mounitsa
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2006
- Like
- 13
- Πόντοι
- 366
αφου εισαι ταπα τι αλλο θα φοραγες
πλαστικα προσοντα αποκτουν ολοι και οταν λεω ολοι εννοω ΟΛΟΙ
οι ψηλες ειναι για παρελαση
αφου εισαι ταπα τι αλλο θα φοραγες
πλαστικα προσοντα αποκτουν ολοι και οταν λεω ολοι εννοω ΟΛΟΙ
ναι με τον κοσνικΜηπως το μπερδευεις με αλλον?????
Αυτα ειναι παραδειγματα σκληροπυρηνικων;Καλα εσένα σε είχα για πολύ σκληροπυρηνικό της τάξεως μπόλντη, lagoudaki, axaxouxa (.. ) ...πως και κάθεσαι και χλεχλεδιάζεις με τις γκόμενες και με τον άλλον τον Ερολ Φλυν, δεν καταλαβαίνω...
Ασε που σε εχω πετύχει με σταμούλη να ζαχαρώνεις στο 104...
Αγνώριστος!
Που είναι ο παλιος σκληροπυρηνικός μπάρος..που τρέμανε τα thread στην παρουσία του?
δεν εχω πουλι ειμαι σε φαση οιστρογονων τωρα...
και οι κοντες για πιπες φτανουν ευκολαοι ψηλες ειναι για παρελαση
καλο θα ειναι να μην σχολιαζετε ατομα που εχουν να γαμησουν 2 χρονια(κατα δηλωση τους).ναι με τον κοσνικ
οι ψηλες ειναι για παρελαση
ο νιο ειναι ο ρομπεν των χαζωνΚαλα εσένα σε είχα για πολύ σκληροπυρηνικό της τάξεως μπόλντη, lagoudaki, axaxouxa (.. ) ...πως και κάθεσαι και χλεχλεδιάζεις με τις γκόμενες και με τον άλλον τον Ερολ Φλυν, δεν καταλαβαίνω...
Ασε που σε πετύχει με σταμούλη να ζαχαρώνεις στο 104...
Αγνώριστος!
Που είναι ο παλιος σκληροπυρηνικός μπάρος..που τρέμανε τα thread στην παρουσία του?
ε σαλτα και .....Ωραια εγω θα το χω μαζι κ αμα δε μας κανει το δικο σου χρησιμοποιουμε το πλαστικο....
μ ειπες μαλακαναι ρε μαλακα
ναι με τον κοσνικ
Διπατες δεν μ'αρεσουν....
Βερμαχτ ηταν οι δικες μου μαυρες με κορδονια...Τις ελιωσα, απο το λυκειο τις ειχα....Οι μπορντω ηταν δωρο απο Μοναστηρακι.....Δεν προλαβα να τις λιωσω.....
Μηπως το μπερδευεις με αλλον?????
Αυτα ειναι παραδειγματα σκληροπυρηνικων;
Ενταξει, δειξτε λιγο μεγαλοψυχια.για το πουλι του βριλ μιλαμε καλε. που οσο ειναι ειναι ο εγωισμος μου που μεγαλωνει με το θρεντ, και της κουαρ δυο φορες το πουλι του βριλ.
:o :o :oκαλο θα ειναι να μην σχολιαζετε ατομα που εχουν να γαμησουν 2 χρονια(κατα δηλωση τους).
Ταπα και εσυ;οι ψηλες ειναι για παρελαση
ο νιο ειναι ο ρομπεν των χαζων
ε σαλτα και .....
μαλακα ποτισα το μικρο μπυρα και κοιματε σα πουλακι το χρυσο μου
ναι ρε μαλακαμ ειπες μαλακα
εγω δεν ειμαι ρατσιστης γαμαω και ψηλες και κοντεςκαι οι κοντες για πιπες φτανουν ευκολα
δε ξερω μαν ο σαρουλης κατι υπονοησε για σενα
Ταπα και εσυ;