclusive ?

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.056
Πόντοι
1.056
Dacia ε;
Κυκλοφορεί τελευταία πολύ δε μπορώ να πω
η ανωτερη τιμη του ειναι 20 χιλ. νταξει δεν εχει ποιος ξερει τι μεσα απο ποιοτητα υλικων κτλ, εξωτερικα ομως ειναι πολυ ωραιο. ωραιο να οδηγω ενα audi η bmw και να χαζευουν τα μουνακια στο χωριο, η να απολαμβανεις τις σαλοναρες που εχουν και τη ποιοτητα κυλησης, αλλα αυτα πλεον ειναι τα τελευταια που κοιταει καποιος

ProjectHedonism

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Ιαν 2021
Κριτικές
5
Like
399
Πόντοι
280
λοιπόν ο κολητός έχει 2 παιδιά (σχολείο) και γουστάρει τα σαββατοκύριακα του ταξίδια και σε βουνά, είναι ψιλοάνετος οικονομικά, δλδ θέλει και κάποιους χώρους (πορτ μπαγκαζ κλπ) και να μην σέρνεται
Σύμφωνα με τα δεδομένα που μας έδωσες τα SUV που αξίζουν τα λεφτά τους, πολύ καλά εξοπλισμένα και αξιόπιστα τόσο ως προς τα μηχανικά τους μέρη όσο και ως προς την υποστήριξη των αντιπροσωπειών είναι:

KIA SPORTAGE 1.6T 177ps 4X4 DCT

HYUNDAI KONA 1,6T 198ps 4X4 7-DCT

HYUNDAI TUCSON 1,6T 48V 180ps 4X4 7-DCT

Όλα είναι βενζίνη με λογικό για την Ελλάδα κυβισμό (1600cc) για να έχει το κεφάλι του ήσυχο μην τυχόν επιβληθούν μελλοντικοί φόροι / απαγορεύσεις στα πετρελαιοκίνητα, τετρακίνητα για να πηγαίνει και σε πιο δύσκολα εδάφη, με κιβώτια εφτά σχέσεων διπλού συμπλέκτη (είδος αυτόματου) για ξεκούραστη οδήγηση και ακαριαίες αλλαγές ταχυτήτων κυρίως στο ανέβασμα, 180+ άλογα και πολλή ροπή (τράβηγμα) ελέω turbo. Πέντε έως επτά χρόνια εγγύηση. Όλα γύρω στα 30.000 ευρώ. Χάνουν ως προς αυτό που λέμε perceived quality δηλαδή την αίσθηση ποιότητας που δίνει η καμπίνα των επιβατών βάσει της όρασης και της αφής στον πελάτη.

«Ευγενείς» μάρκες όπως Audi, BMW, Mercedes είναι ήδη ακριβές και, αν προσθέσει κανείς τον εξοπλισμό που έχουν στάνταρ τα ανωτέρω, οι τιμές απογειώνονται. Επιπροσθέτως η αξιοπιστία των μερών τους δεν είναι και η καλύτερη, όπως και εκείνη των αυτοκινήτων της Stellantis (η εταιρία που προέκυψε από τη συγχώνευση FIAT και PSA). Δείτε την παρακάτω ταξινόμηση για την αξιοπιστία τους (όσο μικρότερος ο αριθμός τόσο καλύτερα, πρώτη φυσικά η Lexus):

1617815632785.png

xratsas

Σεβαστός
Εγγρ.
8 Μαΐ 2019
Κριτικές
18
Like
1.925
Πόντοι
1.191
tiguan χωρις δευτερη κουβεντα κανε test drive οδηγησε το να καταλαβεις τι σημαινει σταθερο αυτοκινητο στον δρομο

vaggelis 80

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
26 Μαΐ 2019
Like
2.884
Πόντοι
446
Παίδες εγώ θέλω να πάρω SUV με μεγάλο πορτ μπαγκαζ και όχι κάτι ακριβό.
Είμαι μεταξύ KAROQ, KODIAK, TIGUAN & TUSCHON.
Τι προτείνετε;
Μου αρέσει πολύ και το Peugeot 3008 αλλά είναι ακριβό το άτιμο, δεν θέλω να δώσω πάνω από 30+
Karoq φοβερό το εχω δει από κοντά πολύ μεγάλους χώρους και ποιότητα δεν χρειάζεται να πούμε απλά Skoda...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom