CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
Δες εδω :Βολές κατά ρηπας φίλε!!!
Γενικά έχει κάλες κρητικές το κορίτσι ?? δεν έχω δει???
Δες εδω :Βολές κατά ρηπας φίλε!!!
είσαι Τιμημένος όπως λέει και ο τίτλος σου!!!!
απο τις καλητερες κριτικες!Βολές κατά ρηπας φίλε!!!
Και ειναι και φυσικότατες!μια ακόμα απο την πίσω θέα της Βανέσσας
Υ.Γ. στο alien girls δεν πρέπει να δουλεύει ακόμα!!! η photos της τα σπάνε!!!
Δεν την εχω δει απο κοντα... ακομα!τι φίλε lex80 να παίζει photoshop?????
το έχεις τιμήσει το κορίτσι????
έχω ψηθεί άσχημα με την party της!!!
και έχω διαβάσει καλα σχόλια!!!
αλλά άμα δεν είναι έτσι η πισώ θέα της δε λέει!!!χαααχαχαχα
Δεν την εχω δει απο κοντα... ακομα!
Αλλα ρε φιλε δεν βλεπεις οτι οι φωτο ειναι επαγγελματικες;
Μπαμ κανει!
Χωρις αυτο να σημαινει οτι η κοπελα θα ειναι χαλια κτλ κτλ... ;)
από εμφάνιση και κωλάρα η Βανέσσα είναι το ν. 1!! τώρα από υπηρεσίες παίζεται, ανάλογα με τα φεγγάρια της. Και η Ρομίνα πολύ καλή πίσω κίνηση, φοβερή. Εγώ πάντως ψηφίζω Σύλβια για όλο το πακέτο!!τι φίλε lex80 να παίζει photoshop?????
το έχεις τιμήσει το κορίτσι????
έχω ψηθεί άσχημα με την party της!!!
και έχω διαβάσει καλα σχόλια!!!
αλλά άμα δεν είναι έτσι η πισώ θέα της δε λέει!!!χαααχαχαχα
από εμφάνιση και κωλάρα η Βανέσσα είναι το ν. 1!! τώρα από υπηρεσίες παίζεται, ανάλογα με τα φεγγάρια της. Και η Ρομίνα πολύ καλή πίσω κίνηση, φοβερή. Εγώ πάντως ψηφίζω Σύλβια για όλο το πακέτο!!
δώσε μας τα φώτα σου με καμιά photo και σε πιο studio είναι!!!
Η Σύλβια, σώμα μοντέλου οπότε και ο κώλος ανάλογος, δουλεύει Περαιώς 193 και Κηφισού 30, όπως και η Βανέσσα. Για τη Ρομίαν δεν πολυθυμάμαι, κάποτε Βριλησσού 55δώσε μας τα φώτα σου με καμιά photo και σε πιο studio είναι!!!
Η Ρομινα δουλευει πλεον Φραντζη 47, Βουλιαγμενης 83 και Βρισλησσου 42 ;)Η Σύλβια, σώμα μοντέλου οπότε και ο κώλος ανάλογος, δουλεύει Περαιώς 193 και Κηφισού 30, όπως και η Βανέσσα. Για τη Ρομίαν δεν πολυθυμάμαι, κάποτε Βριλησσού 55
Η Ρομινα δουλευει πλεον Φραντζη 47, Βουλιαγμενης 83 και Βρισλησσου 42 ;)
Η Συλβια που λεει ο "the saint" Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ απο το Πειραιως 193-Κηφησου 30, εκτος απο Κροκεων 6, εργαζεται και Ελευεθριου βενιζελου 35.
Να σημειωθει οτι οντως εχει καλο πίσω σύστημα ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ με 100 ευρω, σε αντιθεση με ολες της αλλας που αναφεραμε, (εκτος της Αννα-Μαριας κατα διαστηματα) που δεν προσφερουν πρωκτικο προγραμμα.
Κανοντας κλικ στα banner που εχει στην κεντρικη (και οχι μονο) σελιδα μπορεςι να δεις πολλες φωτογραφιες κοριτσιων, για ολα τα γουστα,
Ορεξη να εχεις..........
Congratulazionni........Άν και δεν είμαι "Θιασώτης" του πρωκτικού, το τίμησα δεόντως caro ministro.