Νέα

Ποιο PSP?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα zentrix
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 1K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ρε μάγκες, επειδή με παιχνιδοκονσόλες δεν ασχολούμαι καθόλου και επειδή θέλω να κάνω δώρο σε ένα πιτσιρικά, ποιο PSP είναι το καλύτερο να του πάρω;
Θέλω να του πάρω το τελευταίο μοντέλο και με wi-fi αν γίνεται, γιατί κάπου διάβασα ότι υπάρχει και τέτοιο.
Και ένα βασικό στοιχείο ακόμα. Θέλει να παίζει οπωσδήποτε το παιχνίδι God Of War.

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.915
Πόντοι
9.275
Προφανώς το καλύτερο είναι το νέο PS Vita, υπάρχει και το παιχνίδι που ζητάς.
WiFi έχουν όλα τα PSP.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
Ρε μάγκες, επειδή με παιχνιδοκονσόλες δεν ασχολούμαι καθόλου και επειδή θέλω να κάνω δώρο σε ένα πιτσιρικά, ποιο PSP είναι το καλύτερο να του πάρω;
Θέλω να του πάρω το τελευταίο μοντέλο και με wi-fi αν γίνεται, γιατί κάπου διάβασα ότι υπάρχει και τέτοιο.
Και ένα βασικό στοιχείο ακόμα. Θέλει να παίζει οπωσδήποτε το παιχνίδι God Of War.

γιατί δεν του παίρνεις xbox 360 ?
στα ίδια λεφτά σχεδόν δεν είναι ?

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.915
Πόντοι
9.275
Tο XBox δεν είναι φορητό. Φορητό θέλει ο φίλος...

OP
OP
Z

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Θέλει φορητό ο πιτσιρικάς.
Το Vita έχει γύρω στα 200€ ενώ το άλλο είναι στη μισή τιμή;

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.915
Πόντοι
9.275
Είπες πως θες το καλύτερο, και αυτό είναι το PS Vita.

OP
OP
Z

zentrix

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Θα μπορούσες αν σου ήταν εύκολο να μου πεις τις διαφορές;
Εκτός από τη διπλάσια τιμή!

Gothmog theBalrog

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
0
το psvita ειναι πιο καινουργιο πιο καλο εχει στανταρ wifi και αν θεσ 3g
το psp που πωληται πλεον ειναι το street e-1000 ΔΕΝ εχει wifi και ειναι πιο φτηνο παντωσ το psp ειναι πληρως χακαρισμενο οποτε δεν πληρωνεις για παιχνιδια

Επισκέπτης
Ολα τα PSP εχουν wifi και συνδεονται στην τηλεοραση, εκτος απο το Ε1000 που κανει 99 ευρω. Επισης ολα flashαρονται εκτος του PSVITA και παιζεις παιχνιδια απο τη καρτα.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
το psvita ειναι πιο καινουργιο πιο καλο εχει στανταρ wifi και αν θεσ 3g
το psp που πωληται πλεον ειναι το street e-1000 ΔΕΝ εχει wifi και ειναι πιο φτηνο παντωσ το psp ειναι πληρως χακαρισμενο οποτε δεν πληρωνεις για παιχνιδια
δεν ειναι ολα τα μοντελα χακαρισμενα...τα πρωτα μονο.εγω εχω το πρωτο που βγηκε και το χακαρα και ειχα χεστει να κατεβαζω παιχνιδια!κατεβασα περιπου 200 γιγα παιχνιδια...

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.915
Πόντοι
9.275
Συμφωνώ με όσα έγραψαν τα παιδιά πιο πάνω. Το PS Vita έχει όντως τα διπλά λεφτά από τα παλιά PSP (που χακάρονται), και δεν έχει ξεκλειδώσει (ακόμα). Αλλά βρε παιδιά είναι αντικειμενικά το καλύτερο από όλα, και σε ποιότητα και σε ευχρηστία. Έχει 5-ιντση HD touch οθόνη, διπλά αναλογικά στικς, κατεβάζεις ένα σωρό free demo games από το Playstation Store (θες και μεγάλη κάρτα), και τα μαμά παιχνίδια έχουν 30-40 ευρώ τα καινούργια και 10-20 τα παλιά. Αν είσαι Fan των Video games δεν υπάρχει περίπτωση να μην σε ενθουσιάσει το PS Vita!

Gothmog theBalrog

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιαν 2008
Like
3
Πόντοι
0
δεν ειναι ολα τα μοντελα χακαρισμενα...τα πρωτα μονο.εγω εχω το πρωτο που βγηκε και το χακαρα και ειχα χεστει να κατεβαζω παιχνιδια!κατεβασα περιπου 200 γιγα παιχνιδια...
Τα psp ειναι ολα χακαρισμενα (εχω το απλο 1004 και το ξερω)Το μονο μοντελο που πωληται τωρα ειναι αυτο ΧΩΡΙΣ wifi τα προηγουμενα ειχαν

proktologos

Μέλος
Εγγρ.
1 Μαρ 2007
Like
0
Πόντοι
1
μου φαίνετε όμως ότι το ps vita μια διαφορά με το psp είναι ότι δεν παίρνει παιχνίδια κασέτα
δεν ξέρω μήπως πρέπει να το κοιτάξεις και αυτό

Kaloeros

Ανώτερος
Εγγρ.
27 Φεβ 2009
Κριτικές
212
Like
4.915
Πόντοι
9.275
Ναι έτσι είναι. Το PS Vita τα παίρνει σε έτοιμη κάρτα μνήμης (πατέντα της Sony) ή τα αγοράζεις από το Store και τα αποθηκεύεις στην SD card. Τα δισκάκια του PSP δεν παίζουν στο PS Vita για απλά δεν έχει αντίστοιχο drive. Στην θέση του (στην πίσω επιφάνεια δηλαδή) το PS Vita έχει την δεύτερη περιοχή αφής.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom